Зображення користувача Вiктор Нокiд.
Вiктор Нокiд
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Економіка, світовий статус-кво та ставлення американців до Росії

Категорія:

Спецтема:

Оскільки керівництво Росії погано розуміє слова, то поступово те, що відбуватиметься, стає вже не проблемами керівництва Росії та його оточення, а проблемами усього населення Росії. 

Майбутнє Росії, в тому числі економічне, залежить від одного вельми суттєвого чинника, який певним чином не береться до уваги.

Пропаганда засобів масової інформації Росії несамовито намагається залякати власних підданих загрозою з боку США. Певною мірою це вдається.

При цьому виникає питання щодо ставлення громадян США до Росії як такої.

Притомні громадяни США раніше розглядали Росію та її мешканців вельми поблажливо. Уявіть собі, що ви маєте житло у великому будинку й у вас сусід – алкоголік. Він до вас чіпляється, час від часу просить на пляшку, мочиться у під’їзді, причиняє вам такі собі не дуже великі побутові незручності. До певного часу американці до Росії ставилися як до такого сусіда-алкоголіка.

Потім уявіть, що цей сусід десь дістав дробовик й почав стріляти у під’їзді. Ваше ставлення до такого сусідства вже будуть зовсім іншим. Для початку ви викликаєте міліцію. А якщо ви сам міліціонер?

Зауважимо, що США – світовий поліцейський. Тому ставлення США до Росії змінюється й нічого доброго для росіян тут вже не має й не буде.

Оскільки керівництво Росії погано розуміє слова, то поступово те, що відбуватиметься стає вже не проблемами керівництва Росії та його оточення, а проблемами усього населення Росії.

Тривають реальні погрози ядерного удару з боку Росії, на першому каналі російського телебачення прямо стверджується, що Росія – єдина держава, яка може перетворити США на радіоактивний попіл. Щось розповідається про систему «Периметр», яка дозволить завдати ядерного удару у відповідь, навіть у випадку, коли усі командні пункти Росії буде знищено. Сусід-алкоголік бігає по будинку й реально розмахує вже ядерною довбнею.

Якщо сусід алкоголік занедбав своє помешкання, то це була його справа. Але якщо той ідіот починає розпалювати вогнища біля ваших дверей й загрожує взагалі спалити будинок, то й ставлення до нього різко змінюється. Довго терпіти такого співмешканця сусід міліціонер очевидно не буде. Тим більше, що цілий будинок знає про те, що у них живе міліціонер, і звик, що він у будь-який спосіб завжди забезпечував певний спокій у будинку.

Зараз у засобах масової інформації західних країн розпочалася й триває демонізація Путіна. Тобто у країнах Європи та США готується громадська думка. Проросійська опозиція позбавляється аргументів на свою користь. Все відбувається аналогічно тому, як було свого часу демонізовано Саддама Хусейна. Спочатку громадську думку переконали в тому, що Саддам Хусейн – найбільша у світі загроза миру. Потім була невеличка пауза й через приблизно півроку почалася «Буря в пустелі». Фактично американці заманили Саддама Хусейна у Кувейт. Вони вочевидь знали про підготовку захоплення Кувейту, але жодним чином не реагували, мовляв хочеш йти, йди… .

Але потім… .

Таким чином, Крим є певним аналогом Кувейту.

Крім того, треба пам’ятати, що США в ситуації з агресією проти України значною мірою втратили обличчя.

США разом із Великою Британією 1994 року стали гарантом територіальної цілісності та недоторканості України, коли Україна погодилися позбутися ядерної зброї. На цей час ситуація виглядає так, що США та Велика Британія не спромоглися виконати свої зобов’язання. Тобто міліціонер виявився неспроможним виконати свої зобов’язання та забезпечити спокій у будинку.

Не треба забувати, що світовий статус-кво, в тому числі економічне, базується на мовчазному визнанні того факту, що США здатні завжди, в разі потреби, навести лад у будь-якій частині світу. А тут усі бачать, що урочисто надані обіцянки країні, що позбулася третього у світі ядерного арсеналу, виявилися нічого не вартою порожньою балаканиною. Зрозуміло, який висновок з цього вже зробили «де-факто-ядерні», «напів-ядерні», «біля-ядерні» та всі інші держави.

Ця тема певний час на Заході широко не обговорювалася. Але останні місяці про це почали що далі, то більше писати й говорити. Мовляв, ми ж таки не виконали обіцянки… . Українці на нас сподівалися, а що вийшло… .

Тому стосовно санкцій… може бути все що завгодно… . Якщо хтось не розуміє слів… .

Межа, коли можливо було про щось там домовлятися, вже давно перейдена. Зараз стоїть питання підтвердження існуючого у світі статус-кво.

Тобто того факту, що існує світовий поліцейський, який має за те відповідні, в тому числі економічні, преференції, й він має довести свій статус світового поліцейського, який в разі порушення світового статус-кво будь-кого зітре на порох.

Відповідний процес розпочався, маховик розкручується… .

Тим часом, імпорт у Росію зменшився на сорок відсотків, експорт із Росії зменшився на тридцять п’ять відсотків, експорт Газпрому зменшився на тридцять відсотків,  російська страхова компанія «Согласие» повідомила, що продаж автомобілів у Росії зменшився на сімдесят п’ять – вісімдесят відсотків… 

РПЦ у свою чергу молиться за імпортозаміщення… .

Кожному своє…

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

В латинській мові нема середнього роду. Тому статус-кво є він, а не воно. "Світовий статус-кво", а не "світове статус-кво".
Росію можна було знищити ще в час Другої світової війни. Але фашистської Німеччини боялися більше, ніж сатанинської Росії. Допомогли їй безоплатним лендлізом, за що Росія "подякувала" десятиліттями "холодної війни". Дійшовши до повної життєвої мізерності, Росія змушена була втратити частину окупованих нею територій. При цьому вона не відмовилася від них де-факто, запевнивши всіх, що ми всі одинакові і відділення від "матушки" це тимчасове непорозуміння.

Si vis pacem, para bellum

Коментарі

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Уявімо собі що у будинку дійсно проживає алкаш але не у під"їзді де проживає сам мент, а у самому дальньому під"їзді спільного будинку. І всі знають, що для того щоби алкаша притрусила міліція, то для цього потрібна написати заяву до свого участкового дільничного, а не піти до сусіда мента бо він бачте є ментом (якому ще й глибоко накласти на їхні проблеми) таким собі гарантом безпеки будинка у якому він також живе. І тут уявімо собі таке діло, що хтось таки по сусідству знаходиться сміливчиком у плані саме законності, і замість того аби того алкаша десь у ночі забити до реанімації, бере і йде писати заяву до участкового.. і той у свою чергу звісно що по закону там йде розибиратися із тим алкашем, ну він з ним поговорив там, ну потримав трішки за гратами таке сяке, але алкаш все стає буйнішим і буйнішим, а участковий все злішим і злішим на його сусідів які постійно йому пишуть заяви на такого ні в чому законно не винного алкаша, з якого просто напросто нічого що буде здерти при засудженні, що для держави буде економічно не вигідним.. Ну і одним словом до чого тут цей приклад з ментами коли всі знають, що вони є зеками у законі? Хіба то не істина що мент ніколи просто так не підійде до цигана або алкаша чи бомжа що ночує собі просто неба, але натомість він завжди підійде до якогось бідняги який на вигляд буде схожим на сільського роботягу і скаже йому щось на кшталт того, а чого у тебе такі великі гроші були у кишені коли тебе пограбували? де ти їх взяв? де ти працюєш.. ну короче сенс полягатиме у тому що якщо проти законно слухняного громадянина порушать закон, то відповідати за це буде сам потерпівший, а не зловмисник. Хоча я хотів дещо інше навести у прикладі але так я думки проминають в рази скорше чим я пишу, то я продовжу наступне наприклад мент обов"язково докулупатиметься до героя України (воїна Сходу) щодо його дотримання законів.. ну короче щодо його порушення законів які були колись вчинені ним десь там у шкільному віці коли він там наприклад будучи школяром розбив футбольним м"ячем вікно у школі, чи у все тому ж дусі.
Короче мені й самому не подобається як я безтолково наводжу свої приклади но я все одно чомусь в мільярд разів упевнений, що якщо звичайна людина вийде на вулицю і прямо на газоні постелить собі там матрас і накриється собі ковдрою аби переночувати на вулиці, то до неї ну я точно упевнений що підійдуть мєнти і запитаються у нього про документи і т.д. і т.п. в той час як я вже вище писав що жоден з ментів ні в якому разі у такому аналогічному випадку до бомжа чи алкаша просто так НЕ підійде.

До чого я все це вів?
Читай книги Еріка Берна "Люди які грають в ігри" і "Ігри в які грають люди" і тоді ти зрозумієш на скільки твій приклад на сусідах, алкашеві та ментові є безглуздим.
Адже мент то є той же самий порушник закону лиш законним, і тому він просто так не може своїх побратимів по той бік суспільних барикад отак просто взяти і покарати, бо вони ж між собою ментально одне ціле. А тому мент завжди буде шукати можливості у співробітництві із порушником закону у нашому ж випадку це наприклад із Рашою. Далі у іграх завжди у алкаша в реальному житті є його опікуни, та навіть і спонсори.. Тож Амєріці у даному випадку якою би вона не була авторитетною (якщо балакати нашим жаргоном) ментовською державою, все одно потрібно всі елементи врахувати перш ніж ув"язуватися до фінального заверешення їхнього ігрового епізоду, де спонсори та прихильнини алкаша шукатимуть завжди гроші на те щоби спасти свого алкаша.. Спитаєте що за дебільність?? Ая, дебільність, а скільки п"яних офіцерів ДАІ повідправляло своїми колесами на той світ дітей??? А чи вони хіба у нашому прикладі не є отими крутезними алкашами які махаючи своїми погонами показують що вони вищі?
Тобто навіщо наводити такий приклад на москалях саме у конченому психічно неврівноваженому алкашеві, коли цей алкаш може бути також запросто все тим же працівником держ структур, лиш не у міліції а у автомобільній інспекції??

Дана публікація мною оцінюється як мінус.=)

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Багато слів, багато роздратування, але майже не має думок. Автор коментаря усіх міряє міркою совкового мента, скорше за все міряє по собі.

Уявіть собі, що той алкоголік (очевидно не бомж, бо БОМЖ не має помешкання) почав стріляли з дробовика у будинку та палити ватру просто на сходах й взагалі погрожує спалити або підірвати будинок, бо йому не подобаються деякі сусіди.

Деякі люди мають властивість читати й не розуміти прочитане, слухати й не чути.

Хай Буде!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Байдуже!
Факт, того що Америка не поліцейська держава, а держава корпорація.
А корпорація не займається наведенням правопорядку, а займається визискуванням ресурсів задля власної вигоди.

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

В латинській мові нема середнього роду. Тому статус-кво є він, а не воно. "Світовий статус-кво", а не "світове статус-кво".
Росію можна було знищити ще в час Другої світової війни. Але фашистської Німеччини боялися більше, ніж сатанинської Росії. Допомогли їй безоплатним лендлізом, за що Росія "подякувала" десятиліттями "холодної війни". Дійшовши до повної життєвої мізерності, Росія змушена була втратити частину окупованих нею територій. При цьому вона не відмовилася від них де-факто, запевнивши всіх, що ми всі одинакові і відділення від "матушки" це тимчасове непорозуміння.

Si vis pacem, para bellum

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

Всі ми "одинакові". Та поскільки росіяни одинаковіші за інших одинакових, їм та одинаковість вилізла боком. Україна не захотіла далі бути одинаковою. Москалям очі полізли на лоба: "Ви чьо ващє абарзєлі?" Вони того зрозуміти не можуть, цілий світ того зрозуміти не може. Також більшість населення України не розуміє, як могло таке статися. Чому? Жили собі - не тужили. Їли, пили, задерши пузо догори дивилися по ящику чудові ток-шоу, серіали про мужній "спєцназ", переживали за "чесних" мєнтів, які пили горілку "з горла" і не п'яніли. Стояли в спеку і холод в чергах на кордонах і, врубавши "рускій шансон", підраховували в умі скільки митник здере баксів за товар.
Два Майдани зробили якісь "невідомі" сили, які зігравши на патріотичних струнах українців, "в'їхали" на їхніх зусиллях і крові у владу. Обидва рази розрахунок був вірним. Правда, з невеличкими прорахунками. Невеличкий прошарок українців перестав слухати владу і її помічників, тримаючи оборону у фізичному і моральному плані. Москва, українська влада, світові політичні сили іґнорують цю групу людей. І в цьому є їхній найбільший прорахунок.

Si vis pacem, para bellum

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

На диво точні висновки. Дякую, Андрію!

Андрій Ясун каже:
Всі ми "одинакові". Та поскільки росіяни одинаковіші за інших одинакових, їм та одинаковість вилізла боком. Україна не захотіла далі бути одинаковою. Москалям очі полізли на лоба: "Ви чьо ващє абарзєлі?" Вони того зрозуміти не можуть, цілий світ того зрозуміти не може. Також більшість населення України не розуміє, як могло таке статися. Чому? Жили собі - не тужили. Їли, пили, задерши пузо догори дивилися по ящику чудові ток-шоу, серіали про мужній "спєцназ", переживали за "чесних" мєнтів, які пили горілку "з горла" і не п'яніли. Стояли в спеку і холод в чергах на кордонах і, врубавши "рускій шансон", підраховували в умі скільки митник здере баксів за товар.
Два Майдани зробили якісь "невідомі" сили, які зігравши на патріотичних струнах українців, "в'їхали" на їхніх зусиллях і крові у владу. Обидва рази розрахунок був вірним. Правда, з невеличкими прорахунками. Невеличкий прошарок українців перестав слухати владу і її помічників, тримаючи оборону у фізичному і моральному плані. Москва, українська влада, світові політичні сили іґнорують цю групу людей. І в цьому є їхній найбільший прорахунок.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

Китайськi банкiвськi установи де-факто пiдтримали Европу та ЗДА.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Китайці торгуються. Вони вимагають територій, вільного в'їзду в обхід міграційної служби і законодавства.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано