Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 12
  • Переглядів: 15

Позитивне мислення як секрет довголіття

Спецтема:

Вчені розповіли про секрет довголіття і міцного здоров'я. Вся справа в емоційному стані і позитивному настрої, які здатні зробити організм більш стійким до зовнішніх негативних умов.

Всупереч всім поняття про те, що на здоров'я впливають такі фактори, як їжа, екологія та фінансові можливості, вчені спростували міфи і повідомили, що продовжити життя і зміцнити імунітет під силу абсолютно кожній людині.

Найголовніше в житті - це позитивний настрій. Саме оптимізм не дозволяє впасти в депресію, переїдати і нервувати через дрібниці, але ж саме це руйнує імунітет, впливає на внутрішні відчуття, від яких і залежить здоров'я.

Вчені відзначають, що метод оптимізму, хоч і безкоштовний, але не такий простий, як здається. Людям властиво скаржитися, впадати в зневіру, корчити з себе жертву.

Ті, хто зміг вирватися з цього кола дуже дратують тих, кому це не вдалося. Але якщо виконати роботу над собою, запевняють вчені, багато хвороб просто почнуть обходити вас стороною.

Організм задоволених людей набагато міцніший і здоровіший, позитивно мислячій людині відкривається життя з різних сторін, що дозволяє  будувати нові плани, і на негативні думки у неї просто не залишається часу.

 

Джерело, переклад НО.

Наші інтереси: 

Вже підтверджено наукою, тож час діяти! Позитивно мислимо, освячуємось і оздоровлюємось!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи