Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Містер хаос. Що Гейтс і Путін думають про Трампа

Пані та панове, дозвольте представити екс-директора ЦРУ Роберта Гейтса і його старого заклятого ворога, колишнього агента КДБ, президента Росії Володимира Путіна. Путін голосує за Трампа. Гейтс — ні.

trump-putin.jpg

Photo montage by Salon

Новое время  опублікувало переклад тексту Томаса Фрідманаамериканського журналіста, тричі лауреата Пулітцерівської премії, у The New York Times

Роберт Гейтс був міністром оборони за часів Джорджа Буша і Барака Обами. У колонці для The Wall Street Journal він розкритикував і Гілларі Клінтон, і Дональда Трампа за те, що ті не приймають серйозно загрозу, яку несе путінська Росія.

До Клінтон є питання щодо національної безпеки. Але у неї ще достатньо часу, щоб переглянути свої помилки та завоювати голоси виборців, які ще сумніваються.

Трамп, за словами Гейтса, “упирається у своєму невігластві щодо того, що відбувається в світі, і того, як керувати нашою країною, а його темперамент не придатнийдля того, щоб вести за собою солдатів. Він недостатньо кваліфікований і не годиться на посаду верховного головнокомандувача".

"Хаотичний кандидат на номінацію став хаотичним кандидатом у президенти, і готовий закладатися — президент з Трампа теж вийде хаотичний",- написав Фрідман після слів захоплення на адресу Гейтса за його рішення висловитися.

Далі — цікавіше:

"Непередбачуваність — нормальна якість для лідера, якщо він знає мету і використовує непередбачуваність як засіб для її досягнення. Але якщо лідер непередбачуваний через недисциплінованість? Якщо він думає, ніби питання на кшталт ІД — лише випробування на мужність; може ляпнути все що завгодно; не розуміє, як поговорити з Японією, Південною Кореєю або союзниками за НАТО, коли йдеться про захист від Росії? Такий лідер призведе лише до руйнування союзів, нагромадження помилок і початку воєн.

Саме тому Путін так облизується на цього кандидата. Невипадково він назвав Трампа "дуже яскравою і талановитою людиною". Невипадково путінські кіберагенти зламали сервери Національного комітету і виборчого штабу Клінтон, але при цьому проігнорували Трампа та республіканців. Путін розуміє те саме, що і Гейтс: президент Трамп означає хаос в США та на Заході.

Цього року Трамп уже стільки брехав, що страшно собі уявити, як би він вів війну. Хто б йому повірив? До того ж Трамп так принизив наших союзників за НАТО, що складно уявити його лідером альянсу — особливо за умов протистояння Росії. І як, цікаво, Трамп доб'ється співробітництва країн Перської затоки в боротьбі з ІД або зрівноважуванні Ірану після заяв про те, що їхнім громадянам-мусульманам потрібно заборонити в'їзд до США?

Хто захоче мати з ним справу? З тим, хто постійно щось говорить, а потім бере свої слова назад і запевняє, що його неправильно зрозуміли. Уявіть, який бардак чекає на нашу дипломатію!

Саме тому цинік Путін захоплюється Трампом. Нарцис Трамп упевнений: Путіну подобаються його лідерські здібності. Ні, Дональде. Просто Путін з першого погляду вміє розпізнати проблемну людину, і думка про американського президента, якого зненавидять у Європі, Пекіні, Мексиці, Південній Америці та мусульманських країнах, для нього — заповітна мрія. Старий КДБ цього так і не домігся".

Виділення жирним шрифтом моє, О.К.

Наші інтереси: 

Завдання Трампа - посіяти хаос і розсварити союзників, що вигідно РФ.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Томас Фрідман і йому подібні корисні ідіоти не хоче написати статтю про те,хто "благословив" Путіна на третій незаконний президентський термін.І хто і для чого влаштував цей хаос,який тільки йолупам здається некерованим.

Вірю в те, що розумію.

Коментарі

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Томас Фрідман і йому подібні корисні ідіоти не хоче написати статтю про те,хто "благословив" Путіна на третій незаконний президентський термін.І хто і для чого влаштував цей хаос,який тільки йолупам здається некерованим.

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

ІД - ісламська держава.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)