Зображення користувача Миро Продум.
Миро Продум
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Найперше потрібно зробити доступним інтернет у кожній родині - Ольга Богомолець у Луцьку (відео)

Спецтема:

Є чотири кроки, аби в Україні зміни на краще відбулися негайно. Про це розповіла Ольга Богомолець під час зустрічі з волинянами у Луцьку. Круглий стіл «Майбутнє України» за участю жінки-кандидата на пост Президента України Ольги Богомолець, громадських діячів, науковців, підприємців та ЗМІ відбувся у «Волинь Медіа» 18-го травня.

Ольга Богомолець є громадським діячем, автором понад 70 наукових праць і 9 патентів на винаходи у сфері лікування шкірних захворювань, Заслуженим лікарем України, меценатом та поетом. Вона вважає, що найперше потрібно зробити доступним інтернет у кожній родині та навчити ним користуватися різні покоління. Згідно з її баченням, далі можна буде напрацювати механізми онлайн освіти й онлайн-консультації лікарів, які будуть працювати на високому рівні. Тоді завдяки інтернету зробити механізм, аби люди могли висловлювати свою довіру чи недовіру до політиків, чиновників, та механізм їх звільнення із зайнятих крісел.

«Наприклад, в Естонії, якщо рейтинг недовіри до чиновника чи політика понад 60%, його звільняють», - говорить Ольга Богомолець.

З її слів, для цього необхідно наповнити бюджет завдяки реформам агропромислового комплексу й туристичної сфери. Стосовно АПК, передбачається дворічний план розвитку, акцент ставиться на екологічно чисту продукцію та широке впровадження альтернативних видів енергії. Щодо туристичної галузі, говорить Ольга Богомолець, то зараз вона працює лише на 30%, тому вона готова її розвивати, аби були значні надходження в бюджет. Для цього політик готова розробити проекти, щоб дороги в Україні були європейського рівня.

Що ви думаєте про податкову систему в Україні?

-Необхідно зменшити податки для малого і середнього бізнесу, завдяки чому добитися, аби вони становили 60% бізнесу в державі, що гарантує стабільність економічного розвитку. Для тих, хто користується державними надрами, потрібно збільшувати податки.

-Щодо вашої пропозиції запровадити страхову медицину, як Ви це бачите?

-Це можливо, однак, лише після подолання корупції у сфері медицини й її реформування. Успішно це здійснили впродовж 5 років у Сінгапурі, коли зробили лікарів акціонерами лікарні, відповідно, вони мають право перепрофільовувати ліжка згідно з потребами. Також в одній лікарні створюють соціальну медицину й сервіс з великими телевізорами для заможних, однак, операційні, фахівці лишаються ті самі.

-Як ЗМІ повинні розвиватися?

-Це одне з найбільш болісних питань. Адже на Сході Україні було суцільне викривлення інформації. ЗМІ належать олігархам чи владі. Нам потрібно створювати громадські канали.

-Ви відмовилися бути Міністром охорони здоров’я. Чому?

-Це відбувалося наступним чином: в Уряді почали обговорення й винесли пропозицію щодо моєї кандидатури. Я сказала, що готова, й оголосила вимоги. По-перше, це мав відбутися незалежний аудит Міністерства охорони здоров’я, розкриття корупційних схем і притягнення до відповідальності винних, друге – децентралізація коштів, введення електронних систем закупівель, щоб було видно, де Мінздрав, і що в кого купує. Після моїх вимог, на другий день, Уряд сказав, що я відмовилася.

-Як можна стабілізувати ситуацію на сході?

-Я була на Сході, спілкувалася із сепаратистами, вони хочуть говорити, але не з владою. Звісно, там є прошарок людей, які не хочуть ні з ким говорити, є бандити-мародери. Там суспільство розсипане. Є люди, які мають багато точок зору, вони вважають, що їх не чує влада з Києва. Через дезінформацію люди думають, що як тільки Україна піде у ЄС, то вони втратять роботу, вони налякані владою. З ними потрібно говорити й давати бачення того, що буде далі. Ми це робимо вже. Безперечно, наш вектор європейський, але цінності українські попри все. От, наприклад, пенсійний вік ми маємо підняти, однак, перш ніж це робити, нам треба мати такий же рівень життя, як у Європі. Адже, якщо людина не доживає до пенсії, то це суперечить інтересам суспільства.



Після цього була ще одна зустріч з кандидатом на пост Президента України, де лучани більше години ставили питання Ользі Богомолець на Театральному майдані Луцька.

Ольга Богомолець у "Гарячому кріслі" телеканалу ТВі:

 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Додав відео цього круглого столу.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

"Після цього була ще одна зустріч з..." перед цим.
13:30 - майдан
15:00 - музей
17:00 - меморіал, зустріч з СО
17:30 - пресконференція (згадана в цій статті)

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Цікаво, про що говорили з самообороною? Як там ставлення СО до Богомолець?

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

Говорили десь35хв.
Її підтримує десь15% СО.СО є апол. ГО

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Дякую за цю публікацію.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Додав відео цього круглого столу.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!