Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Час для України засяяти. Столиця України відкривається для британських туристів

Категорія:

Завдяки проведенню Євробачення-2017 в Україні її столиця, яка приймає конкурс, перші два тижні травня перебуває в центрі уваги. Еклектична архітектура, дешева їжа і питво, дивовижна історія, а такаж прихід в Україну найбільшого європейськкого лоукоста робить столицю України відкритішою для туристів.

17051101.jpg

Getty Images

Про це у своїй статті пише Керолайн МакГваїр в "The Sun".

Хоч країна страждає від чотирирічного конфлікту з Російською Федерацією, і це відлякувало від приїзду багатьох туристів, проте більшість міст України, включаючи Київ, є абсолютно безпечними для подорожей. Одним із доказів цьому є проведення пісенного конкурсу, взяти участь у якому з'їхалися делегації 41 країн (не враховуючи українську), а також іноземні журналісти та фани, пише журналістка.

Getty Images

Існують регіони, які МЗС не рекомендує відвідувати туристам в Україні. Це Крим та "дуже нестабільні" Донецька й Луганська області на сході країни, де постійно відбуваються сутички між Збройними Силами України та сепаратистами, яких підтримує Росія. Але ці області та столицю розділяє значна відстань.

Не дивлячись на всі негаразди, які спіткали країну, Київ є привабливим для багатьох гостей, адже він до того ж став раєм для вигідних покупок через різке падіння української валюти останніми роками.

Далі у своїй статті Керолайн МакГваїр розхвалює традиційну українську страву борщ, пише про ціни на проживання, рекомендує, куди піти у Києві, що подивитися і як відпочити.

 Всю статтю ви можете прочитити на нашій англомовній сторінці.

 

Наші інтереси: 

Відкриваємо Україну світові!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
туризм
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Оксана Колосовська.
0
Ще не підтримано

Дуже гарні фото.

Коментарі

Зображення користувача Оксана Колосовська.
0
Ще не підтримано

Дуже гарні фото.