Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Квиток першої хвилини": як купити дешевші квитки до Європи

Світ:

"Укрзалізниця" впровадила дисконтну програму, за якою знижується ціна на перші три квитки на кожен рейс поїзда Київ – Прага – Київ. За угодою між ПАТ "Укрзалізниця" та АТ "Чеські залізниці" встановлено спеціальні тарифні умови та умови реалізації проїзних документів на окремо виділені 3 місця

Про це повідомив голова правління ПАТ "Укрзалізниця" Войцех Балчун на своїй сторінці в Facebook.

"Тут запустили одну ідею. В Європі вона відома як "квиток першої хвилини". У цьому випадку мова про подорожі до Чехії та зворотно. Перші три квитки у кожному продажу, що відкривається, в сполученні Київ – Прага – Київ, продаються зі значним дисконтом! За угодою між ПАТ "Укрзалізниця" та АТ "Чеські залізниці" встановлено спеціальні тарифні умови та умови реалізації проїзних документів на окремо виділені 3 місця", - зазначив Балчун.

У повідомленні йдеться, що дисконтна програма діє тільки для 3-х місць як для поїздки "туди", так і для поїздки "зворотно". Така поїздка зі знижками може бути оформлена тільки від/до станцій Київ та Львів до/від станцій Чехії (Словаччина – тільки транзитом). Придбати квитки до Чехії чи з Чехії в Україну за дисконтом можна як "туди та зворотно", так і тільки в одному напрямку "туди" або "зворотно". Спеціальні тарифні умови не комбінуються з іншими пропозиціями, у тому числі і дитячими квитками. Квитки за дисконтом не можна повернути, обміняти та переоформити.

"Дисконт діє на попередній продаж квитків та закінчується за 1 добу до відправлення поїзда з Києва, та за 3 доби у зворотному напрямку при відправленні поїзда з Праги. Однак у добу відправлення поїзда з Києва дисконт для трьох місць вже не діє. Порівняйте переваги дисконту: вартість проїзду станом на 22 червня за дисконтною програмою у сполученні Київ - Прага – 1891,70 грн (64,0 євро); Львів - Прага – 1513,95 грн (51,0 євро). Квитки за звичайним тарифом на цю ж дату для міжнародного сполучення Київ - Прага – 2868,05 грн (98,6 євро); Львів - Прага – 2403,12 грн (82,6 євро)", - написав Балчун.

У сполученні Київ – Прага курсує безпересадковий вагон відправленням зі станції Київ о 23:57 у складі поїзда №771 Київ – Хмельницький, зі станції Львів о 10:10 у складі поїзда №108 Одеса – Ужгород.

Наші інтереси: 

Світ відкривається новими можливостями. Подорожуймо, щоб потім не шкодувати про це! 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи