Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Перша умова перемоги над Росією - створення потужної армії і розробка новітньої зброї

Спецтема:

Війна на Донбасі - це війна  з Росією, яка за технічним оснащенням має другу армію світу.  Ми воюємо  з країною, яка протягом 25 років безперервно збільшувала витрати на оборону, в той час, коли інші – розброювалися. Щоб перемогти Росію потрібно самим ставати сильнішими.

170528-armiya.jpg

Українська армія
Українська армія

Відразу обмовлюся - я абсолютно не сприймаю хвацьких закликів і висловлювань про те, що не вистачає політичної волі, чи наказу про наступ, або про те, що війна вигідна керівництву, тому не хочуть розбити супротивника вщент ... Все це напівправда чи заздалегідь підготовлена російська пропаганда, на яку піддаються десятки тисяч наших громадян.

Я повністю згоден з тим, що якби ми воювали з ублюдочними республіками Донбасу, то нам треба було б одне - два тижні щоб звільнити його. Але воюємо ми по суті з Росією, яка за технічним оснащенням є другою армією світу. Воюємо ми з країною, яка протягом 25 років безперервно збільшувала витрати на оборону.

Це в той час, коли інші країни роззброювалися. 

А про Україну і говорити не доводиться. Віддавала новітнє озброєння, розпродувала військові містечка за безцінь, скорочувала витрати на оборону, раз в п'ятирічку проводила військові навчання.А солдати за час служби будували генералам дачі.

Воюємо ми з країною, яка має ядерну зброю. Воюємо ми з країною, яка не залишить спробу зробити нас своєю маріонеткою. При будь-якому президенті, Путіні чи іншому. 

Не треба бути військовим, щоб розуміти, що зараз не часи Чингізхана, що зараз війна - це війна новітніх технологій і ніяка доблесть і патріотизм не зупинять крилаті ракети, що запускаються за 50-100 кілометрів від мети. 

Ніяка доблесть і патріотизм не вплинуть на новітні безпілотники. Слід просто створювати і мати це озброєння.

А поки військовий шлях вирішення конфлікту неможливий. І той хто цього не розуміє свідомо чи по простоті душевній - просто маріонетка Путіна, який також вважає, що у нас йде громадянська війна, а Росія допомагає мужнім трактористам і шахтарям і в біді їх не залишить.

Тому перша умова перемоги над Росією - створення потужної армії і розробка новітньої зброї.

І якщо хтось вважає, що я собі суперечу бо не припускаю військового рішення, то це не так.

По-перше я говорю про теперішній час.

По-друге кожен агресор, збираючись на когось нападати, ретельно вивчає його військовий і промисловий потенціал і свої власні втрати.

Якщо ми з кожним роком будемо все сильніше і сильніше, то назавжди відіб'ємо бажання будь-яких Путінів на агресію.

Все для фронту - перша умова перемоги.

Війна - це не тільки битва зброї і людей. Війна - це ще і змагання економік країн. 

Чим слабкіше буде Росія в економічному плані, тим швидше ми зможемо повернути наші території.

Отже, друга необхідна умова для перемоги над Росією - це постійні економічні санкції Заходу. І чим їх буде більше, тим раніше розпадеться економіка цієї бензоколонки.

І холодильник поступово переможе телевізор і росіян раптом осяє - а король-то голий!

Та й ми повинні все робити для того, щоб скорочувати торгівлю з агресором.

Для того, щоб менше наші "заробітчани" їхали в Росію. Створювати необхідні умови для роботи в Україні, реалізувати здібності і устремління кожного українця в своїй країні - важлива складова зниження потенціалу економіки Росії.

І третя необхідна умова перемоги над Росією - це проведення у нас ефективних реформ в політиці і економіці.

Якщо ми будемо успішною країною, то станеться те, чого так бояться Путіни. Россіни почнуть розуміти, що їх просто обманювали весь час.

Навіть невеликі успіхи України викликають лють і злість в Кремлі.

Президенту величезною, як він думає "наддержави", не дає спокою думка про "нездатність" України провести Євробаченні. Ну і масштаби мислення у нього! 

 Скільки сарказму і гніву вилилося в російських засобах масової інформації на українців у зв'язку зі схваленням безвізового режиму!

І морквину дали, потім заберуть, і грошей на подорожі у них немає все одно, навіщо їм безвіз… 

Але з цієї люті видно, що вони в душі просто заздрять, а заздрість скоро може перейти в невдоволення своїм керівництвом.

 Кожен успіх України в економічному і політичному напрямку - ніж в спину Путіна.

А що потрібно від нас? Просто не заразитися хворобою росіян. Якщо у них все що не робиться в країні все схвалюється, то у нас все що не робиться - все критикується.

Якщо назвати цю хворобу відгалуженням шизофренії, то у них вона зі знаком +, а у нас зі знаком -.

Нещодавно мені розповіла одна знайома, що вона листувалася в однокласниках з однією своєю подругою, що живе в Росії. 

Політику не обговорювали. Діти, побут, фото. Коли вийшов указ про блокування російських мереж, послала їй повідомлення, що треба шукати інші способи спілкування, що їй шкода, але така політика наших країн, що поробиш. І отримала відповідь: "Політика вашого керівництва взагалі не подається логіці". Різницю відчуваєте?

"Можна все життя проклинати темряву, а можна запалити маленьку свічку" - слова Конфуція 20 століть назад актуальні і сьогодні.

Давайте всі разом запалювати маленькі свічки, кожен де зможе, щоб швидше вийти з темряви і наблизити перемогу над Росією.

Автор: Едуард Портников. 

Наші інтереси: 

Наблизити перемогу над Росією може кожен з нас.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи