Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Литовська компанія встановить лічильники тепла в Україні

Протягом 28 місяців у Харкові мають встановити тисячу лічильників тепла. Литовська компанія "Axis Industries" виграла конкурс харківських тепломереж на установку лічильників теплопостачання в Україні на суму € 6,4 млн.

"Ми активні в Україні вже не перший рік. Тут, на відміну від Литви, системи теплопостачання фізично і морально застаріли, а процеси модернізації лише починаються", - зазначив комерційний директор "Axis Industries" Вайдас Якубавичюс.

Якубавичус додав, що протягом 28 місяців компанія встановить у Харкові тисячу лічильників тепла.

Він також зазначив, що компанія найближчим часом сподівається домовитися про монтаж та постачання 220 індивідуальних пунктів постачання теплоенергії (ІТП) у Вінниці.

Компанія "Axis Industries" займається реалізацією промислових та енергетичних проектів, належить литовському концерну "Icor".

18 жовтня Верховна Рада прийняла за основу проект закону "Про комерційний облік комунальних послуг". Обов'язкове встановлення індивідуальних приладів обліку теплової енергії планується ввести з 1 жовтня 2018 року.

Лічильник тепла може бути встановлений окремо для кожної квартири. При цьому можливо додатково встановити локальний контролер, що регулює подачу тепла, в комплекті з регулюючими електронними головками на кожному радіаторі в квартирі.

Така організація обліку і контролю дозволяє точно враховувати буквально кожну отриману калорію тепла і не платити за "середню температуру по лікарні".

 

 

Наші інтереси: 

З Литвою співпраця дуже корисна.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи