Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

До Литви прибув корабель ВМФ США

Категорія:

Спецтема:

"Своїм перебуванням в Балтійському морі USS Mount Whitney демонструє наші довгострокові зобов'язання щодо колективної безпеки НАТО, які реалізуються на підставі угоди "Атлантична рішучість", - зауважила прес-служба посольства США в країні, повідомляє Delfi.

Під час візиту в Клайпеді члени екіпажу зустрінуться з представниками ВМС Литви, керівництвом Клайпедського міського самоврядування, відвідають літній табір проекту соціальної підтримки дітей "SOS діти".

Варто зауважити, що цей корабель дислокується в італійському порту Гаета, і входить у Шосту військово-морську флотилію США, штаб якої знаходиться в Неаполі (Італія).
Нещодавно USS Mount Whitney брав участь у навчаннях BALTOPS 2016, покликаних підвищити рівень взаємодії між союзниками і продемонструвати їх рішучість захищати регіон Балтійського моря.

У цьому році в Балтійському морі відбулися інциденти між військовими судами та літаками Росії і США. У квітні російський винищувач Су-27 здійснив небезпечний маневр поруч із розвідувальним літаком США, який летів над Балтійським морем, а трохи раніше російські військові літаки пролетіли в небезпечній близькості з есмінцем USS Donald Cook, що знаходився в Балтійському морі поряд з Калінінградською областю.

Наші інтереси: 

Україні потрібна військова співпраця з країнами Балтії та США.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи