Зображення користувача Миро Продум.
Миро Продум
  • Відвідувань: 5
  • Переглядів: 5

Головним кольором 2017 року став Greenery – м'який колір свіжої трави

Інститут кольору Pantone, який щороку визначає "кольоровий тренд", оголосив головний колір 2017 року. Цього разу ним став Greenery («зелень»), позначений у палітрі номером 15-0343.

170409-pantone.jpg

Хай живе весна!
Хай живе весна!

"Це те, що ми називаємо: відновити, освіжити, оживити, оновити. Кожного року ми входимо в новий цикл і нові паростки піднімаються з землі. Це щось життєствердне, щоб з нетерпінням на нього чекати", – сказали в Pantone Color Institute. Стверджують, що цей колір символізує надію і єднання людини з природою.

Незважаючи на свою соковитість, Greenery вважається нейтральним відтінком і натякає на те, що в новому році мода стане ще більш демократичною – ніяких вікових рамок або обмежень за статевою ознакою. Носити соковиту зелень може кожен!

Ще одна перевага Greenery полягає в тому, що він хороший і сам по собі, і як доповнення до інших відтінків. У дуеті з лавандовим або бежевим він стане ніжним і стриманим, а з блакитним і навіть білим – заграє яскравими літніми фарбами.

Прапор активної реалізації: Сонце, Вода і Життя – «Яснії зорі, тихії води, край веселий».

Фахівці Pantone вибирають "головний колір" від 1999 року. На їхні рішення орієнтуються багато дизайнерів. Головними кольорами 2016 року були "рожевий кварц" і "безтурботний" блакитний. 

Свіжо-зелений є кольором Інституту Міжмор’я і одним з кольорів Вільної Української Держави 

Наші інтереси: 

Свіжо-зелений - колір паростків нової цивілізації.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи