Зображення користувача Зоріна Небокрай.
Зоріна Небокрай
  • Відвідувань: 7
  • Переглядів: 8

Магнітні і електричні енергії - зміна людської структури

-Свідомість Матері Землі знаходиться в процесі звільнення карми і угод, що призвели її до численних падінь вібрації, з тим, щоб зуміти припинити процес розпаду і піднестися.

Від Селени ( серпень 30, 2015)
Прийдешні Зміни Енергії на Землі - Нова Космічна Ієрархія.
Ми хочемо посвятити наших читачів в прийдешні зміни електромагнітного потоку Землі. Свого часу ці зміни вплинуть і на людство, і ми прагнемо винести їх на усвідомлений рівень тих, хто підноситься в даний історичний момент.
Для того, щоб пояснити походження вашого нинішнього джерела чи, що має електромагнітну природу, ми повинні трохи зануритися в історію Землі.

 

2 мільйони років тому, згідно із записами Матері Землі, її енергетичні ресурси за своєю природою були тільки магнітними. Говорячи про 2 мільйони років, ми маємо на увазі роки, відраховані Землею як оберти вашої сонячної системи навколо свого 12-мірного сонця. Так відраховує час Земля.
 

З точки зору літочислення людини, ми повинні помножити 2 мільйони на 4, що дорівнює 8 мільйонам років. Для того, щоб ваша сонячна система зробила 1 оберт навколо свого 12-мірного сонця, потрібно 4 обертів землі навколо вашого сонячного світила. 2 мільйони років тому на Землі жив вид динозаврів, вегетаріанців по природі, які існували за рахунок пишної тропічної рослинності, яка буяла на Землі в той час.
 

  • У цей час Земля уклала угоду отримати або взяти Електричну енергію з Альфи Центавра, що є кармічним наслідком своєї ще більш ранньої історії. Для тих, хто не знає: Альфа Центавра є однією з сонячних систем, в яких проживають істоти, звані «Сірими».
• Електрична енергія не резонувала з нервовою системою Динозаврів, що мешкали на плані Землі. Їх нервова система, як і всіх форм життя на Землі, була пристосована для роботи тільки на магнітній енергії.

 

Коли Земля почала отримувати електричну енергію з Альфи Центавра, та виявилися значно інтенсивнішою, ніж будь-яка з існуючих раніше на Землі видів енергій. Нервова система Динозаврів почала руйнуватися, в процесі чого вони стали м'ясоїдними, тобто почали поїдати один одного замість того, щоб харчуватися рослинністю.
    -М'ясоїдну поведінку можна розглядати у всесвіті як насильство, тому можливий висновок, що електрична енергія в магнітній системі веде до насильства.
Появлення електричної енергії для форми, призначеної для отримання тільки магнітної енергії, дає кілька цікавих результатів. По-перше, руйнується клітинна структура. Чому? Це просто.
   -Магнітна енергія є циркулярним енергетичним потоком,
   -електрична енергія - прямим.
Спробуйте уявити, що за часів існування динозаврів магнітної енергії було цілком достатньо для забезпечення підтримки обертання молекулярних форм. Молекулярна структура, відома на Землі, як за часів динозаврів, так і зараз, є потік енергії типу сонячної системи, в якій частинки обертаються навколо атома. Коли магнітна енергія спокійно рухається по колу, вона забезпечує обертання частинок навколо кожного атома і підтримує життя.

 

Тепер уявіть інший тип енергетичного потоку, що приходить на Землю подібно до спалаху. Коли цей потік входить в молекули, він приносить значно більше енергії, ніж молекулярна структура може прийняти відразу. Це призводить до того, що деякі молекули відразу припиняють вібрувати або «вибухають» і розпадаються.
50,000 земних років тому (200,000 людських років) на Землі з'явилося людство. Цьому передував «природний катаклізм», викликаний зіткненням великого астероїда з Землею в районі Пустелі Мохаве в Південній Каліфорнії, в результаті чого в атмосферу піднял
ася велика хмара пилу. Хмара заступила сонце, поклавши початок «заледеніння», який убив всіх динозаврів, пристосованих до життя в тропічних умовах. Танення льодів зайняло 30,000 років.
 

• На двох планетах Сіріуса також була відома тільки магнітна енергія. Раз так, то і генетика принесеного на Землю людства для свого підтримання потребувала тільки в магнітному енергетичному потоці. І знову електричні імпульси, які виходять від Землі через її ранні угоди з зоряними системами, почали руйнувати нервову систему людини.
 

• Коли це сталося, людство «знизилося» в вібрації, оскільки саме нервова система підтримує вібрацію форми. Зниження вібрації людства згодом перетворило мирну, люблячу, піклуючу про навколишнє середовище цивілізацію в войовничу, злодійкувату, рабську і схильну до насильства.
-Причиною цих змін є джерело електричної енергії, проводити яку нервова система людської форми не могла.
Слід розуміти, що зрушення в людській цивілізації бу
ло поступовим і проявилось через багато тисяч років.
-Зміни в генетиці людини з'явилися результатом послідовного руйнування, що чиниться електричними імпульсами на молекулярну структуру всього, що було на Землі, включаючи людство, що, в кінцевому рахунку, відбилося на генетиці виду гуманоїдів. Згодом ці імпульси настільки зруйнували нервову систему і спотворили
рух життєвої енергії, що людство стало несвідомим.
 

Існують і інші фактори, що вплинули на загальне зниження вібрації Землі, які ми хотіли б відзначити, і одним з них був послідовний видобуток золота Плеядеанцами, рептилій і Сірими. На плані Землі золото утримує «Золоту Октаву Будди».
Золота Октава є октавою, здатної трансмут
увати антиматерію. Антиматерія прориває отвори в матерії. Земля безперервно піддається бомбардуванню антиматерією, як і всі інші сектори вашого творіння. Антиматерія з'явилася в результаті численних ядерних воєн, які зруйнували в історії вашого творіння цілі галактики.
Золото використовується іншими галактиками для захисту своїх сонячних систем, відповідних планет і інкарную
чих видів від антиматерії (золото, особливим чином поміщається в атмосферу, трансмутує антиматерію таким чином, що вона втрачає вплив на форму, інкарновану на планеті або зірці).
 

Коли достатня кількість золота було вилучено у Землі, вона знизила вібрацію. Причиною цього є те, що золото підтримує більш високу октаву, ніж будь-який інший мінерал на Землі. Чим більше його вилучається, тим сильніше знижується вібрація Землі.
-Зі зниженням вібрації Землі, в умовах триваючого підриву електричною енергією молекулярної структури плану Землі, для всіх видів, включаючи людство, нормою стали старіння, хвороби і розпад, а також скорочення тривалості життя. Св
ій внесок в це внесла й антиматерія.
 

Як тільки захисні крижані щити навколо Землі були зруйновані в ядерній війні між Плеядеанцами і рептиліями, які боролися за право володіння золотими ресурсами Землі, її захисними екранами стали ваші океани. Без цих щитів Земля і всі види, що інкарнувалися на ній, вдень і вночі бомбардувалися б антиматерією. Цей енергетичний потік прориває діри в молекулярній структурі всіх видів, посилюючи старіння, розпад, хвороби і смерть.
- Вознесіння форми, що несе генетичну перебудову втілення, змін
у енергетичного потоку і емоційного прояву життя на Землі, припиняє старіння, розпад і смерть форми.

В процесі Вознесіння втілення поступово перебудовується й набуває здатність утримувати Золоту Октаву Будди природним чином. Таким шляхом, втілення підтримує вібрацію, яка сама по собі здатна трансмутувати антиматерію, і припиняє бути об'єктом будь-якого негативного впливу від її присутності. Це відбувається при досягненні будь-ким стану «Бодхисаттви» і втіленні золотої октави в індивідуальному вознесіння.
Крім того, на наступній фазі піднесення, званої «Махавішну», втілення знову змінюється генетично до тих пір, поки не починає утримувати ще більш високу вібрацію, при якій форма функціонує виключно на магнітній енергії. Таким чином, коли форма підтримує вібрацію, досить високу для трансмутації всіх електричних імпульсів, з життєвого прояв
у йде весь дисонанс і розпад, створений електричними імпульсами, що протікають через Матір Землю.
Земля є втіленням, яке теж підноситься і, з часом, візьме приклад і в своєму планетарному вознесіння втілить стан Бодхисаттви, а потім і стан Махавішну.

 

-Планетарне вознесіння дуже відрізняється від вознесіння будь-якого виду на Землі, і тому звільнення карми йде в іншій послідовності.
-Свідомість Матері Землі знаходиться в процесі звільнення карми і угод, що призвели її до численних падінь вібрації, з тим, щоб зуміти припинити процес розпаду і піднестися.

-Безліч таких угод, від яких вона недавно звільнилася, включає її згоду продовжувати отримувати електричну енергію з будь-якої сонячної системи.
-Звільнившись від цього, Земля знову буде втілювати тільки магнітну енергетичну підтримку або чи для всіх видів.

Магнітний енергетичний потік безпосередньо відповідає 3-х сферичному потоку енергії. Поступово в ході вознесіння людини, протікання всієї енергії в формі змінюється, переходячи від потоку у вигляді вісімки, від мер-ка-би (Зірка Давида) до 3-х сфер.
3-х сферична модель є магнітною структурою, а раз так, вона більш сприятлива для здоров'я, нормального існування і тривалого життя всіх форм на Землі, включаючи людство.
-Починаючи з 2000 року, Мати Земля почала поступово вміщати 3-х сферичну модель в усі свої основні і допоміжні чакри і в стики основних і допоміжних меридіанів (стики провідників), які проводять чи на Землі.
-Це поклало початок переходу її планетарного тіла світла від
мер-ка-ба до 3-х сфер.
 

-Згодом все втілення Землі буде очищено від всієї електричної енергії в цілому. Ми припускаємо, що це займе приблизно 10-20 людських років.
Коли це трапиться, повністю зійде нанівець прояв електричного поля, що дозволяє працювати сучасним електрични
м пристроям, на які покладається людство.
Види дельфінів і китів разом з Людьми Внутрішньої Землі в своїх Вознесіння
х також втілюють 3-х сферичну структуру.

Проблема людства на поверхні Землі складається в падінні його свідомості настільки низько, що воно перестало усвідомлювати, що настав час вознесіння. У підсумку, виникають численні райони, в яких значна частина людства відстає від помітно зростаючої вібрації Землі.
Все це, разом з очищенням Землі від електричної енергії, може викликати напругу материкових платформ Землі, достатн
ю для множинних природних катаклізмів.
Через електричн
у енергію людство не здатне згадати про вознесіння. Електрична енергія - еквівалент страху, злості і болю.
 

Багато пояснення про це ще будуть дані попереду. Всі біологічні програми, які утримують людство в рамках 3-мірної мислеформи, ґрунтуються на болі, злості і страху і закладені в електричних імпульсах. Коли всі електричні імпульси зникнуть з Землі, з'явиться можливість масового пробудження і людство зможе згадати про вознесіння. Складність полягає в синхронності.
Земля піднімається вібраційно досить швидко, і людство вже відстає все більше і більше. Тих з вас, хто є працівниками світла, ми просимо розповідати про процес вознесіння тим, хто цікавиться, і буде слухати. Час прийшов!
Благословення вашому шляху!
Нова Космічна Ієрархія

 

Наші інтереси: 

Прояснення  впливу всіх енергій, якими нас обробляли, знання хто ми є і наскільки набули досвіду.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи