Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Кожен російський банк - це військова частина". Національний корпус провів акцію протесту під НБУ

Категорія:

Спецтема:

1 березня 2017 р. активісти Національного корпусу разом із ГО Зірка провели акцію протесту проти російських банків під стінами Національного банку України. Вони принесли з собою труну, в яку поклали ляльку з обличчям голови НБУ Валерії Гонтаревої у тюремній робі.

"Кожен російський банк - це військова частина на території України. Рада ЄС своєю постановою оголосила, що ті банки, які мають понад 50% керівництва державою РФ, підлягають санкціям. Ми - країна, в якої забрали Крим - досі ці санкції не підтвердили

Пані Гонтарєва, назвіть російські банки неблагонадійними, позбавте ці банки ліцензій та виведіть економічні війська РФ з України", - закликав на мітингу прес-секретар народного депутата Андрія Білецького Олександр Алфьоров, передає Новое время.

Акція завершилась скандуванням "Ні російським банкам! Гонтарєва - геть!".

Активісти попередили, що будуть продовжувати такі акції по всій країні до ліквідації всіх російських банків на території України.

 

Наші інтереси: 

На третьому році війни нарешті почали вимагати те, що потрібно було давним-давно зробити.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
Нацбанк
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи