Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 4

Іванка Трамп: радник президента США чи просто красунечка?

Дональд Трамп призначає на ключові пости своїх родичів та близьких соратників. Його донька Іванка стала радником, а зять - очолив одне з управлінь. Погано це чи добре - час покаже, хто ці "нові управлінці"?

4.jpeg

Іванка Трамп

Отже, 

Ім'я: Іванка Трамп (Іванка Марі Трамп)

Дата народження: 30 жовтень 1981 р

Вік: 35 років

Місце народження: Нью-Йорк

Зріст: 180

Діяльність: американська бізнесвумен, фотомодель, манекенниця і письменниця

Сімейний стан: заміжня, мати трьох дітей.

Іванка Марі Трамп – старша дочка 45-го президента Сполучених Штатів Дональда Трампа. 

Вона народилася в жовтні 1981 року в Нью-Йорку в першому шлюбі Дональда Трампа і моделі чеського походження Івани Зельнічковой. У цьому шлюбі, що тривав 15 років, народилося троє дітей: старший син Дональд Джон, Іванка Марі і Ерік Фредерік.

Іванка Трамп з дитячих років звикла до розкоші. Але при цьому батьки найменше хотіли, щоб вона виросла розбещеною спадкоємицею «татової імперії». 

Доня з татом

Ніяких надмірностей у дівчинки не було. Глава сім'ї подбав про те, щоб дочка отримала гарну освіту. Вона вчилася в закритій привілейованої школі. Потім закінчила коледж Choate Rosemary Hall і вступила до університету Джорджтауна. Але незабаром перевелася в інший вуз – Пенсільванський університет. 

У 2004 році Іванка Марі Трамп покинула його стіни, отримавши ступінь бакалавра економіки і диплом з відзнакою.

Батьки оплатили освіту дочки, але спочатку орієнтували її на те, що після отримання диплома вона повинна розраховувати виключно на свої сили і знання.

Кар'єра

Дочка Трампа Іванка свій перший гонорар заробила ще в студентські роки, коли вчилася в Пенсильванському університеті. 

Прекрасна модельна зовнішність, що дісталася дівчині від матері, дозволила їй заробити перші гроші саме в цій сфері. Їй пророкували блискучу модельну кар'єру, але навряд чи це влаштовувало саму Іванку. 

З початком нового століття вона все рідше з'являється на сторінках таблоїдів в якості моделі.

Після закінчення ВУЗу, отримавши відмінну економічну освіту, вона спробувала свої сили в серйозній професії. 

Звичайно ж, впливовий тато допоміг їй з першим робочим місцем. Він взяв її в одну зі своїх компаній, довіривши деякі операції з нерухомістю. 

Молода дівчина постійно пропадала у відрядженнях. Подовгу вона бувала в Сеулі, Торонто, Нью-Йорку та інших світових центрах торгівлі.

Дональд Трамп ввів старшу дочку в вищий менеджерський ешелон своєї компанії Forrest City, який займався операціями з нерухомістю. 

Через деякий час Іванка концентрується на «Діамантовому бізнесі» батька. Вона переходить у маркетинговий відділ «Dynamic Diamond Corp». Це компанія, яка спеціалізується на продажу дорогоцінних каменів.

Спадкоємиця імперії, модель і бізнесвумен

Здається, ділова хватка знаменитого батька і модельне минуле матері возз'єдналися в ній.

Молода бізнес-леді заснувала власну ювелірну фірму, яка займається виробництвом прикрас. Назвала її «Ivanka Trump Collection».

Але незабаром фірма розширює виробництво. Крім ювелірних виробів успішна бізнес-вумен береться за випуск жіночого одягу і взуття, яке виходить під брендом «Ivanka Trump». Нерідко власниця фірми сама рекламує свою продукцію.

Ділова хватка - від батька, а модельна зовнішність - від мами

У 2009 році вийшла книга Іванки Трамп, яка протягом кількох місяців трималася в списку бестселерів літератури для ділових людей.

Дональд Трамп, переконавшись, що його спадкоємиця прекрасно справляється з покладеними завданнями і демонструє відмінну ділову хватку, довіряє їй управління своїм бізнесом. 

Іванка Трамп виступає заступником батька. Вона стає віце-президентом концерну «Trump Entertainment» і її називають правою рукою Дональда.

Права рука майбутнього президента на виборах

Під час останніх президентських виборів Іванка Трамп допомагала батькові. Деякі навіть назвали саме її «першої леді», а не нинішню дружину Меланію Трамп, яка  вважала за краще залишатися в тіні. У виборчій кампанії вона постійно перебувала поруч з татом на всіх публічних заходах.

Особисте життя

У жовтні 2009 року відома спадкоємиця імперії Трампа вийшла заміж за підприємця Джареда Кушнера, з яким зустрічалася протягом року. 

Джаред - син мультимільйонера Чарльза Кушнера, який також є одним з лідерів величезної єврейської громади Нью-Йорка.

Щасливі разом

Іванка, перш ніж вийти заміж за бізнесмена, прийняла рішення перейти в іудейське віросповідання, продемонструвавши повагу до віри чоловіка.

Родина

Ім'я, прийняте дівчиною після церемонії ортодоксального гіюру - Яель.

Особисте життя Іванки Трамп склалося щасливо. Разом з чоловіком вони виховують трьох дітей: дівчинку Арабеллу Роуз і хлопчиків Джозефа Фредеріка і Теодора Джеймса. 

З молодшим синочком

Молодший син народився в березні 2016 року.

Достойна донька свого батька

 

Наші інтереси: 

Без коментарів.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи