Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Порошенко зустрівся з Трампом. Мінфін США розширив санкції проти Росії

Категорія:

Спецтема:

Президент України Петро Порошенко провів насичений день у Вашингтоні. Він зустрівся з президентом США Дональдом Трампом, віце-президентом Майком Пенсом, держсекретарем США Рексом Тіллерсоном, міністром енергетики США Ріком Перрі і міністром оборони США Джеймсом Меттісом.

poroh-tramp.jpg

Петро Порошенко і Дональд Трамп під час зустрічі в Білому домі, Вашингтон, 20 червня 2017 року

Порошенко також зустрівся з українською діаспорою США біля Меморіалу Голодомору у Вашингтоні.

Президент США Дональд Трамп, який прийняв у Білому домі президента України Петра Порошенка, заявив про добрі дискусії і значний поступ під час цієї зустрічі, повідомляє радіо Свобода.

«Ми провели дуже-дуже добрі дискусії. Вони ще триватимуть протягом дня. Я думаю, був досягнутий великий поступ. Для мене велика честь прийняти вас, пане президенте», – сказав перед журналістами Трамп після зустрічі.

Порошенко, зі свого боку, назвав Трампа «одним із найнадійніших прибічників і стратегічних партнерів України» і подякував за «дуже рішучу підтримку» з боку США безпековому і оборонному секторові України і всій українській державі.

«Я абсолютно переконаний, що Україна – це історія успіху. І я пишаюся, що ви, пане президенте, і Сполучені Штати зробили свій внесок у цю історію успіху», – сказав президент України.

Міністерство фінансів США сьогодні оголосило про нові санкції стосовно Росії. Керівництво «Нафтогазу» також у Вашингтоні – прагнули переконати партнерів у США в перевагах використання транзитного шляху через Україну, на відміну від російського проекту «Північний потік - 2», а також закликали США поширити санкції на учасників проекту.

 

 

 

Наші інтереси: 

Важлива зустріч. Гарна демонстрація підтримки України Сполученими Штатами. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи