Зображення користувача Арсен Дубовик.
Арсен Дубовик
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Дмитро Дубілет: «ПриватБанк може допомогти державним органам у боротьбі з корупцією»

Користувачі Facebook пишуть про нього: «... ймовірно, єдиний живий представник топ-менеджменту великого банку, з ким можна запросто переписуватися в фейсбуці і хто реально вирішує масу проблем клієнтів цього банку індивідуально». Дмитро Дубілет  починав свою роботу в «ПриватБанку» як маркетинг-директор, а зараз очолює IT-напрямок. У світлі політичної ситуації в Україні Дмитро активно просуває взаємодія великих комерційних структур і державних органів. Про це і не тільки читайте в ексклюзивному інтерв'ю IGate. 

Інтерв'ю

- Зовсім недавно Ви зустрічалися з Дмитром Шимківим, заступником Глави Адміністрації Президента. Розкажіть, будь ласка, що вдалося обговорити?
- Ми обговорювали, як ПриватБанк може допомогти державним органам у боротьбі з корупцією. Я презентував кілька проектів, керівництво країни, здається, прийняло їх позитивно. Розраховуємо розповісти про ці проекти найближчим часом.

- Хто був ініціатором зустрічі?

- Ініціатива була з нашого боку. Час непростий, ми хочемо допомогти державі ефективно проводити реформи, особливо в боротьбі з корупцією.

- Чи плануєте Ви звертатися до влади з новими ініціативами? Якщо так, то що це буде?

- Звичайно, ми майже щотижня виходимо на різні держоргани з ініціативами. Топ-менеджери ПриватБанку щиро хочуть допомагати державі, ділитися технологіями та досвідом.

- Як Ви вважаєте, наскільки реально створення електронного уряду в Україні в найближчому майбутньому?

 Зараз, наскільки я розумію, розвиток елементів електронного уряду відбувається в різних держорганах практично незалежно один від одного. Думаю, якийсь час так триватиме і далі. Але, сподіваюся, що вже в наступному році буде покладено початок стандартам, які стануть основною для спільної платформи.

- Яке продовження мала історія  з Вашою відмовою від IPhone на користь смартфона Samsung, якщо компанія Samsung Electronics відкриє в «ПриватБанку» зарплатні картки?

- Цей пост став приводом для знайомства з компанією LG :). В результаті, вони у нас оформляють зарплатний проект, а я позавчора почав користуватися смартфоном LG G3, який поки що мені дуже навіть подобається.

- У своєму Facebook Ви писали «про те, що Apple, Facebook, Google та інші зірки Силіконової Долини починають конкурувати з банками, говорять давно. Ми до цієї сутички активно готуємося». Розкажіть, будь ласка, як саме?

- Складно виділити якусь конкретну технологію ... Всі наші інвестиції спрямовані на якість обслуговування клієнтів: щоб наш Інтернет-банк був настільки зручним, а співробітники у відділеннях - настільки ввічливими, щоб у клієнта і думки не виникло йти від нас до конкурентів.

- І, до речі кажучи, про Силіконову Долину... Як Ви вважаєте, чи реально побудувати її в Україні? І що для цього потрібно?

- Я не бачу передумов, щоб у нас з'явилося щось подібне. Державі потрібно вирішити ряд очевидних питань, щоб поліпшити загальний бізнес-клімат.

- Чи є в планах у «ПриватБанку» виступити інвестором цікавих стартапів у сфері IT?

- Конкретних немає, але якщо зустрічаються цікаві компанії або просто розумні люди, ми намагаємося знайти правильні форми партнерства.

- Чого очікувати клієнтам «ПриватБанку» в осяжному майбутньому? Які плани на 2015 рік?

- Ставки за кредитами і депозитами стануть нижче. Кредитувати будемо більше. Запустимо 100500 нових сервісів і поліпшень, які зроблять життя наших клієнтів комфортніше.


ПриватБанк допоможе українському бізнесу відмовитися від паперової бюрократії

ПриватБанк відкрив українському бізнесу можливість вільного використання однієї з найдосконалішої системи електронного документообігу «ПриватДок». Як повідомила прес-служба ПриватБанку, цей сучасний і безпечний сервіс дозволить будь-якій приватній компанії або державному підприємству відмовитися від паперового документообігу, щоб скоротити витрати та збільшити ефективність бізнесу.

«Уже понад 12 років у ПриватБанку немає паперових документів, немає зовсім, уся документація ведеться тільки в електронному вигляді, – зазначає Голова Правління ПриватБанку Олександр Дубілет. – Нещодавно ми підрахували, що завдяки системі електронного документообігу ми щороку економимо близько 170 млн. грн тільки за рахунок оптимізації робочого часу співробітників, не кажучи вже про економію на канцелярських товарах, поштових витратах тощо».

Як зазначають у банку, «ПриватДок» – це сучасний сервіс, що допомагає ефективно керувати компанією. Головна перевага «ПриватДоку» – простий і зручний інтерфейс, цілодобовий доступ до документів з будь-якої точки світу, підвищена безпека (двофакторна система аутентифікації), можливість видавати завдання та контролювати їх виконання за допомогою електронної системи контролю. Система електронного документообігу – це «хмарне» рішення, що не вимагає витрат на розвиток ІТ-інфраструктури.

Детальніше про «ПриватДок» – на сайті https://privatbank.ua/elektronnyj-dokumentooborot/

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Арсен, Ви часом не в Приваті працюєте? :)

Хоча на роботу Приватбанку в людей є багато скарг, але дуже його поважаю через лідерство в технічному плані. Вони тут випередили конкурентів на багато років.

Коментарі

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Арсен, Ви часом не в Приваті працюєте? :)

Хоча на роботу Приватбанку в людей є багато скарг, але дуже його поважаю через лідерство в технічному плані. Вони тут випередили конкурентів на багато років.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Та ні! Просто цікава інформація в контексті наших розмов про боротьбу з корупцією сучасними методами - "Приберіть папірці і звільните світ від корупції!"

Доброслав Велесовий каже:
Арсен, Ви часом не в Приваті працюєте? :)

Скарг на роботу ПриватБанку у мене особисто не має. Єдине, що всіх лякає, то це те, що власником ПБ є Коломойський який, кажуть, єврейської крові.
А може, це й не страшно?

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Приватбанк справді є найдинамічнішою фінансовою структурою. Проблеми з ним виникають у проблемних людей, які перебувають у просторах негативних подій. У мене щодо цього банку тільки позитивні враження. Так само як і щодо UNICREDIT BANK, хоча він консервативніший.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Я мабуть теж відношусь до цих негативних людей :)

Якось літом я оплатив через Приват24 податки 11 числа, які треба було заплатити до 20-го. І поїхав у відпустку. І коли я відпочиваючи вже забув про роботу і всі земні клопоти, тут 24-го числа до мене прийшла СМСка Привата, про те що мій платіж не дійшов і повернувся назад. Не зрозуміло де гроші були майже 2 тижні. Коли їх запитав, хто буде платити штраф, якщо податкова виставить за пізню сплату податків, то вони відповіли щось типу "ми не знаєм, ми тут ні при чому, воно само якось так вийшло".

Також їм в їхній головний дніпропетровський офіс не помішало би взяти людей, які знають українську. А то як дзвонять клієнтам, то або на російській, або на дуже ламаній українській.

Хоча функціонал їхнього Приват24 на дуже високому рівні. І те, що вони найбільший у світі корпоративний користувач Лінукс, це теж дуже круто.

Миро Продум каже:
Приватбанк справді є найдинамічнішою фінансовою структурою. Проблеми з ним виникають у проблемних людей, які перебувають у просторах негативних подій. У мене щодо цього банку тільки позитивні враження. Так само як і щодо UNICREDIT BANK, хоче цей консервативніший.