Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Львів потрапив до топ-50 найкращих туристичних напрямків 2014 року

Категорія:

Світ:

На підставі 82 млн. відгуків туристів міжнародний ресурс trivago склав рейтинг найпривабливіших для мандрівників міст світу за співвідношенням ціни та якості послуг. До уваги були прийняті місцеві красоти та пам'ятки, а також якість обслуговування в готелях, де ніч на двох коштує не більше 100 євро.

Єдиним українським містом, що потрапило до рейтингу trivago Best Value Index-2014, виявився Львів. Набравши 95,86% у співвідношенні ціна-якість, Львів - на 39 місці. Ніч в готелі для двох у Львові в середньому обходиться в 73 євро.

Перше місце в рейтингу дісталося місту Айт-Бен-Хадду в Марокко, який у співвідношенні ціна-якість набрав 97,96%. Ніч в готелі для двох обійдеться тут у 42 євро.

Цікаво, що найбільше в списку китайських міст. Аж вісім. За Китаєм йдуть країни Таїланд, Греція та Іспанія, кожна з сімома позиціями в рейтингу, Португалія з шістьма.

Також варто відзначити столиці, які отримали високі оцінки: Сараєво (27-е місце, 66 €), Софія (46-е місце, 63 €), Ханой (50-е місце, 50 €), Манагуа (62-е місце, 82 €) і Белград (84-е місце, 71 €). Бухаресту (Румунія) і Кіто (Еквадор) лише трохи не вистачило, щоб потрапити в ТОП-100.

Показово, що в списку 100 найкращих туристичних напрямків за співвідношенням ціна-якість 2014 не представлене жодне російське місто. 

До межі індексу в 95.01% не дісталися Ярославль, Нижній Новгород і Санкт-Петербург. Останнє місце серед 4-х російських міст, які мали шанс зайняти місця в рейтингу, дісталося Москві.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи