Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Імпорт комуністів, мама української корупції, пістолет для Гриневич, Зорян і Шкіряк. І вугілля, звісно

На цьому тижні український Фейсбук вдягнув на себе каски шахтарів і заглибився у тему вугілля так, як не заглиблювався ніколи до цього. Зацініть меми на цю тему. Не знаємо, як вугілля, а жарти з його приводу фейсбук видобувати вміє на ура.

 

У щотижневий рейтинг #зради в українському Фейсбуці від Еспресо потрапили український прем'єр Гройсман, російський колишній депутат Думи Вороненков, а також українські терористи Зорян і Шкіряк.

Окрему увагу блогерів заслужила фраза Володимира Гройсмана про те, що “альтернативи вугіллю з ОРДЛО немає”.

А ще Володимир Гройсман у своєму Твітері написав: "Юлія Тимошенко – це «мама» української економічної слабкості, корупції і популізму, яка протягом 20 років робила все, щоб знищити Україну". 

 

 

Це просто свято політичної думки — звинувачувати когось у популізмі в найкращих традиціях популізму. Позиція скидати все на попередників не нова, але ми й не здогадувалися, що у Володимира Гройсмана живе маленький Азаров.

Цього тижня раптом стало відомо, що наша країна стала багатшою на двох громадян Росії — Дениса Вороненкова і його дружину Марію Максакову. І все б нічого, якби вони не були раніше депутатами: вона — від “Єдиної Росії”, він — від КПРФ.

Історія хвороби така. В кінці 2016 Вороненков балотувався на виборах в Держдуму, але не пройшов і без усіх няшок, які гарантує йому мандат в Раші, вирішив переїхати в Україну. І таки переїхав! Найцікавіше, що цьому переїзду не завадило ані те, що він зовсім нещодавно був депутатом Держдуми, ані те, що як депутат підтримав анексію Криму і проект "Новоросія".

Щоправда, тепер Вороненков каже, що він не голосував, це його карточкою проголосували, але подібні заяви викликають виключно іронічну посмішку, бо і в твітер, мабуть, він не писав, це його пальцями писали. 

Українські паспорти — не єдине, що з легкістю роздає наша влада. Ще вона чудово роздає нагородну зброю, причому настільки найнеочікуванішим персонажам, що до їхнього переліку потрапила навіть Лілія Гриневич, міністр освіти і науки.

В країні, де уже багато років відмовляються легалізувати зброю для широких верств населення, чомусь вузьким їх дарують просто з нагоди того, що останні просто прожили на цьому світі красиву суму років. Ну або ми чогось не розуміємо, або це така підпільна боротьба з політичною верхівкою, з надією на те, що подарований пістолет рано чи пізно вистрелить і скоротить її поголів’я.

Ну і остання #зрада. 

Хто б міг подумати, що Фейсбук людям потрібен для того, щоб  влаштовувати там плач з приводу потенційного закриття Однокласників і Вконтактє, що пропонує зробити радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк. 

Почнемо з того, що минулого тижня російське телебачення породило на українських широтах нового супергероя, точніше, двох — Зоряна і Шкіряка.

 

 

Зорян і Шкіряк зрозуміли, що треба відповідати своїм статусам супергероїв, а отже треба знищити ворогів. 

Наразі відбувається запеклий бій між юзерами в Інтернеті з приводу того, чи варто закривати ФСБшні соцмережі в Україні чи ні.

 

Наші інтереси: 

Все це було б справді смішно, якби не було так сумно. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи