Зображення користувача Василь Глод.
Василь Глод
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Дія Живого Слова: Такого урожаю гарбузів ми не мали ніколи!

Категорія:

Хочу поділитися результатами досліджень щодо впливу Живого Слова на урожайність, які я проводив цього року. Крім картоплі, провів дослідження на помідорах, огірках, гарбузах і кабачках. Я прочитував  9 разів назву цих культур через енергосоти, підсилюючи кожну букву Джерелом Розгортання.

Треба сказати, що в нашому мікрорайоні в кінці травня був дуже сильний град, який  знищив все, що на той період виросло або цвіло. Найбільше пострадали полуниці і фруктові дерева. Картопля відродилася, як у мене, так і на сусідніх ділянках. Тому проводити порівняння по картоплі буде коректно.

Чому над картоплею я читаю слово "бульба", а не картопля? Треба читати так, як називають цю культуру в народі. У нас - бульба, на Тернопільщині - бараболя, на сході України - картопля.

Практично підтвердився результат минулорічних досліджень. На одній із сусідніх ділянок, де господар приблизно давав такі самі добрива, як я, він отримував з одного корча десь на третину менше урожаю. Другий сусід, який дуже ретельно готував ділянку для картоплі, крім того вніс, як добриво, ґрунт, на якому вирощували печериці. Основа цього ґрунту торф і  стимулятори росту. На такому "добриві" все дуже добре росте.  Так от по картоплі ми мали приблизно однакову урожайність.

На помідорах і огірках, крім збільшення урожайності, читання Живого слова проявилося в стійкості до впливу негативних факторів,наприклад, фітофторозу. Типова розмова в нашому районі: помідорів цього року ні в кого нема, бо все почорніло, кропи не кропи, нічого не поможе. Так от у нас не почорніло і ми отримали хороший урожай.  На всіх сусідніх ділянках помідори почорніли і весь урожай пропав. Приблизно така сама картина була з огірками.

Особливою гордістю для нас виявився урожай гарбузів, такого урожаю гарбузів ми не мали ніколи. Як по величині, так і по кількості. Іще до цього часу ми з задоволенням споживаємо гарбузи. Кабачки також дали нам добрий урожай.

Цьогорічні дослідження підтверджують позитивний вплив читання Живого Слова на урожайність, крім того, таке читання дає певний ефект до збільшення стійкості проти впливу негативних факторів. 

У майбутньому році я, напевно, повернуся до використання інформосот. В мене таке враження, що інформосоти дають кращий ефект.  Розумію, що необхідно іще багато разів проводити такі дослідження, щоб категорично про щось стверджувати, але мої скромні досліди поки що говорять, що позитивний ефект є.

Наші інтереси: 

Досліджуємо магічні засоби впливу на реальність: «Живе Слово творить життя!"

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

За пропозицією ініціативної групи, в яку ввійшли і Василь Глод і Анатолій Висота ....

Василь Глод каже:
... наше завдання - це пошук методики, як це зробити найкраще. Звичайно, добре було б якби солідна лабораторія провела спеціальні дослідження на цю тему і надала відповідний звіт. Трудно надіятися, що таке може скоро відбутися. Моє дослідження має багато суб'єктивного і його можна критикувати. Давайте спільно долучаймося до таких досліджень...

Анатолій Висота каже:
... В якості дипломанта і я можу долучитися. Хто ще? Формуємо команду експериментаторів на весну-літо-15! Головне, що ми знаємо силу ЖС!

... я взявся за створення дослідницької групи з назвою "Дослідницька лабораторія ТГ"

"- Запрошуємо до нашого шалашу!" як Той казав )))

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.

Коментарі

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

В мене цього року теж хороший урожай гарбузів. Словесну обробку здійснював тільки, коли сіяв. Порадьте, як зберігати гарбузи аж до весни. До речі, чернівчани можуть звертатись до мене, можу продати трохи.

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

.І в нас урожай гарбузів прегарний! І родичам давали, і знайомим, і самі ще й досі їмо щотижня! Хоча, признаюсь, ЖС не застосовував для гарбузів... От вам і наука.... ((
...Чи це й собі приєднатися до групи практикуючих науковців?... Хм-м-м... Але не бачу, щоб була згода утворити таку групу за інтересами... Чи вже є така? Га?

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Василь Глод.
0
Ще не підтримано

Гарбузи добре зберігаються в сухому приміщенні. Ні в якому випадку не в підвалі.Попробуйте викоростовувати Джерело ОБЕРІГ.

Радіймо!

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

Вітаю з урожаєм, пане Василю! Гарбузи це сила! ))) Не дарма і віршик "Ходить гарбуз по городу!" так полюбляють українці!

Не хочу виглядати хулителем Ваших результатів, але задля загальної справи мушу зауважити, що Ваші спостереження будуть більш презентабельні, якщо дослідження проводити так, щоб результати були порівнювані...
Порівняння з результатами "на сусідському городі" не правомірне! У сусіда може сорт не такий, як у Вас, поливав він не в ті строки, що Ви, просапував він аби як, захист рослин здійснював не тими препаратами що Ви і т.д.... Це скоріше буде "подача бажаного за дійсне". Ви ж розумієте, що це не має серйозної бази для доведення комусь переваг "саме такого способу"? Звичайно, з такого врожаю можна порадіти, і те, що Ви вірите в позитивний результат Вашої перевірки працює на Вас, для Вас. І це вже позитив! ...однак... лише для Вас. Тепер, щоб і інші повірили, а не довірилися Вам, потрібно, щоб і вони досягнули такого ж результату! А в цьому якраз і може критися велика проблема... Бо умови проведення подібних досліджень у них можуть сильно відрізнятися. Як результат - вплив непередбачуваних відмінних від Ваших факторів може сильно знівелювати результат, а значить поставить під сумнів дієвість фактору, що вивчається/перевіряється, у даному випадку - ЖС! А тут уже "доброзичливців" буде маса! Злорадству не буде меж!

Що ж треба робити? Як правильно здійснити перевірку фактору, який Вас цікавить?

В науці є таке поняття як "факторіальний експеримент". Це дуже важливо - вичленити вплив саме тих факторів, дію яких Ви хочете перевірити. А в дослідах з рослинами це особливо важливо, бо на рослини впливає безліч факторів - від типу ґрунту, сорту, клімату, погоди, навіть строк і спосіб висіву насіння тощо. Всі їх в сукупності, за один раз, в одному досліді навіть не вбачається можливим дослідити. А щоб довести (чи заперечити) вплив того чи іншого фактора, треба щоб усі інші фактори (дія яких не вивчається в даний час) були однакові для всіх варіантів досліду.

Наприклад, у Вашому випадку треба взяти один і той же сорт, розділити насіння на частини згідно кількості варіантів, які Ви хочете дослідити і над однією частиною промовляти інформосоти, над іншою енергосоти, потім кожну з цих купок насіння висіяти на окремих ділянках - без удобрення і окремо на ділянці, де добрива внесете одну кількість, окремо - де іншу кількість. У цьому випадку Ви перевірятимете дію ЖС (2 градації фактору) за різних способів удобрення (3 градації фактору). Разом вивчатиметься 6 варіантів. А контролем слугуватиме ділянка де ЖС над насінням не читалося і яке було висіяне на ділянці без удобрення.
Якщо хочете перевірити ще якісь фактори можна їх перевірити в окремому досліді, або долучаючи до попередньої схеми. Майте на увазі, що кількість варіантів у такому разі зростатиме.

Обліки, Ви розумієте, треба проводити окремо по кожному варіанту. І саме такі результати можна буде представляти як доказ ефективності ЖС на врожайність рослин у Вашій лабораторії.

Я радію з Вашого прагнення довести ефективність ЖС на життєспроможність і врожайність друзів наших менших!!! Ви молодець! Бачимо, що РаДіяти Ви можете! Так тримати! Закони Творця славимо!

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.

Зображення користувача Василь Глод.
0
Ще не підтримано

Дякую, пане Володимире, за такий розгорнутий коментар. У мене немає сумнівів відносно впливу читання Живого Слова на урожайність. Я виходжу з того, що все живе має свою матрицю життетворення, підсилити дію цієї матриці можна Живим Словом. Є багато прикладів позитивного впливу читання Живого Слова на домашні рослини. Людина читає свої лікувальні матриці, а квіти, які ростуть у вазонках, раптам стали гарно рости і цвісти. Тому наше завдання- це пошук методики як це зробити найкраще. Звичайно, добре було б якби солідна лабораторія провела спеціальні дослідження на цю тему і надала відповідний звіт. Трудно надіятися, що таке може скоро вібутися. Моє дослідження має багато суб"єктивного і його можна критикувати. Давайте спільно долучаймося до таких досліджень. Я згідний з усім тим, що Ви написали.

Радіймо!

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Друже Василю, долучаюся до тих слів похвали й оцінки, які написав тут Володимир. Однак успіхи Василя безсумнівні вже й по ЯКІСНИХ ПОКАЗНИКАХ: у сусідів помідори почорніли, а нього ні! Те, що радить Володимир, називається НАУКОВИЙ ПІДХІД. Наступної весни можна закласти й справжній експеримент по впливу ЖС на урожайність. Василь може це зробити під керівництвом вченого-агронома Володимира. А чого б Володимиру не провести це наукове дослідження, наприклад, в дипломній роботі свого студента? Тема могла б мати назву: "Вплив ЖС на урожайність огірків". Із висвітленням ходу експерименту тут на НО! Хай буде!

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

Те, що "...у сусідів помідори почорніли, а нього ні..." зовсім не аргумент. )) Адже нам не відомо які сорти вирощував пан Василь, а які сусід пана Василя )). Те, що "помидори почорніли" найімовірніше це ураження помидорів головною їх хворобою - фітофторою. Є сорти вразливі до хвороби, а є відносно стійкі гібриди... Це ще один не врахований фактор.
Як показує досвід, дипломні роботи, що мають подібне спрямування тематики викликають лише сміх і наражають дипломника на перспективу бути не захищеним... Подібні дослідження в теперішній системі освіти і науки можна виконувати лише маючи попередні напрацювання, щоб виключити елемент пошуковості, тобто дипломна робота має мати гарантовану захищуваність....
Однак, якщо "дипломником" бажає бути пан Василь Глод, я не проти бути його науковим керівником! ;)))) Схему можливого досліду я вже прописав у коментарі вище. ))

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.

Зображення користувача Василь Глод.
0
Ще не підтримано

Цікава пропозиція відносно дипломної роботи.Добре було б долучити до керівництва такої роботи академіка О.В. Філатовича.

Радіймо!

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Зайве тривожити ФІлатовича. Головне, що досягнута між вами домовленість: Василь - аспірант, а його науковий керівник - Володимир. Я лиш уявляю, яке розгорнеться між вами СПІЛКУВАННЯ перед весною. В якості дипломанта і я можу долучитися. Хто ще? Формуємо команду експериментаторів на весну-літо-15! Головне, що ми знаємо силу ЖС!

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Для підсилення дії ЖС можна вмикати класичну музику.

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

За пропозицією ініціативної групи, в яку ввійшли і Василь Глод і Анатолій Висота ....

Василь Глод каже:
... наше завдання - це пошук методики, як це зробити найкраще. Звичайно, добре було б якби солідна лабораторія провела спеціальні дослідження на цю тему і надала відповідний звіт. Трудно надіятися, що таке може скоро відбутися. Моє дослідження має багато суб'єктивного і його можна критикувати. Давайте спільно долучаймося до таких досліджень...

Анатолій Висота каже:
... В якості дипломанта і я можу долучитися. Хто ще? Формуємо команду експериментаторів на весну-літо-15! Головне, що ми знаємо силу ЖС!

... я взявся за створення дослідницької групи з назвою "Дослідницька лабораторія ТГ"

"- Запрошуємо до нашого шалашу!" як Той казав )))

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

Як Ви думаєте, пане Василю, чому в українській традиції сватання тільки неугодним женихам давали саме гарбуза? ;)
Цікаво, правда?

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.

Зображення користувача Василь Глод.
0
Ще не підтримано

Колись чув про таке пояснення ,але зараз не пам"ятаю. Буду радий довідатися від Вас, пане Володимире. У мене також є до Вас питання, скоро Вам напишу.

Радіймо!