Зображення користувача Арсен Дубовик.
Арсен Дубовик
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Генадій Онищенко про щеплення

Все більше лікарів просинаються, починають розуміти і говорити правду про щеплення.
Так, наприклад, шкільні медики відмовилися вакцинувати дітей проти раку в Павлодарі.
Ось і бувший санітарний лікар Онищенко прозрів…

Геннадій Онищенко, помічник голови уряду Російської Федерації, про щеплення і випробування вакцин

– Шляхом підкупу, всіляких не доброчинних дій, користуючись, можливо, навіть ліберальністю, а можливо, нікчемністю нашого законодавства в галузі імунобіології цілий ряд транснаціональних компаній займаються питаннями, що пов’язані з випробуванням, по суті на наших дітях вакцин.

Одним із прикладів, є вакцина проти раку шийки матки. Їх декілька, цих вакцин. Але вони не мають тієї повної легалізації, навіть в країнах їх випуску. Але, все одно ми щеплюємо.

Вони (транснаціональні компанії) користуються високим рівнем нашої системи охорони здоров'я, тому що ми можемо щепити і оцінити. Наші медики можуть це практично.

Вони користуються недосконалістю нашого законодавства, тому що у нас відсутнє жорстке законодавство щеплювати лише своїми вакцинами. І, в якійсь мірі, ми перетворюємося на ту країну третього світу, на людях якої проводяться випробування.

– Лабораторія – це лише видима частина айсберга. Проблема полягає в тому, що ми тримаємося з останнього подиху. Ми нічого не вкладаємо в наш імунобіологічний потенціал.

Проти нас готують, цілком чітко, цілеспрямовані біологічні атаки, а з іншого боку, нас змушують звернути своє імунобіологічне виробництво і опустити його до … поставити його в залежність від зарубіжного постачання і все…. тоді ми беззахисні! Як велика країна. Тоді не потрібно робити атомні бомби, тоді не потрібно робити ядерні підводні човни. Потрібно просто, цілеспрямовано проводити ту роботу, яку ми зараз спостерігаємо.

Відношення до щеплення в недалекому минулому

– В Совєцькому Союзі Головне управління називали Антищеплювальним Управлінням, тому що зрозуміло, що це пояснити можна – відсутня дифтерія, відсутній кір, відсутній поліомеліт, а "дітей потрібно щеплювати". Та ще й можуть бути ускладнення! ?!Тому навіщо ЦЕ робити?!

І перший, хто говорив мамі "!Не вздумайте щеплювати свою дитину!" був педіатр. Це була нормальна логіка, обумовлена тією конкретною ситуаціє.

Зараз наші педіатри найперші кричать "!Давайте вакцинувати!" Розумієте? Тому, що працюють інші механізми."

Які саме механізми з документами в руках показала Галина Червонська:

– Відкрито проводять експеримент. Приходять і акцентують: "У мене є документи з Єкатеринбурга". Десять міст. Ось списки у мене тут є, з усіма прізвищами.

Коли я одного разу давала інтерв’ю з цього приводу, там мене журналіст запитала про це. Запитує: "Галино Петрівно, ну це ж не лікарям, а це ж державі вони платили?" Я кажу: "Лікарям! Вони у мене за прізвищами. Мало за прізвищами, так вони у мене з грошима, які суми їм давалися."

Я вам ще й скажу, ЯКІ найбільш старанні! Наприклад, Єкатеринбург – найбільш старанні, найбільше грошей отримував. Але й інші також. Тут десять міст! 

А як Ви такі документи отримали?

– Ніякої проблеми немає. Це просто мені дзвонять з Міністерства Охорони Здоров'я хороші люди. У мене ще є деякі документи.

А в прокуратурі ці документи є?

– Звичайно!

…..

______________

Дізнайтеся більше про щеплення – www.privivke.net

Правда про щеплення – vk.com/antiprivivki

ВІДЕО


 

http://youtu.be/VTgDFcQN4TQ

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Думаю, саме час ще раз згадати про небезпечну практику профілактичних щеплень, і провести роз'яснювальну роботу серед майданівців, з метою дотримання вимоги !ОЗДОРОВЛЮЙСЯ!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Коментарі

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Думаю, саме час ще раз згадати про небезпечну практику профілактичних щеплень, і провести роз'яснювальну роботу серед майданівців, з метою дотримання вимоги !ОЗДОРОВЛЮЙСЯ!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

Слушно, п. Арсене! Діймо!

Творімо разом мову Сенсар!