Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Інтернет-комерція: від картриджа «HP» до автомобіля Bentley

Сучасній людині, котра добре орієнтується в інформаційно-цифровому світі і розуміє, що таке лінки, інтернет-магазини чи блоги, не потрібно додатково пояснювати про переваги бізнесу в Інтернеті. Перспективне бачення молодих підприємців спонукає їх все частіше звертати увагу на цей безмежний ресурс. Однак не всі 100% організацій та приватних підприємців мають таке ж бачення і розуміння.

Вирішальними перевагами Інтернет-комерції є швидкість обороту капіталу і мінімізація витрат. Причому зменшення витрат може відбуватися за різними статтями: на оренду нерухомості і транспорту, на рекламу і маркетинг, на зв'язок з клієнтами, і, зрештою, на оплату праці. Звісно, якщо підприємець має бажання формувати конкурентне підприємство, він врахує такі можливості. А закиди щодо економії на оплаті праці та зменшення робочих місць можуть бути знівельовані тим аргументом, що кожен роботодавець вирішує на власний розсуд, чи платити більшу зарплату працівникам, якщо він отримує більші доходи, чи таку ж саму, як і раніше, тож це питання не до Інтернет-комерції, а до того, хто нею займається.

Якщо використовувати всесвітні мережі, то можна без проблем охопити своїми пропозиціями велетенську кількість потенційних клієнтів за лічені секунди. Незалежно від того, чи потрібно просто повідомити про яку-небудь промо-акцію, чи надати кваліфіковану консультацію з приводу ремонту автомобіля або розповісти покупцям як купити картридж hp, інформація розповсюджується на велетенській території. Залишається тільки зрозуміти, чого прагне ринок, і знайти спосіб задоволення цих прагнень.

Однією з вирішальних переваг Інтернет-комерції є здатність експлуатувати цей ресурс 24 години на добу. Розвиток інтернет-магазинів підтверджує, що майбутнє торгівлі за цією сферою. А підприємцям  залишається зрозуміти закони велетенського цифрового простору і активно використовувати їх. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Пасічник.
0
Ще не підтримано

Саркастично зауважу, що одним із способів реклами картриджу Hp є написання статті на тему інтернет торгівлі, і ще й розміщення там линку до себе. ) Якщо Бентлі не по кишені більшості користувачів компа, то картридж - якраз актуально. Весело.

Коментарі

Зображення користувача Андрій Пасічник.
0
Ще не підтримано

Саркастично зауважу, що одним із способів реклами картриджу Hp є написання статті на тему інтернет торгівлі, і ще й розміщення там линку до себе. ) Якщо Бентлі не по кишені більшості користувачів компа, то картридж - якраз актуально. Весело.

Зображення користувача Кабан Іклан.
0
Ще не підтримано

Я розчарований. Де в статті посилання на сторінку "Как купить Bentley"?