Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Донбас повернеться до України або протягом п’яти років, або ніколи – Тука

Спецтема:

План реінтеграції Донбасу буде оформлений у вигляді державного документа, після чого буде представлений на розгляд президента та Раді національної безпеки і оборони.

tuka.jpg

Георгій Тука

Міністерство з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб готує план дій щодо реінтеграції Донбасу. Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів заступник керівника цього відомства Георгій Тука.

За словами заступника міністра, заклик скоріше почати реінтеграцію адресований в тому числі і протилежній стороні конфлікту. Тука зазначає, що питання виборів на контрольованих територіях стоїть на останньому місці, оскільки в нинішніх умовах ні про ніякі вибори і мови бути не може.

"Метою реінтеграції є відновлення цивільного способу життя як на контрольованих, так і на неконтрольованих територіях, відновлення української влади, повернення місцевих цивільних жителів до нормального способу життя. Це вимагає певних зусиль як від влади, так і від міжнародного співтовариства. Слід також зазначити, що судячи з досвіду міжнародних центрів, що займаються вивченням збройних конфліктів, якщо протягом п'яти років не відбувається реінтеграція території, то практично цей процес вже не відбувається ніколи", – заявив він.

Перед тим, як проводити вибори, потрібно здійснити ряд заходів, які забезпечать законність виборів, їх відповідність українському законодавству, участь усіх політичних партій, безпеку виборчих комісій і засобів масової інформації.

Наші інтереси: 

Тепер у нас є навіть Міністерство з питань тимчасово окупованих територій. Хто знає, чим воно займається, окрім складання планів уявної реінтеграції Донбаса. Два роки тому створили Міністерство інформаційної політики. І що? Віз і нині там.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Не можна порівнювати Туку і Стеця :-)
Вони в різних моральних і ділових категоріях!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Не можна порівнювати Туку і Стеця :-)
Вони в різних моральних і ділових категоріях!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!