Зображення користувача Володимир Федько.
Володимир Федько
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Геноцид Кремля: Катинь!

Світ:

1. Запропонувати НКВС СРСР:
1) справи про 14 700 колишніх польських офіцерів, чиновників, поміщиків, поліцейських, розвідників, жандармів, осадників і тюремників, що перебувають у таборах для військовополонених,
2) а також справи про арештованих, що знаходяться в тюрмах західних областей України і Білорусії в кількості 11000 чоловік – членах різних к-р шпигунських і диверсійних організацій, колишніх поміщиків, фабрикантів, колишніх польських офіцерів, чиновників і перебіжчиків розглянути в особливому порядку, із застосуванням до них вищої міри покарання – РОЗСТРІЛУ !.




Джерело:

Органы государственной безопасности СССР в Великой Отечественной войне. Сборник документов. Том 1. НАКАНУНЕ. Книга первая (ноябрь 1938 г. – декабрь 1940 г.). – М.: А/О «Книга и бізнес»., 1995. С. 134-135, 153-161.

ISBN 5-212-00804-2



Наші інтереси: 

Знати правду про Другу світову війну та про злочини радянського комуністичного керівництва і радянських спецслужб.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Коли читаю запропоновакі Вами .Володимире.документи .таке відчуття ніби торкаюсь серцем оголеного електричного проводу.

Коментарі

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Коли читаю запропоновакі Вами .Володимире.документи .таке відчуття ніби торкаюсь серцем оголеного електричного проводу.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

З Маніфесту про Нову Історію, написаному мною 2 вересня 2000 року… і опублікованому на сайті «МОЯ РЕВОЛЮЦИЯ», присвяченому виходу в світ нашої книги-дослідження «ГИТЛЕР: Информация к размышлению. (Даты. События. Мнения. 1889-2000).

«Щоб добрим бути, я повинен бути жорстоким», — сказав Уїльям Шекспір.
Щоб сказати правду — точніше, ту частину інформації, яку ми сприймаємо за правду і яка нам доступна, — ми повинні бути жорстокими: стосовно цієї інформації, стосовно видатних історичних діячів, стосовно безневинних жертв, стосовно себе, нарешті — стосовно тебе, читачу. Не можна розкрити чиряк, не завдавши болю. Ми хочемо сказати жорстоку правду, котра, на нашу думку, принесе тільки благо...
Ми живемо в реальному світі. Ми хочемо приймати рішення, що, як нам здається, принесуть нам благо. Але всяке право породжує обов’язок, усяке бажання породжує роботу з його реалізації.
На початку III тисячоліття ми починаємо наш Рух за Нову Історію — без недомовок, напівправди і фальсифікацій, що їх так полюбляють чинити в ім’я т. зв. «вищих державних інтересів».
«Прагнення до пізнання закладено до натури людини. Ця потреба сильніша від будь-яких страхів. Пізнання вимагає жертв. Знання треба оплачувати. Набуваючи розуміння природи, влади над нею, люди чогось позбавляються, не тимчасово, а назавжди, це — вічні утрати, які завдають мук і страждань. Пізнання причаює в собі гіркоту, отруту, воно несумісне з раєм. Знання змінюють структуру людської душі, але людина не в силах відмовитися від цих мук».
Ми свідомі того, що це дуже тернистий шлях, бо «велика мудрість має багато суму: і хто множить пізнання, той множить скорботу». Але ж, як сказано у Святому Писанні, «блаженні ті, хто прагне правди, бо вони наситяться».
«Припустимо, що ми досить мудрі, щоб довідуватися і знати, однак ще недостатньо мудрі, щоб контролювати свій процес пізнання і самі знання, а тому використовуємо їх собі на шкоду. Навіть якщо це й так, то знання все одно кращі, ніж неуцтво. Краще знати, навіть якщо знання дуже скоро потягне за собою загибель, чим знайти вічне життя ціною тьмяного худоб’ячого нерозуміння Всесвіту, який невидимо для нас вирує в усіх своїх чарах».
Отже, ми починаємо наш Рух за Нову Історію — і «це не пропагандистська битва, а фанатична спрага правди».
Ми починаємо наш Рух і віримо, що в III тисячолітті Історія і Правда стануть синонімами.
Ми починаємо наш Рух... Підемо з нами! Адже «життя — не страждання і не насолода, а справа, яку ми повинні робити і чесно довести її до кінця».

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!