Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Французькі націоналісти захоплюються Путіним та Росією

Спецтема:

А кошти на фінансування партії отримують в російсько-чеському банку. Лідер "Національного фронту" Франції Марін Ле Пен не бачить жодної політичної інтриги в тому, що її партія отримала кредит в чесько-російському банку, а не у Франції.

14120802r.jpg

Марін Ле Пен

"Кошти на фінансування партії були отримані абсолютно законно і на звичайних умовах", - заявила Ле Пен в ефірі новинного телеканалу BFM TV, повідомляє ТАСС.

Як пояснила лідер "Нацфронту", Перший чесько-російський банк не був першим і єдиним фінансовим закладом, до якого звернулася партія в пошуках кредиту для фінансування виборчої кампанії. Ле Пен нагадала, що спочатку вона направила запити в усі банки у Франції. "Однак всюди ми отримали відмову", - сказала вона.

Раніше агентство Mediapart опублікувало дані про те, що "Нацфронт" взяв кредит для фінансування своєї виборчої кампанії в Першому чесько-російському банку. Сума позики склала € 9 млн, з яких € 2 млн вже було переведено на рахунок партії.

Пізніше Марін Ле Пен та офіційні представники партії підтвердили цю інформацію. У французьких ЗМІ тут же поширилися чутки, що кошти вдалося отримати в результаті посередництва російської влади: Ле Пен неодноразово заявляла, що багато в чому схвалює політичну і соціальну лінію керівництва РФ.

Раніше в інтерв'ю Le Mond Марін Ле Пен заявляла, що джерелом української кризи був Євросоюз і сказала, що з великою повагою ставиться до Росії та її лідера. "Я безумовно захоплююся людиною, яка діє в інтересах своєї країни і є прихильником поняття нації, патріотичної економічної моделі, радикально відрізняється від тієї, що нав'язана світу Сполученими Штатами", цитує ТАСС

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Все Випадково.
0
Ще не підтримано

Партія, щось на зразок ВО "Свобода".

Коментарі

Зображення користувача Все Випадково.
0
Ще не підтримано

Партія, щось на зразок ВО "Свобода".

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Ну, і порівняли :)