Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 39
  • Переглядів: 44

ДНК-портрет нації: бензин у вогонь арійського відродження

Українці в захопленні від фільму «ДНК-портрет нації», представленого донецьким регіональним телеканалом «Україна» 8 листопада 2012 р. Ми нарешті офіційно почули те, про що давно знали: українці є прямими нащадками легендарних аріїв, а Україна – колиска Арійської раси.

Для того, щоб арійська теза фільму виглядала переконливіше, його головним героєм став доктор наук Пітер Форстер – англієць, професор Кембриджського університету, що працює в Німеччині. Це один із провідних мікробіологів світу, фахівець із будови ДНК.



НЕПЕРЕРВНІСТЬ РОЗВИТКУ

Перевагою Пітера Фостера є те, що він співставляє результати генетичних досліджень з даними археології і лінгвістики. У нашому випадку він здійснив генетичну експертизу близько сотні сучасних українців. Україна його дуже зацікавила через те, що ця частина Європи була заселеною найраніше.

За словами вченого, у Скандинавії, Британії, Німеччині і навіть Польщі льодовиковий період завершився приблизно 11 тисячоліть тому, і ми не впевнені, що до цієї дати там взагалі було хоч якесь населення. А ось в Україні – 40 тисяч років безперервної людської присутності.

ТРИПІЛЬСЬКІ КОРЕНІ

У фільмі було озвучено, що українці – найдавніший культурний народ у Європі, якому вже 7,5 тисячоліть. Україна – це зерно, зародок, початок загальнолюдської цивілізації.



Давня єгипетська цивілізація зародилася на півтора тисячоліття пізніше. Науковці приписують трипільцям усі найдавніші винаходи людства аж до винайдення колеса, алфавіту і приручення коня.



У Трипіллі були закладені основи політичної організації, яка існувала наступні 5 тисяч років.

Трипільці виробляли тканини, які прикрашали тканим декором. Мали різноманітний одяг: сандалі, чобітки, різноманітні пояси. У них було 12–13 видів зачісок. Вони робили перші хати-мазанки і винайшли серп. Вони перші на цій землі ростили пшеницю і гречку.



У них були вози і комфортні двоповерхові будинки. Вони винайшли хліб, який робили з першої пшениці-однозернянки.

Це було найрозвиненіше суспільство планети. Трипільці будували велетенські за тими мірками міста, населення яких часто перевищувало 10 тисяч. У трипільських містах уже тоді існували поліція і ЖЕКи. Це було ідеальне суспільство. Вони жили у мирі дві з половиною тисячі років.


КОЛИСКА НАРОДІВ

Українські гени присутні у скандинавів, норвежців і данців, а також кельтів (ірландців та шотландців) і, додамо, переважно у представників вищих каст Індії. Особливо нам близькі кельти, які зберегли багато спільного з українськими першопредками в мові і культурі: зачіски «під макітру», козацькі вуса, слово «сало», звичаї і легенди, наприклад, про Вія-Балора.


Розселення Арійської раси. Карта з книги Артура Кемпа «Марш титанів. Історія білої раси» (March of the Titans. A History of the White Race) — USA, Ostara Publications 1999, 2001. www.white-history.com

Натомість в українців, що взяли участь у дослідженні Пітера Форстера, зовсім не виявлено монголоїдних чи азіатських генів. Це підтверджує гіпотезу, що «монголо-татари» були європейцями.

АРІЙСЬКІ КОРЕНІ

Прямими нащадками арійців Гітлер вважав німців. Проте якщо в аріїв є прямі нащадки, то такими можуть вважатися тільки українці. Хоча арійцями свого часу прагнули називатися народи мало не півсвіту. Концентрація арійської хромосоми в українців дуже висока – понад 50%.

Яскравим представником арійства була Запорізька Січ. Вона була відродженням звичаїв, які існували задовго до Русі.

Після похолодання у 3 тис. до н.е. трипільці нікуди не зникли, а пристосувалися до нових умов. Важливим елементом пристосування була спроможність протягом всього життя пити молоко. Ця властивість і сьогодні властива для переважної більшості українців. З фільму дізнаємося, що багато інших народів, в т.ч. європейських, не можуть перетравлювати молоко.

Візитною карткою арійців була сварга, відома ще з трипільських часів і органічно притаманна всій українській традиції.



СВАРГА (СВАСТИКА) — ВІЗИТІВКА АРІЙСЬКОЇ РАСИ. На фото: розписна трипільська чаша із зображенням свастики (Усатове, 4 тис. до н. е.) з музею Трипільської культури «Прадавня Аратта-Україна».

Арійська цивілізація, наголошується у фільмі, народилася саме на території сучасної України.



Найвірогідніше, що саме Україна є батьківщиною арійської хромосоми R1A – підбиває підсумки Пітер Форстер: «Це так приємно, коли всі частини головоломки стають на свої місця».



Україна – це місце, де розгадуються всі загадки. Тут зв’язок між цим Всесвітом і наступним.

Саме українські аналізи показали те, чого не показали дослідження в інших країнах – продовжує Пітер Форстер. Генетичні родичі українців живуть у Європі, Індії, Пакистані, Ірані, Афганістані.

Важливо, що поширення українського типу цієї арійської хромосоми точно збігається з поширенням індоєвропейських мов, тобто мови аріїв. Це цілком може означати, що той тип, який ми знайшли в Україні – чоловіча хромосома R1a – мігрувала саме з України.



З України гени і мова мігрували до Індії, Персії і навколишніх країн. Арії прийшли в Індію, і прийшли з України – каже Пітер Фостер. На його думку, Україна була заселена постійно протягом останніх 40 тисяч років. Тому дослідження української ДНК може розповісти про всю історію заселення усієї Європи, а також Індії і Персії.



Підсумовуючий висновок фільму: «За іронією долі, постраждалі від нацистської ідеології українці врешті виявилися істинними арійцями. Арії панували на обох берегах Дніпра. В аріїв точно було колесо, на цих територіях вони його й винайшли. Знамениті скіфи були їхніми нащадками. Арії були європейцями. Мабуть, правильне те припущення, що саме від аріїв запорозьким козакам дісталися славнозвісні зачіски-оселедці».



На завершення фільму зазначається, що жіноча генетика українського народу зберегла ще глибшу пам’ять – аж до часів зародження Трипільської цивілізації. ДНК більшості українських жінок пам’ятає Трипілля.
СПРОСТУВАННЯ ПОМИЛКОВИХ СТЕРЕОТИПІВ

Висновки фільму спростовують деякі озвучені в ньому помилкові гіпотези.

Так, гіпотеза про те, що українці запозичували в навколишніх народів базові слова і генетику, спростовується тим фактом, що розселення постійно відбувалися саме з України на периферію. Зворотних масових переселень не зафіксовано.

Тож якщо у німців, французів чи англійців знаходимо слова, подібні до українських, то вони туди потрапили разом з давніми українцями. У давнину не було Інтернету, щоб вивчати мову дистанційно: мова розносилася по світу разом з її носіями. А батьківщиною арійської спільноти і первинним центром арійської мовної сім’ї є саме Україна. Тому античні автори називали її кузнею народів, горнилом націй. Це головний висновок фільму «ДНК-портрет нації».



Карта англійських дослідників Роберта Макрама, Вільяма Крена і Роберта Макнійла у книжці «The Story of English», на якій схематично зображено поширення індоєвропейських мов від Середньої Наддніпрянщини. 

У фільмі доводиться тісний зв’язок між мовою і генетикою. Це автоматично спростовує твердження деяких науковців про відсутність такого зв’язку, про що заявили деякі учасники цього фільму.

«Слов’яни» означає «ті, що розуміють слово», тобто мову первинного мовотворчого центру. Ті народи, які віддалялися від Українського центру і переставали розуміти українську мову, ставали «німцями» («німими»), тобто такими, що не можуть говорити мовою. Відомо, що раніше «німцями» слов’яни називали також данців, норвежців і англійців. Хоча на ранніх етапах свого розселення на периферію, ці народи також були слов’янами. Слов’янами були трипільці, арійці, скіфи – бо вони, без сумніву, добре розуміли тодішню українську мову, адже самі були її носіями.

Варто також уточнити, що трипільці не могли прийти в Україну з Балкан чи Румунії, оскільки найдавніші поселення трипільців середини 6 тис. до н. е. зафіксовані у Середньому Подністров’ї – це південь Тернопільської, Хмельницької та Вінницької областей. Натомість поселення Кукутені та інші виникли на території Румунії на тисячу років пізніше. Тут логіка проста: де найдавніші пам’ятки археологічної культури – там її первинний центр.



Ця карта прямої генетичної спорідненості українців з населенням Євразії виразно засвідчує, що розселення відбувалося саме з українського Центру на євразійську периферію. Серед іншого, вона засвідчує масове винищення українців на Кубані. Так, під час голодомору 1932–1933 рр. у деяких станицях вимерло до 60–70 відсотків жителів.

Так само у фільмі була спростована думка, висловлена одним молодим чоловіком, що слов’яни у середині 1 тис. н.е. були дикими і бідними, не мали щитів і одягу, тому воювали в одних штанах. Автори фільму резонно запитують, як же тоді слов’янам вдалося створити державу Русь, яка була найпотужнішою, найкультурнішою і найчисельнішою в Європі.

До цього варто було б додати, що якраз у середині 1 тис. слов’янські народи, до яких належали готи, гуни і вандали, опанували всю Європу і навіть північну Африку.

Якщо бажаєте уявити, як виглядали слов’янські воїни цього часу, подивіться фільм про короля Артура і його лицарів, почитайте про завоювання Аттили, який, до речі, говорив українською мовою.

EMPIRE OF ATTILA. Слов’янська імперія великого князя Аттили від Каспію до Північного моря.
Джерело: Shepherd, William R. Historical Atlas. New York: Henry Holt and Company, 1923.


УКРАЇНСЬКА ЖІНКА-БЕРЕГИНЯ

Як бачимо, висновки фільму «ДНК-портрет нації» дуже серйозні, з далекосяжними наслідками. Можливо, щоб трохи зняти напруження, наприкінці фільму автори пожартували про те, що жінки – це окремий етнос. Мабуть, хотіли зробити їм приємне, хоча вийшло невдало, адже фільм науковий, тому такі поетичні метафори не сприймаються.

Твердження про те, що жінок мало цікавить національне питання, не витримує критики, адже саме українська жінка завжди була і є берегинею української культури, хоронителькою арійської традиції. Видатні українські націоналісти стали такими тільки тому, що їх виховали національно свідомі жінки.

Врешті-решт, не забуваймо, що 80% особистості формується до 7–8 років, коли дитина в основному перебуває під впливом матері. Сила Арійської цивілізації первинно плекалась українськими жінками, а вже потім виховані цими жінками чоловіки розширювали Арійський простір, розвивали і захищали.

Фільм можна подивитися тут:

ОБ’ЄКТИВНІСТЬ ДОСЛІДЖЕННЯ

Коли українські вчені говорять про славні арійські корені України та її 40-тисячолітню історію, то це нерідко сприймається скептично: мовляв, кожен кулик своє болото хвалить. Тому автори фільму зробили все, щоб зняти будь-які підозри в проукраїнській заангажованості.

Так, у фільмі головний науковий авторитет – англійський вчений Пітер Форстер, який доти спеціально не цікавився Україною і не знав звичаїв та побуту українців. Наприклад, він щиро здивувався, що українці п’ють молоко в дорослому віці. Так само його уявлення про українських жінок тисячолітньої давності – це відверто проекція з сучасних німецьких чи англійських жінок.

Автор сценарію і продюсер фільму – напівєврей Іларіон Павлюк, який спеціально підкреслив своє єврейське коріння, щоб більше не повертатися до цієї теми.

Ведучим ток-шоу, показаного після фільму, був московський тележурналіст Олексій Суханов, якого аж ніяк не запідозриш у приналежності до Арійської раси, скоріше навпаки. Тож обговорення фільму спрямовувалося не українцями і навіть не українськими євреями.

Для посилення об’єктивності, на ток-шоу в якості опонентів були запрошені відверті українофоби, московські шовіністи, «професійні росіяни».

Навіщо усе це було потрібно? Не важко спрогнозувати, що якби фільм «ДНК-портрет нації» зробила якась українська структура, то його автори негайно були би звинувачені у расизмі, фашизмі, голокості, ксенофобії і людиноненависництві. Посольства Ізраїлю, США, Німеччини, Москви та інших держав висловили би своє занепокоєння. «Прогресивна світова громадськість» почала б якусь антиукраїнську кампанію на кшталт «Стоп-расизм» з судовими позовами до авторів фільму.

ЧОМУ ЦЕЙ ФІЛЬМ З’ЯВИВСЯ САМЕ ТЕПЕР

Тема арійського походження українців на телебаченні піднімається не вперше. Так, у грудні 2010 року телеканал K1 показав фільм «Арійський стандарт». У ньому арійське походження українців обгрунтовувалося археологічно, культурологічно та лінгвістично, проте вже згадувалося і про активні генетичні дослідження.

 


Схоже, що за два роки відбулося значне просування в царині археогенетики (молекулярної антропології), тому з’явилася можливість перевірити отримані результати і впевнено їх озвучити.

Додатковою причиною появи цього фільму є глобальна тенденція, коли народи все більше починають цікавитися своїми коренями і прагнуть до творення незалежних етнічних держав. На цьому тлі дедалі більшого успіху досягають націоналістичні партії, а націоналістична риторика застосовується навіть ліберальними політиками.

Ця загальноєвропейська націоналістична тенденція відчувалася в Україні принаймні за рік до виборів 28 жовтня 2012 року, на яких українська націоналістична партія «Свобода» набрала більше 10% за партійними списками і отримала у Верховній Раді 25 мандатів.

Оскільки «ДНК-портрет нації» вийшов у світ вже після виборів, то природно, що у суспільних дискусіях почали активно обговорюватися політичні версії появи цього фільму. Ось деякі гіпотези, висловлені на інтернет-форумах.

ВАРІАНТ 1. ОЛІГАРХІЧНИЙ

Телеканал «Україна» донецький за походженням, але олігархічний (позарегіональний) по суті. Олігархи починають розуміти, що експансію Москви не можна зупинити постійними здачами державних інтересів (держава нині – це і є олігархи). Безідейній московській орді можна протиставити тільки Ідею.

Для цього у фільмі було зруйновано облудний московський міф про спільне походження українців, московитів і білорусів. Запрошені ж на ток-шоу промосковські «професійні росіяни» виглядали слабко і непереконливо (що й було передбачено сценарієм). Після приступу агресії у них почалася істерика, а один з них (Корнілов) взагалі образився і покинув передачу. Якби авторами ток-шоу не ставилася мета розвінчання московського міфу, то на телепередачу були б запрошені серйозні опоненти, а не клоуни.

ВАРІАНТ 2. ПЕРЕХОПЛЕННЯ ІНІЦІАТИВИ: «ІУДОАРІЙСТВО»

«Якщо рух не можна зупинити, то його треба очолити». Попри наведені у фільмі аргументи про арійські корені більшості сучасних українців і їх високу генетичну однорідність, під час ток-шоу доволі настирно просувалася думка, що начебто корінних українців не існує, що сучасні українці – це результат змішування, а українські жінки належать всім «успішним» пришельцям. Усе це в поєднанні з високою концентрацією євреїв у проекті «ДНК-проект нації» дало підстави деяким учасникам суспільної дискусії висловити припущення, що перед нами спроби злитися з наростаючим Арійським рухом, спотворити його і спрямувати у протилежну сторону. Тим більше, що таке вже було в історії, коли вчення Ісуса Хреста було радикально перекручене, а новостворене іудохристиянство повело людей у протилежну сторону в порівнянні з первинним аріохрестиянством-аріянством.

Ця гіпотеза має право на існування, проте зауважимо, що успішність у такого роду маніпуляціях досягається ефектом несподіванки. Проте згадана схема з «очолюванням і переспрямуванням» нині добре відома, тому її застосування зіткнеться з величезними труднощами.

ВАРІАНТ 3: ПРОПОЗИЦІЯ ІУДЕО-АРІЙСЬКОГО МИРУ

Досі єврейство в Україні орієнтувалося на перспективу відновлення в Україні московської імперії, тому в цілому займало промосковську і антиукраїнську позицію (яскравим прикладом є відверто українофобська політика міністра Дмитра Табачника).

Проект «ДНК-портрет нації» може означати, що частина євреїв змінює курс. Відтепер єврейство робить ставку на формування етнічної української держави і бажає забезпечити собі в ній спокійне існування як лояльної етнічної меншини. На користь цієї гіпотези говорить те, що ток-шоу почалося з демонстрування головного символа арійства – сварги-свастики – і заяви про те, що вона органічно притаманна українській культурі.



За цим спостерігав Давід Мільман, помічник головного рабина України. Він не став обурюватися «антисемітським вибриком» ведучого, як це, скоріше всього, могло би бути ще вчора при демонстрації свастики. Більше того, він сказав що сам «є націоналістом, а націоналізм – це основа національної ідеї. Без поваги до себе жодна країна не може існувати. Я вдячний цьому фільму, який намагається повернути народу України почуття поваги до себе. Бо тільки поважаючи себе, можна поважати інші народи. Я розумію, що слово “арієць” після гітлерівської Німеччини звучить не смачно. Я згоден, що цю ідею спаскудили. Насправді Україна – це дуже древня, дуже благодатна, дуже плодовита талантами, прекрасна країна. І коли люди України перестануть вважати себе малоросами і почнуть себе поважати – хай вони називають себе арійцями, хай вони називають себе націоналістами».


Було добре видно, що промова Давида Мільмана дуже сподобалась ведучому ток-шоу Олексію Суханову, він навіть вигукнув: «Ось саме про це ми й намагаємось сьогодні говорити!». Таке враження, що це була не просто спонтанна єврейська солідарність, а дії за наперед погодженим планом.

Принаймні, майже все ток-шоу – це були запальні суперечки євреїв з москалями. Українці ж здебільшого були спокійними спостерігачами. Що стосується решти аудиторії, здебільшого молодих людей, то їхні вигуки і оплески виразно засвідчували активну проукраїнську і проарійську спрямованість.

Три описані гіпотетичні варіанти не суперечать один одному, а скоріше навіть доповнюють. Другий і третій варіанти взагалі виглядають як «план А» і «план Б». Тобто якщо євреям не вдасться осідлати арійське відродження, то вони погоджуються стати лояльною етнічною меншиною Арійської України.

Під кінець ток-шоу Олексій Суханов якось подобрішав, внутрішньо засвітився і виголосив: Ми – великий народ. Україна – велика країна!

ВИСНОВКИ

1. Українці неперервно розвивалися на території України протягом 40 тисячоліть.

2. Арійська раса народилася на території України 7500 років тому, звідки рознесла по всьому світу свій генофонд, культуру і мову.

3. Первинний етап розвитку Арійської раси виразився у формі Трипільської цивілізації. Після значного похолодання у кінці 4 тис. арійці пристосувалася до суворіших умов і витворили новий тип цивілізації.

4. Важливим чинником пристосування до суворішого клімату стала здатність арійців вживати молоко протягом усього життя. Ця здатність збереглася донині, вона притаманна переважній більшості українців.

5. Переважна більшість українських чоловіків і жінок зберегли арійську генетику.

6. Характер людської особистості на 60–80% визначається успадкованим від батьків генокодом. Збереження українським народом арійської генетики предків містить у собі потенціал для нового Великого Арійського спалаху.

7. Арійське відродження в Україні вже розпочалося, на що першими відреагували євреї. Можливо тому, що українці саме до євреїв мають найбільше запитань.

Кому вниз - Заповіт Арійській Людині

 

Музика з аудіодиску «Реформація: 25 пунктів» (аудіо, MP3)

Якщо вас цікавить розвиток цієї теми, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.

В тему:

 

Наші інтереси: 

Пізнаємо свою історію. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Цікавий сайт про Генетичну генеалогію (молекулярну генеалогію), гаплотипи, гаплогрупи, маркери, R1a: "R1a-Old-Carpathian"; карти їх поширення; свідчення про Русь - semargl.me

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Коментарі

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Цікавий сайт про Генетичну генеалогію (молекулярну генеалогію), гаплотипи, гаплогрупи, маркери, R1a: "R1a-Old-Carpathian"; карти їх поширення; свідчення про Русь - semargl.me

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Валерій Швець.
0
Ще не підтримано

Попри засадничі ідеї арійства українців, у яких у мене немає жодних сумнівів, зауважу, що наукова база під ними дуже слабенька. Вибірка у 100 осіб на величезну країну не витримує жодної критики. Англійці для побідних досліджень використовували вибірки у десятки тисяч осіб. Московити також граються з вибірками у десятки і сотні осіб. У них вже виходить, що концентрація гаплогрупи R1a у них суттєво перевищує цю концентрацію для українців. Потрібна підтримана українською державою наукова програма широкого дослідження генотипу українців. Національні меншини через їх кон'юктурність тут погана підміна грунтовних наукових досліджень.

Зображення користувача Валерій Швець.
0
Ще не підтримано

З аналізу формули крові випливає, що у московитів немає близьких родичів серед європейських народів. Це щодо їх центральності у походженні білої людини. Напроти, всі найближчі сусіди українців і сусіди їх сусідів, включно з турками і крім московитів, є їх близькими родичами.