Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

На знімках журналістів РФ з авіабази Шайрат можна побачити контейнери для хімічної зброї

У кадр російського репортера РІА "Новости" Михайла Воскресенського потрапили блоки до контейнерів малогабаритних вантажів (рос. КМГУ), які можуть бути як касетними уламково-фугасними, так і хімічними боєприпасами БКФ-П - повідомляє сайт Інформ.Напалм.  

7 квітня 2017 року з двох кораблів США випустили 59 ракет “Tomahawk” по аеродрому Шайрат, що розташований у провінції Хомс на заході Сирії. Цей удар став відповіддю на хімічну атаку зарином, яку провела 4 квітня 2017 року авіація Башара Асада і його союзника в особі РФ під час авіанальоту на місто Хан Шейхун у центральній частині Сирії. Від зарину загинуло понад 100 мирних мешканців і понад 500 отруїлося.

У кадр російського репортера РІА “Новини” Михайла Воскресенського потрапили блоки до контейнерів малогабаритних вантажів (рос. КМГУ), які можуть бути як касетними уламково-фугасними, так і хімічними боєприпасами БКФ-П.  У кожній бомбі БКФ-П 12 касетних елементів з отруйною речовиною зоман (Р-55). Знімки зроблено на авіабазі Шайрат після завданого американцями ракетного удару. Такі контейнери можемо бачити на фотографіях процесу знищення хімічного озброєння російськими військовиками на об’єкті зберігання і знищення хімічної зброї у місті Почеп Брянської області[1][2]

Команда InformNapalm не може стверджувати про наявність отруйних речовин у цих контейнерах, але блокування Росією резолюції ООН, яка передбачала проведення розслідування на базі Шайрат, викликає такі підозри.

Джерело

Наші інтереси: 

Зараз не такі часи, які були за СРСР. РФ не вдасться приховати свої темні справи.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Аватар Арій.
0
Ще не підтримано

?Цікаво, а яку мету переслідував Асад застосовуючи хімічну зброю? ?Хотів зберегти 100 патронів чи підставити Волдеморта Волдемортовича?

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Коментарі

Зображення користувача Аватар Арій.
0
Ще не підтримано

?Цікаво, а яку мету переслідував Асад застосовуючи хімічну зброю? ?Хотів зберегти 100 патронів чи підставити Волдеморта Волдемортовича?

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

КАЦАПИ спіймані на гарячому!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!