Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Іван Макар: "Люди готові воювати за СВОЮ країну"

Весною і влітку українці масово йшли добровольцями в добровольчі загони і часто без належного озброєння зупиняли ворога, забирали трофейну зброю і йшли у наступ. Сьогодні ті, що ще півроку тому рвалися на фронт, ставляться доволі скептично до чергової мобілізації. Щось не схоже, що настільки впав рівень патріотизму.

Таку думку висловив Іван Макар, український громадський і політичний діяч, правник, який у свої 58 років є добровольцем батальйону "Айдар": 

"Мені здається, що українці почали усвідомлювати, що Порошенко нічуть не кращий за Януковича, а Яценюк - за Азарова. І внутрішня культурна політика країни,її русифікаторська суть нічуть не змінилася від тої, що велася за часів Януковича. Хоч українське телебачення вже не віщає на цілком зрусифікований Крим та окуповану частину Донбасу, але мовлення стало ще більше російським. Нам демонструють, що окупаційна влада нікуди не ділася. Влада з якогось дива не тільки видає пенсії мешканцям окупованих територій, але й безплатно надає їм такі дефіцитні в Україні газ та електроенергію, дотує вугільну галузь та повертає ПДВ їхнім підприємствам.

Люди готові воювати за свю країну, але лиш тоді, коли ця країна своя. Важко визнавати Україну своєю країною воякам, що брали Луганськ, а потім влада з якогось дива його здала, воякам, товариші яких масово гинули під Іловайськом, куди в котел їх кинуло злочинне командування, воякам, коли їх часто навіть відмовляються оформляти як вояків, а в той же час президентський синок, що і пороху не понюхав, стає орденоносцем. Важко визнавати Україну своєю країною волонтерам, що часто разом з патріотичними громадянами останні свої кошти тратять на Армію в той час, коли армійські посадовці розкрадають як бюджетні кошти, так і допомогу, що надходить з інших країн.

Є приклади у світовій історії, коли люди жертвували свої сімейні коштовності для підтримки національної валюти. Але коли знали, що ці кошти не будуть розкрадатися. Українці на Майдані і на початку війни жертвували своє життя за свою країну, але тепер не хочуть жертвувати, бо побачили, що влада просто марнує їхні жертви. То може досить? Може, може, пора скидати цю злодійську окупаційну владу".

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Зараз влада оголосить,що вуйко Макар агент фсб....

Вірю в те, що розумію.

Коментарі

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Здається,що паразити вже звикли і до сміттєвої люстрації - подумаєш, пять хвилин приниження (це ми так вважаємо - а от чи так думають і вони - питання!), а потім можна відмитися у джакузі (дівчата,шампанське - як опції). Заміна когось на місцях не дає відчутних результатів. Звідсіля аптатія та (або) бажання взятися за зброю. А от шоб висувати своїх лідерів - українці ще не дозріли до критерії, за якими треба вибирати та контролювати їх. А лідерів треба озброїти та надати охорону.

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Непросто дається українцям громадянська зрілість. Але який молодець цей чоловік. Розклав все, як по нотах. Розумний у нас народ.

Sapienti sat.

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Зараз влада оголосить,що вуйко Макар агент фсб....

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

В десятку. Відпрацьована політтехнологія.

Sapienti sat.

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Настільки правдиво і все по суті.

Sapienti sat.