Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Хрестос народився! Славімо!

Категорія:

Світ:

Спецтема:

Перевагою перехідного періоду є можливість кілька разів святкувати ті ж самі свята. 25 грудня 1 року до н. е. у галілейському Назареті в затишній батьківській хаті народився Ісус Хрестос – оновлювач Арійської традиції, засновник громади нових аріїв. Сьогодні святкуємо цю видатну історичну подію за Юліанським календарем. Радіємо!   

140116-rizdvo.jpg

Хрестос народився! Славімо Його!
Хрестос народився! Славімо Його!

Згідно з ранньою церковною традицією, Ісус народився 25 грудня 1 р. до н. е. — за 6 днів до початку нової ери. Природно, що народження Ісуса відбулося в батьківській хаті в Назареті. Це місто однозначно вважалося його батьківщиною, тому його й називали Ісусом з Назарету.

Фарисейські вигадки про те, що народження відбулося в іншій державі, у Вифлеємі Іудейському – за дві сотні кілометрів від Назарета – не витримують жодної критики. Докладніше у статті "Де і коли народився Ісус?".

Хрестос народився! Славімо Його!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи