Зображення користувача Зоріна Небокрай.
Зоріна Небокрай
  • Відвідувань: 25
  • Переглядів: 27

Cвітло в темряву - сіонізм і пріорат Сіону

Світ:

Виявилося, що пріорат Сіону — таємний орден, який діяв «у парі» з Католицькою церквою. Але, якщо церква діє відкрито, то Пріорат — украй законспіроване таємне суспільство, яке не обмежує себе умовностями віровчення. Завданням пріорату Сіону було те, з чим не змогла впоратися  офіційна Церква,  — установити повний контроль над розумами і душами людей.

Чуємо про сьогоднішні події громадянської війни в Сірії. Я подумала, а чого вони там не поділили? Рішила почитати новини світу і натрапила на слово  "сіоніти".

Поняття про сіонізм. У 70-му році н. ери римляни повністю зруйнували Другий храм і стерли з лиця землі Єрусалим, релігійну та адміністративну столицю єврейського народу. Однак євреї ніколи не втрачали надію на повернення додому, і ця мрія знайшла відображення в молитвах і літературних творах.

В кінці XIX століття, Т. Герцль, єврей-журналіст з Австрії, організував сіоністський рух, виклав свої погляди в книзі "Єврейська держава". Гора Сіон в Єрусалимі- історична батьківщина єврейського народу. Сіонізм - це єврейський національний рух, що має за мету об'єднання і відродження єврейського народу на його історичній батьківщині Ерец Ісраель (Земля Ізраїлю).

 В процесі свого дослідження німецький письменник-дослідник Отто Ран натрапив на рукописи катарів, написані незрозумілим шифром, і йому поступово вдалося розкрити цей шифр (Отто помер в 1939 році, у віці 35 років). Перед здивованим вченим розкрилися нові сторони,  як виявилося, у катарів були зв’язки не тільки з тамплієрами. У них існувала ціла мережа власних «агентів впливу» — тих самих знаменитих трубадурів, бродячих музикантів, що співали про любов. Ось як описував своє відкриття сам Отто Ран:

"Коли ми говоримо про релігію любові трубадурів, про присвячених лицарів Грааля, ми повинні спробувати відкрити, що ховається за їхньою мовою. У той час під словом «любов» розумілося не те, що ми маємо на увазі сьогодні. Слово «любов» (Amor) було шифром, це було кодове слово. Amor, якщо читати праворуч ліворуч, це Roma (Рим). Тобто це слово означало, що в вигляді, як воно було написано, протилежність Риму, усьому, що втілював Рим. Крім того, Amor можна розділити на дві частини: Amor (без смерті), що означає можливість безсмертя, вічного життя. Це езотеричне, сонячне християнство. Ось чому Рим (Roma) зруйнував Любов (Amor) катарів, тамплієрів, хоронителів Грааля."

Була в цих текстах і вказівка на сили, які протистояли катарам. І першим значився таємничий пріорат Сіону, якому була присвячена левова частка зашифрованих сторінок.

Виявилося, що пріорат Сіону — таємний орден, який діяв «у парі» з Католицькою церквою. Але, якщо церква діє відкрито, то пріорат — украй законспіроване таємне суспільство, яке не  обмежує себе умовностями віровчення. Завданням пріорату Сіону було таким, з чим не змогла впоратися Церква офіційна, — установити повний контроль над розумами і душами людей. Незабаром після свого створення, в 1090 році, пріорат спробував створити власну державу і обрав для цього землю Палестини. Знамениті Хрестові походи були ініційовані і профінансовані саме цією організацією, хрестоносні королі насправді — вищі посадові особи пріорату Сіону.

Щодо мотивів Хрестових походів —нічого зрозумілого. Якісь слова про гріб Господній, який треба оберігати. А що ж таке, власне, гріб Господній? Є зрозумілим, що Ісус воскрес, тому його могила-печера закономірно порожня. В кінці XI століття питання гробу Господнього почало активно пропагуватися серед громадськості, що гріб треба оберігати.

Хтось цілеспрямовував у те місце, щоб усі юрбами кинулися на битву із загарбниками-мусульманами. Протягом двох століть організували вісім Хрестових походів, в кінцевому рахунку вони закінчилися нічим — до кінця XIII століття турки остаточно вигнали європейських лицарів із Близького Сходу, і римський папа від цих походів не розбагатів. З того часу пріорат Сіону запекло бореться з ісламом, що є очевидним і сьогодні.

Орден тамплієрів, або лицарів Храму, є дітищем Пріорату для Хрестових походів. Орден тамплієрів з’явився в 1118 році. Група лицарів з’явилася до єрусалимського короля Балдуіна II і отримала дозвіл  на утворення ордену для захисту прочан, що плинуть у Єрусалим. Король дав згоду, щоб вони зайняли південне крило його палацу, поблизу  Храму "гріб Господній". Орден, який спочатку нараховував дев’ять осіб, одержав ім’я тамплієри, від латинського «templum», що означає «храм», тому тамплієрів дуже часто звали Лицарями Храму.

Надалі, саме тамплієри найбільш люто і послідовно захищали в Палестині інтереси Риму , саме вони останніми покинули "Святу землю".

З часом діяльність ордену лицарів  Храму ставала усе  різноманітнішою. Зазвичай, згадують про торгівлю і лихварство, але забувають про науку і мистецтво, яким вони сприяли. Вони брали під свій захист вільнодумців — богословів і світських учених, які в іншому випадку були б відправлені на багаття. У свою чергу, саме ця обставина бісила римських пап та їхніх господарів-масонів.

Незважаючи на обітницю бідності, прийняту першими тамплієрами, уже в XIII-ім столітті Орден володів дев’ятьма тисячами замків, і лицарі тамплієри стали найбільшими лихварями Європи. Ордену тамплієрів цілком належав острів Кіпр. Про незліченні багатства тамплієрів ходили легенди. Використовуючи свої нагромадження і найширші зв’язки, вони  стали найбільшими банкірами Європи, так що військова діяльность відійшла на другий план.

Після падіння Єрусалимського королівства тамплієри перемістилися в Європу. В п"ятницю 13 жовтня 1307 році , за змовою папи і короля, був відданий наказ на арешт всіх лицарів тамплієрів, що проживали у Франції, і накладено секвестр на майно Ордена. У багатьох документах того часу фігурує словосполучення «лицарі і брати Храму». «Брати Храму» були своєрідною інтелектуальною елітою ордену тамплієрів, певно, їм вдалося уникнути страти, бо вони, в той час, не були небезпечними для навігаторів.

Главою ордену пріорат Сіону був Великий магістр. На цій посаді побувало багато дивних, легендарних особистостей — Сандро Ботічеллі, Леонардо да Вінчі, Ісаак Ньютон, Віктор Гюго, Клод Дебюссі, Жан Кокто (до 1963 р). Великі магістри таємного пріорату Сіону іменувалися навігаторами.

Деякі з них, що не побажали служити не зовсім чистій меті, вийшли з ордену та заснували рух катарів. Зрозуміло, що катари були приречені на знищення відразу ж з двох причин — занадто багато знали і чинили опір.

Коли з катарами було покінчено, перед орденом постала нова загроза. Лицарі тамплієри, споконвічно головна військова опора ордену, збунтувалися і стали претендувати на самостійність. За орденом тамплієрів зберігалася репутація закритого таємного суспільства, одержимого всілякими ритуалами. Їх теж довелося знищити, вони стали жертвами власного багатства і успіху.

Пріорат Сіону і орден тамплієрів займалися подібною діяльністю, що привело до розколу. Це відбулося в 1188 році і одержало назву Розпилювання В’яза. В «Таємних досьє» стверджується, що, після того, як два ордени припинили між собою відносини, тамплієри продовжували діяти відкрито, здобуваючи все більший вплив у Європі під керівництвом  великих власних магістрів, аж до 1307 року. У цей час пріорат Сіону нібито пішов у підпілля, прийнявши нове ім’я — Орден істини троянди і хреста. Цей орден став основою езотеричного руху, що пізніше ввійшов у європейську історію під назвою «розенкрейцерський».

Підготовлючи книгу Майкл Бейджент, Чи Ричард і Генрі Линкольн потратили кілька років на пошуки необхідних відомостей, підготовку генеологічних таблиць і схем, розгадування шифрів і уточнення фактів про діяльность таємних суспільств.

В результаті автори виявили деяку мету пріорату Сіону. У списку пріоритетів Плантара ( недавно засудженого навігатора) на першому місці стояло відновлення Меровінгів на троні французьких королів, однак, не менш важливим для нього було створення політико-економічного конгломерату європейських держав, свого роду Сполучених Штатів Європи. Цікаво, що цей намір пріорату здійснився зі створенням Євросоюзу і витісненням місцевих валют єдиним євро.


 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Дякую за діалог і надані мені посилання. Моя мета - взнати значення знаку хреста, під цим символом вони діяли. Всі ці переплутані круговерті виведуть до правдивого значення хреста.
Ваша думка гарна і мені імпонує, що катари це аріани, до яких частково під"єдналитсь тамплієри- аріани. Хороша ідея.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Коментарі

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

Цікавий опис, який доповнює ілюстративний матеріал. Дякую.
Зауваги: "Пріорат Сіону" - можливо, пріорат з маленької букви, як товариство.
"яке не стискує себе" - яке не обмежує себе...
слово "сіоніти" (беремо в лапки).
"що ставить своєю метою" - що має за мету...
виявляється - ,як виявилося,
"мережа своїх «агентів впливу" - мережа власних "агентів впливу"...
Ось як описував своє відкриття сам Отто Ран: (і пряма мова).
впоратися Церква офіційна, (кома -виділяємо підрядне речення) - установити...
"спробував створити власну державу, і обрав" - спробував ... і обрав (однорідні, з'єднані і - кому зняти).
Труна Господня - ?може, гріб Господній ?
питання почало активно масуватися - ... активно пропагуватися...
"На протязі двох" - протягом двох. ( коли відчинене вікно і двері, то буде на протязі).
Від тих пір - з того часу.
"отримала дозвіл для " - дозвіл на...
"дев'ять чоловік" - дев'ять осіб.
Від тих пір - З того часу.
"послідовно відстоювали ... інтереси" - інтереси можна захищати, а не відстоювати.
"в противному випадку" - в іншому випадку.
У першу чергу - у свою чергу...
"усе більше різноманітною" - усе різноманітнішою
"на обітницю бідності, прийнятої" - (узгоджуємо) на обітницю ..., прийняту...
"стали найбільшими банкірами Європи" - (хто став?) - вони стали ...
"так що військова сторона їхньої діяльності відійшла " - так що військова діяльність відійшла..
"і накладний секвестр" - і накладено секвестр.
Певно - вставне слово.
"бо вони, в той час, не являли собою небезпеку для навігаторів".- бо вони в той час не були небезпечними для...
"побували багато дивних" - узгоджуємо - побувало багато...
йменувалися - іменувалися.
"не побажали служити не занадто чистим цілям" - не побажали служити не зовсім чистій меті.
Зрозуміла справа - Зрозуміло,...
Видалити ;.
"перервали відносини - припинили відносини..
"під керівництвом своїх власних великих магістрів" - під керівництвом власних великих магістрів.
" У цей час Пріорат Сіону, нібито, пішов у підпілля"- видалити коми.
«розенкрейцерського» - розенкрейцерський.
"не меншу важливість для нього представляло створення політико-економічного конгломерату" - не менш важливим для нього було створення...
"витиснення" - витіснення.

Творімо разом мову Сенсар!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Щиро Дякую, Оксано. Все виправила.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Гендельф Білий.
0
Ще не підтримано

Катари які жили на півдні Франції, де колись розташовувалось вестготське королівство. Та й сповідники руху катарів були нащадками готів аріан. Вважаю,що в їхніх стосунках з тамплієрами простежується аріанський слід. Тамплієри і катари були шукачами Грааля - духу гри https://www.ar25.org/article/kozak-mamay-u-poshukah-graalya.html. Вважається, що тамплієри унаслідували Грааль від катарів.

Ми не фантазуємо: ми розраховуємо! Але для того, щоб розраховувати, ми спочатку фантазували.

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Дякую д. Білий за ваше посилання на вищевказану статтю, яка підказує, що треба гратись і не перейматись. Думала, що змогла передати силу, наступаючи на брехню. Але бачу, що не так.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Гендельф Білий.
0
Ще не підтримано

Чого ваша стаття чудова. Вона дала відповідь над тим питанням, хто стоїть за іудохристиянством. Впевнений, що Пріорат Сіону стоїть за поширенням іудохристиянства і він своїми коріннями cягає фарисеїв. Між тамплієрами і Сіоном колись існували зв'язки потім порвались. Деякі магістри тамплієрів одночасно були і магістрами Сіону. Ось знайшов список тих хто був одночасно магістром обох організацій.
Гуго де Пейн (1118-24.05.1131)
Робер де Краон (06.1131-02.1146)
Еверар де Бар (03.1147-05.1150) - за списком Лобіно не великий магістр, а регіональний магістр, обраний у Франції
Гуго де Бланшфор (05.1150-05.1151)
Бернар де Тремеле (06.1151-16.08.1153)
Гійом де Шамалей (18.03.1153-03.1154)
Еверар де N (03.04.1154-12.1154)
Андре де Монбар (15.01.1155-17.10.1156) - за списком Лобіно не великий магістр, а регіональний магістр Єрусалиму
Бертран де Бланшфор (22.10.1156-02.01.1169)
Філіп де Міллі (17.01.1169-03.04.1170)
Евд де Сент-Аман (16.04.1170-19.10.1180)
Арно де Торож (03.01.1181-30.09.1184)
Жерар де Рідфор (10.1184-1188)
Мені цікава роль в цьому Бернард Клервоського. Десь читав, що він був знайомий із традицією друїдів. Думав можливо, якщо так значитьвін був також і сповідником аріанства. І організацію ордену він побудував за принципом варни кшатріїв, брахманів і вайшів. Виявляється ні. Він стояв на чисто іудохристиянських позиціях. Підтримував пап, боровся з катарами, був організатором другого хрестового походу. А структуру організації ордену тамлієри очевидно, що запозичили від госпітальєрів. І ще колись читав, що тамплієри були активними дослідниками первинного хрестиянства. Очевидно вони щось знайшли в Палестині Сирії і можливо тоді і стався їхній розрив із Сіоном і зближення з катарами.

Ми не фантазуємо: ми розраховуємо! Але для того, щоб розраховувати, ми спочатку фантазували.

Зображення користувача Гендельф Білий.
0
Ще не підтримано

Ось вам мапи для порівняння аріанського королівства вестготів http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c9/Visigoth_Kingdom.jpg

і провінції Лангедок у Франції де був поширений катарський рух http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1d/Languedoc-Roussillon_map.png

Ми не фантазуємо: ми розраховуємо! Але для того, щоб розраховувати, ми спочатку фантазували.

Зображення користувача Гендельф Білий.
0
Ще не підтримано

Отже з цього я б хотів зробити висновок. Катари це аріани, а тамплієри це навернені в аріанство. Взагалі історія тамлієрів сповнена таємничості, і відвертої брехні. Можна сказати, що проти ордену було застосовано хуцпу. Про протиборство тамплієрів із Пріоратом Сіону показано у фільмі ''Кров тамплієрів''.

Ми не фантазуємо: ми розраховуємо! Але для того, щоб розраховувати, ми спочатку фантазували.

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Дякую за діалог і надані мені посилання. Моя мета - взнати значення знаку хреста, під цим символом вони діяли. Всі ці переплутані круговерті виведуть до правдивого значення хреста.
Ваша думка гарна і мені імпонує, що катари це аріани, до яких частково під"єдналитсь тамплієри- аріани. Хороша ідея.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

На запитання:" Чому християни так шанують хрест? " дав відповідь В"ячеслав Лілякевич, старший викладач Тернопільської духовної академії УАПЦ - "Колись хрест був знаряддям для принизливої смертної кари- на ньому розпинали тих, хто вчинив жорстокі злочини. Та з часу смерті Ісуса Хреста, який зцілив нас своїми ранами, хрест перестав бути місцем страти, а став найдорожчим жертовником людства." Розумію . Хрест- це кара і з хрестами ідуть на війну. Гарно виходить - поклоняйтеся карі. Як жиди. Якщо це було тавро , то великої різниці нема, ті ж жиди це робили.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Пані Зоріна Небокрай, а ви одружені?=)

Це для вас:

05 Крестовые походы - вторжение
http://www.youtube.com/watch?v=MNKzA6y8w6g&list=PLv_YpIofSHQvnF3fuu6SItSa6On8H1cYw&index=5

6 Крестовые походы - сопротивление
http://www.youtube.com/watch?v=mSatauQSqZk&list=PLv_YpIofSHQvnF3fuu6SItSa6On8H1cYw

07 Тевтонский орден
http://www.youtube.com/watch?v=PVJrRp8KRJE&list=PLv_YpIofSHQvnF3fuu6SItSa6On8H1cYw

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Дякую, Альберте! Цікаві твої посилання, збагачуємось. Я хочу знати методи застосуваня символів, хочу знати поєднання всього. Хочу знати це для аналізу і розуміння, погляд зверху. А статтю пишу ту, яку інформацію мені підкине день. Довіряю тому, що приходить, бо це є підказка.
Стосовно одруження, хочеш одружитися зі мною? Ха-Ха!

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Натільні хрестики носили ще трипільці та їхні нащадки. Хрест - це найдавніший оберіг Білої раси.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Так, хрест був і є. Це в мене він не в"яжеться з добром, а з силою. А можливо в Трипіллі хрестик одягав тільки той, хто йшов на битву або носили тільки воїни. Оберіг- підходить чудово для всіх. Можливо, коли почали поклонятися хресту, то прийшло бездушшя і жорстокість. Хто зна?

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Збочення прийшло тоді, коли іудохристиянська єресь перетворила хрест - символ життя і воскресіння - на символ смерті і страждань. Технологія маніпуляції така: спочатку тавр ( Т ), на якому іудеї розіп’яли Ісуса, назвали "римським хрестом", потім слово "римський" опустили. Тож вийшло, що Ісуса начебто розіп’яли на хресті.

Але хрест (*хр - хороший, красивий, *ст - сталий, стабільний, сталевий) і тавр (бик) - це зовсім різні символи. Слово "хрест" (хр-ст) означає "твердиня краси і добра".

Євреям забороняється вимовляти слово хрест, вони кажуть "фігура з двох перехрещених палок" (Кицур Шулхан Арух, гл. 167).

В іншій семітській релігії - ісламі - вороже ставлення до зображення хреста.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!