Зображення користувача Арсен Дубовик.
Арсен Дубовик
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Почуймо голос крові

До наступних думок спонукав коментар пані Зоріни Небокрай про свої враження від фільму "Месники", а ще стаття-повернення Оксани Лутчин "Агресія з боку Росії підштовхнула українців переходити на державну мову". Цікаві, хоча в дечому й протирічні думки, я Вам скажу… Для мене самого вони були не очікуваними… Спробуймо придивитися до них збоку… не роздумуючи (це коли говорить розум), а відчуваючи (її голос тихий, але слухаймо душу)… 

Змалку живемо 
за покликом долі
та йдемо на шепіт 
Голосу Крові

У всіх на видноті конфлікт, який названо російсько-українським. Весь світ його спостерігає. Називають, цей штучно створений конфлікт, і "АТО", і "анексією", і "інформаційною війною", і все частіше "війною". Узагальнюють агресором УВЕСЬ російський нарід під назвою Росія, РФ. Узагальнення не зважає на те, що "чистих" росіян в РФ меншість, бо вихідці з Русі розчинилися у великому морі інших народів, які населяли територію РФ, звичайно ж, піднімаючи їх у розвитку, але часто опускаючись до їх рівня, бо тих більше (гарно розкрито це тут – "Чому люди голосують як ідіоти"). А "вливання свіжої крові" для "владутримаючих" (ВТ) у РФ потрібне повсякчас. Свіжу кров черпали здебільшого з українства, бо РФ – це штучне утворення, яке недаремно отримало назву "в'язниця народів". Звідси "кровопускання" –  численні, регулярні переселення народів, депортації, голодомори, що українців стосувалися безпосередньо (хоча б "Сад Гетсиманський" (https://uakino.club/seriesss/drama_series/9452-sad-getsimanskiy.html) подивіться, там показано, що українців в Сибіру було стільки, що вони утворювали цілі села і міста, через що й називали їх Петрівками, або й самим Києвом (!)). Під гарячу руку й іншим народам перепадало не менше, але вони боролися також ("Повстання в Росії та СРСР")… тому й красномовно-виправдовуючою всі злодіяння ВТ є російська приказка. Пам'ятаєте? "Лес рубят – щепки лєтят".

Як розчинилося стільки українського народу?! А, так. Спочатку це було грубо (репресії, голодомори, депортації), а потім звичними методами – підлою відвертою брехнею ("мєньшій брат",  "врагі народа" тощо) і іншими атрибутами інформаційної війни, геть до телевізійно-газетно-бла-бла-бла зомбування, аж до вирощування росіянських патріотів – такого собі нового корпусу яничарів, яких творено для пожирання своєї Матінки (чи не те бачимо в Донецькому краї?...)

Ехе-хе-е. І де ті українці в РФ? "Діду, а чи нема тут козаків, щоб лихо відігнати?! – Питали жінки. – Нема… нема Козаків… перевелися..." (х/ф "Пропала грамота", 1972). Де українці Росії?!... Агов!!!

Звичайно ж (!) акцентуючи увагу на теперішньому штучному конфлікті, воріженьки у своїх нападках персоніфікують РФ з російським народом (прикладів багато, хоча б той же фільм "Месники"), знову ж таки, згадують путіних, лаврових тощо (чергові козли відпущення?).

Інформаційною війною як інструментом відвертається увага від того, що нарід Росії неоднорідний як в націотворчому сенсі, так і поділянні політичних поглядів та оцінці дій чужого керівництва РФ… "Чужого" – бо не руського, як колишнього державотворчого етносу, який в Росії уже давно "на нашій не своїй землі".

Наприклад, видатні російські артисти, які засуджують агресію Кремля проти України: Андрій Макаревич, Юрій Шевчук, Олег Басилашвілі, Валентин Гафт, Борис Гребенщиков, Алла Пугачова, Леонід Бронєвой, Марк Захаров, Леонід Куравльов, Ельдар Рязанов, Лія Ахеджакова та інші.  

А ще воріженьки називають потерпілою стороною не українців (державотворчий нарід), а Україну, як державу (система господарювання/владарювання), в її особі всі нац. меншини. Знову ж таки, вперто замовчується, що в державних органах українців катастрофічна меншість. Тому, й "ґерує" владна верхівка так, що гинуть наші найкращі патріотично налаштовані хлопці!

Далі також цікаво. Державотворчою нацією України є українці, яких в державі Україна близько 80%. Частка українців в Державі Російська Федерація приблизно така ж. Патріоти РФ (ідейні) можуть оспорювати цю кількість (У Велику Вітчизняну росіяни розгромили би Німеччину і без участі українців?)

Українці в РФ і російськомовні українці в Україні не усвідомлюють чи не до кінця усвідомлюють себе українцями? Прочитаймо їм слова кримчанина Романа у якого "голос крові" заговорив після розстрілу "Небесної сотні": "…раніше я не відчував себе українцем, просто знав, що в мене така національність. Тепер все інакше".

Російським українцям і українським росіянам чужаки "впарюють" кожну мить життя, що вони рускіє (великороси), з єдиною метою – набути собі робітників (читай правильно "рабів") генеруючих ідеї (і в РФ, і в ЄС, і в США – скрізь) для створення матеріальних цінностей і озброєння та й натравити українців у РФ на українців в Україні (можна й навпаки ;) ), бо їх найбільша концентрація(!) саме в Україні й РФ.

Чужаки їхніми ж зброєю і амбіціями ("Я – Великорос", "Я – Українець") повністю хочуть звільнити територію для себе. Питання для кого?! Гарне питання, відповідь на яке витає в повітрі… і долітає – що це інопланетяни-юдеї. Якщо гої – жителі планети Геї(Землі), тоді юдеї – жителі якої планети?...

Отже, що ми маємо? Зтравлювання українців України (є підтримка з боку діаспори по всьому світу – і їх значить(!) з українцями РФ? Війну в якій стравлено один нарід, яка ведеться на різних рівнях (світоглядному, релігійному, інформаційному тощо). У цю гру грають інші(ий), а для баталій гравцем обрано українців, бо українці-руси-анти противляться найзапекліше.

Пояснюймо ж світовому українству, що ми єдиний і неповторний нарід – розсіяний і обдурений – "Єднаймося!" закликаймо їх, кров зове, почуйте "голос крові". У першу чергу це стосується українців РФ, бо українська діаспора (УД) того неначе не потребує, хоча не слід забувати, що й УД також асимілюється іншими народами і потенційно може виступати на їхньому боці. Як саме? А так як Сміт асимілював частину Матриці! Бачили? ;))

Ми (компанійці НО-НС) на правильному шляху! Дякую пані Оксані за статтю "Агресія з боку Росії підштовхнула українців переходити на державну мову". Питання в тому, 1) хто "з боку Росії" цю агресію провадить, бо чи не чужими руками хтось намагається жар загрібати? От питання, так питання…

Роман Крутко у вищезазначеній статті правильно підмітив: "…багато людей в нашій країні не відчувають себе українцями", 2) а в Росії українці відчувають себе українцями? Донесемо ж їм таку думку, що "це певний символ – говорячи російською, відчуваю, що підтримую Росію", якою ділиться з нами кримчанин Богдан.

"Мова допоможе в самоідентифікації", додає пан Роман. Саме так. Біологія, іноземні мови, математика є у всіх країнах (так, пане Доброславе?), це – інтернаціональні навчальні дисципліни, а от мова навіть з корови зробить людину ;) "така … проблема є в моєї корови – має бідна язика, та не знає мови" (А. Паламаренко). І читання української літератури тому також найперше сприяє самоідентифікації: "За рахунок того, що читала книжки українською, мова потроху ставала літературною, намагаюсь позбутись русизмів", як засвідчила Тетяна Франчук.

Підтримую Тетяну Пугач, яка усвідомлює, що зараз патріотизм не важливіший самоідентифікації українців по всьому світі, і найперше у "Богом даній" Оу-країні.

Повторюю (бо вже колись озвучував цю думку) – просвітлюймо далі, повертаймо українців до самоусвідомлення, до відчуття голосу крові.

Наші інтереси: 

Формувати самосвідомість в українців усього світу. Українців має бути багато. Відновлення самосвідомості повертатиме якість українства і затребуваність ідеї українства усим світом, усім людством.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гончаренко.
0
Ще не підтримано

Не переймайтесь Арсене. Прийде час і москалі будуть в груди себе бити, що вони і є самі найсправжнісінькі українці і що вони є нащадками Київської Русі. Як свого часу москвини перетворились на "рузькіє". А ми "недоразумєніє" яке потрібно знищити. Зов крові спрацьовує там де є кров, а не гнила водиця.

Зірковий корабель серед зірок золотистих надає Землі і Людям стрімке спонукання до руху.

Коментарі

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Гарно сказали- Голос крові. Щось є дуже важливе в крові, ще треба розгадати. Бо жиди на тому пасуться, щось вони дуже її ллють. Ще відкриється великий секрет, чого це їм треба. Ольга вже знає як мати алмазне тіло, коли кров не проливається при пораненнях.
Тільки думаю, що це не є рух вперед, а тільки пізнання своєї природи. Чомусь думаю, що вперед ми підемо від малинового кольору крові. В ній щось існує. І не повинно бути м"ясоїдства навіть серед тварин, якесь спотворення на землі.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Андрій Гончаренко.
0
Ще не підтримано

Не переймайтесь Арсене. Прийде час і москалі будуть в груди себе бити, що вони і є самі найсправжнісінькі українці і що вони є нащадками Київської Русі. Як свого часу москвини перетворились на "рузькіє". А ми "недоразумєніє" яке потрібно знищити. Зов крові спрацьовує там де є кров, а не гнила водиця.

Зірковий корабель серед зірок золотистих надає Землі і Людям стрімке спонукання до руху.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Друже Арсене, дякую за гарний і щирий допис. Та сумніваюся, що і в Росії є 80% українців. А що це за АЛМАЗНЕ ТІЛО, пані Зоріно?

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Такі щабелі перетворення:
1. Людина не їсть
2. Людина не дихає, (повітря не вдихається в груди)
3. Людина стає невразлива - алмазне тіло, в неї кров не витікає і рани гояться.
Ці перетворення можна зробити протягом 1-2 місяці, при зосередженні уваги на трансформації. Такий шлях до безсмертя. Що там попереду- то ніхто не знає, першопроходці вчаться. Подивіться О. Подоровську, вона це допомагає робити всім, нема винятків.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Дякую за відгуки!
Хай навіть 10%, але свідомих! Тому треба їх "усвідомлювати"! Не можна кидати своїх, хоч вони (поки що) й "не ближні".

Цитата:
сумніваюся, що і в Росії є 80% українців.

Поки москалі не стали в черговий раз "бити себе в груди" - у нас є час і можливість "застовпити" своє першородство. Спокійно і твердо відстоюймо своє!

Цитата:
москалі будуть в груди себе

Якщо кров загадили паразити її треба очищати, і не знищенням крові, а знищенням паразитів. Тоді зов крові спрацює.

Цитата:
Зов крові спрацьовує там де є кров, а не гнила водиця.

Не можна рубати все "с плєча". "Лєс рубят - щєпкі лєтят" - це не наша приказка!
Серед українців всього світу має спрацьовувати інша приказка-гасло "Свій до свого по своє!".
Варто лише "освідомлювати своїх".

Ой роду наш красний,
Роду наш прекрасний,
Не цураймося, признаваймося,
Бо багацько нас є.

Ніна Матвієнко - Ой роду наш красний

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Мудрий вислів п. Арсена - "Якщо кров загадили паразити її треба очищати, і не знищенням крові, а знищенням паразитів. Тоді зов крові спрацює. " Саме так.
Я прочитала, як один богослужитель розказував, що "святі отці" чи жиди наперед знають, де відбудуться кровопролиття. Вони це якось вираховують, а може вносять вклад в цю справу.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

По восьми роках...

По пролиттю крові....

Проходить звільнення...

Звучить "голос крові"!

 

 Ігор Волобуєв — перший російський ТОП-втікач: там є ті, хто не з ними (відео)

Уроджений міста Охтирки, віце-президент "Газпромбанка": "— На моєму прикладі можна зрозуміти еволюцію людей в Росії, які просинаються".

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

https://t.me/c/1427076617/20743 

Ще не створеній АВЦ присвячується!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!