Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

НАЗК проводить перевірки е-декларацій. Перша сотня пішла

Спецтема:

Національне агентство з питань запобігання корупції проводить близько 100 повних перевірок електронних декларацій чиновників і 3 000 спеціальних. Про це заявив заступник голови НАЗК Руслан Радецький.

"Повна перевірка триватиме стосовно інформації щодо всіх доходів, рухомого і нерухомого майна... Щодо перевірок, які відбуваються сьогодні: їх близько ста повних і три тисячі - спеціальних. Результати будуть оголошені після цих перевірок", - сказав він.

За словами Радецького, автоматична перевірка електронних декларацій чиновників не відбулася, оскільки необхідні для цього блоки програмного забезпечення системи реєстру не були розроблені.

Зараз НАЗК передало понад 10 матеріалів у НАБУ для відкриття кримінальних проваджень за несвоєчасне подання декларацій. Чиновників, які не встигли подати свої декларації до 1 квітня через збій системи, штрафувати не будуть.

 

Наші інтереси: 

Цікаво почути про результати. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи