Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 30
  • Переглядів: 32

Це не божевілля. Це Спарта!

Категорія:

Кінофільм «300»: суперпослання, замасковане під комікс

Завантажити фільм "300" (DVDRip з українським перекладом 1,78 Гб)

Є дивовижні кінофільми з подвійним дном. Це коли під яскравою і невибагливою обгорткою пригодницького сюжету приховано глибокий сенс. Прикладом можуть бути «13 поверх» і «Матриця». На перший погляд — детективи і бойовики, а насправді розкривають таємниці втілення духовної сутності в нашому земному світі.

Нерідко вони вказують на гострі проблеми, говорити про які «неполіткоректно», тобто заборонено ідеологічною цензурою. Та ж «Матриця» показала, як західна ліберальна демократія перетворюється на роботизовану деспотію. Вона тримається на маніпуляціях свідомістю, тому люди навіть не здогадуються, що є рабами. Вони існують під контролем істот, які по суті вже не є людьми — через відсутність у них людяності.

Але в умовній номінації «приховане послання» всіх перевершив фільм 41-річного американського кінорежисера і сценариста Зака Снайдера під назвою «300». В російському прокаті до лаконічного «300» додали слово «спартанців». Краще б цього не робили, оскільки фільм далекий від реалій війни 480 р. до н. е. між Спартою і Персією. Автор цього й не приховував, з самого початку давши зрозуміти глядачам, що це не історія, а притча.

Судіть самі. У фільмі «персидське» військо складається з представників семітської, негроїдної та монголоїдної раси, натомість реальні перси були арійцями, тобто білими європейцями. Далекими нащадками персів можна вважати нинішніх іранців. Назва «Іран» означає «країна аріїв». Серед населення цього краю ще й досі доволі багато світлошкірих і світлооких людей. Ксеркс також був арієм. Ось що він написав про себе: «Я Ксеркс, цар великий, цар царів, цар країн багатоплемінних, цар цієї землі великої, Дарія царя син, Ахеменід, перс, перса син, арієць, з арійського племені».

Тодішня Персія була однією з найкультурніших держав світу. Дарій І Великий був одним з найвизначніших і найавторитетніших правителів в історії давнього Сходу. Цього шляхетного правителя поважали як друзі, так і вороги. Найбільшу славу Дарій заслужив не як полководець, а як адміністратор. Великодушний до усіх релігій своєї величезної держави, він вдосконалив її адміністративний поділ, сприяв торгівлі та місцевому самоврядуванню, об’єднав країну мережею доріг і каналів, впровадив кур’єрську пошту, ввів стандартну монету та вагу. Ксеркс продовжував справу батька. Його ім’я є геленізованим варіантом персидського Хасаяр-шах, що означає «цар героїв».

У кіношних «персів» маніакальна пристрасть до пірсингу, тобто проколювання частин свого тіла металевими предметами. Цього також не могло бути у справжніх персів, оскільки суперечить арійському світогляду. Згідно з ним Творець створив людське тіло довершеним, тому воно не потребує проколювання, татуювання, обрізання та інших «вдосконалень». Допускається ритуальне, зокрема бойове розфарбування, але воно пізніше змивається, тож тіло залишається первозданно чистим. Тому показана у фільмі «300» розцяцькована семіто-негроїдо-монголоїдна маса — це щось повністю протилежне до справжньої армії Ксеркса.

Нарешті погляньте на обладунки «спартанців» у фільмі «300». Хіба можна собі уявити, щоб вони воювали в чорних плавках і великих червоних накидках! До того ж реальні спартанці, як і всі геллени, переважно мали русяве й каштанове волосся — як у кінофільмі «Троя». Та й саме слово «геллени» означає «сонячні, світлі», від «Геліос» — Сонце.

Тобто Зак Снайдер зробив усе, щоб глядач зрозумів: це фільм не про персів і не про спартанців!

Тоді про що він?

ПРО НАС. ПРО СУЧАСНУ КРИЗУ БІЛОЇ РАСИ. За оболонкою красивої легенди замасковане «неполіткоректне» послання величезного значення. Для його «розшифрування» немає потреби занурюватися в хащі езотеричної символіки. Тут все у нас перед очима — точно, відверто, однозначно.

Хто має очі бачити — побачить. «Спартанці» — це «діти Сонця» (Ара-Яра-Ярила), сонячні, ярії; це Арійська раса з притаманними їй вільнолюбним мисленням, здоровими духовними вартостями і природним способом життя. «Перси» — це «діти Темряви», антиприродна спільнота «нових кочівників», нелюдська цивілізація кіборгів, хижаків, паразитів і виродків. Тиранія, яка суне на нас під маніпулятивними гаслами глобалізації та лібералізму. Це монстр, який плодить навколо себе зраду, збочення й загнивання. Він спокушає золотом і солодкими словами. Він кількісно великий, тому з маніакальною самовпевненістю вважає себе непереможним. Проте арії-спартанці з цим категорично не погоджуються. І наочно демонструють, як треба боротися з цією заразою.

Отже, ключові ідеї фільму «300» в порядку їх розгортання.

1. Ініціація та соціальна селекція
Фільм починається з виховання молодого воїна. Успішне проходження ініціації буде підтвердженням, що воїнська справа відповідає його природі. Він голий і босий — сам на сам з величезним лютим вовком. Його єдина зброя — загострена палиця. Життя юного Леоніда залежить лише від нього самого, від його волі, знань, холоднокровності. Всі інші вартості світу — походження, майно, суспільний імідж — тут не мають жодного значення. Важливо лише те, ким ти є насправді, коли сам на сам з небезпекою.

 

Ініціація. Наодинці з вовком
Ініціація. Наодинці з вовком

 

Леонід став царем завдяки особистим якостям. Завдяки тому, що був найкращим — тілом і духом. Це його життєва справа, його шлях, його дхарма. Він любить цю справу, тому досягнув майстерності.

Те ж саме стосується всіх інших професій: хочеш досконалості — роби те, що любиш. Те, що відповідає твоїй природі, твоїм вродженим здібностям. Це арійський підхід, це шлях саморозкриття людини та її талантів.

Він є протилежністю розрекламованому ліберальному підходу, згідно з яким займатися треба тим, за що більше платять. Це шлях до самознищення особистості. «Мертва зовсім є душа людська, яка не віддана своєму спорідненому ділу, подібна до каламутної та смердючої води... Що горесніше, як плавати в достатку і смертно мучитись без спорідненої справи? І нема радісніше, як жити за натурою» — навчає Григорій Сковорода у трактаті «Розмова, названа Алфавіт, або Буквар миру».

2. Виродження духовенства
У відповідності з Традицією, Леонід йде за порадою до місцевих жерців. Вони відірвані від життя — живуть на високій горі. Це «хворі містики», духовні та фізичні виродки. Проте вони вважають себе носіями найбільшої сили і величі, адже всім потрібне їхнє «благословення». Леонід приносить їм у пожертву мішок золотих монет і ділиться своїм планом захисту Вітчизни. Проте «духовних отців» це зовсім не цікавить. «Не вір в людей, повір богам!» — закликають вони Леоніда і пророкують йому поразку.

 Виродки, що вважають себе духовною елітою
Виродки, що вважають себе духовною елітою

Леонід покидає храм, не отримавши поради жерців. А вже за мить стає зрозуміло, чого варті їхні «духовність» і «пророцтва». Виявляється, що вони підкуплені посланцем Ксеркса (уособлення світового зла) і виконують волю ворожої держави.

Показово, що посередником у цій зраді виступає найвпливовіший член спартанської Ради, так би мовити, місцевий «спікер-нардеп». Йому також щедро заплатили. Перед очима кіноглядача просто постають сьогоднішні українські реалії! А хтось каже — комікс для підлітків…

3. Виродження владної верхівки
Леонід керується арійським Звичаєм, власним досвідом і здоровим глуздом. Він знає, що ворога можна зупинити і перемогти. Діяти треба негайно, навіть якщо для цього доведеться порушити «обряди» і усталені стереотипи. Він збирає 300 священних воїнів — три сотні безстрашних. Козацький курінь характерників, готовий на все. Але тут підходить група «нардепів» (переважно старих маразматиків) на чолі з головним зРадником.

 Маразматичні нардепи-пацифісти на чолі зі своїм продажним спікером
Маразматичні нардепи-пацифісти на чолі зі своїм продажним спікером

Вони вимагають припинити підготовку до війни, бо «так сказав оракул». «Спарта не повинна воювати!» — вигукують вони, не розуміючи, що війна вже йде повним ходом. Ворог безжальний. Спалене місто, на яке вночі напали вороги і вирізали всіх, навіть дітей — красномовне тому підтвердження. Але нардепи сподіваються домовитися з Ксерксом. Їх цікавить влада будь-якою ціною. Їхня активність виявляється в інтригах. Вони зарозуміло вважають себе елітою нації.

4. Чоловік і жінка
Справжніх чоловіків народжують і виховують справжні жінки. Дружина Леоніда — королева Горго — є зразком жінки, яка підтримує чоловіка і сприяє розкриттю його особистості. Вона уособлює Батьківщину. Леонід глибоко шанує її і у складних ситуаціях звертається за порадами. Для жіночого мислення властива здатність безпосередньо, «інтуїтивно» сприймати події. Натомість чоловікам властиве сприйняття через призму логіки й раціоналізму. Тому жінки часто бачать те, що приховане від чоловіків. Поєднання двох типів мислення формує стереоскопічне бачення світу. Тому фундаментальним арійським принципом є «гармонія протилежностей» чоловічого і жіночого начала. Стирання ж відмінностей між цими полюсами (ожіночення чоловіків чи очоловічення жінок) — шлях до виродження і самознищення.

Королева Горго з сином проводжає воїнів на битву
Королева Горго з сином проводжає воїнів на битву

Протилежне ставлення до жінки бачимо в кіношних «персів». Жінка у них не має права голосу — вона сприймається лише як рабиня і засіб тілесних утіх. А сам Ксеркс є неначе символом протиприродного змішування чоловічого і жіночого. Він обвішаний прикрасами як новорічна ялинка і нагадує якогось мулата-трансвестита. У нього макіяж, манікюр і блудливий погляд.

5. Дегенерація, збочення, сатанізм — інструменти тиранії
Тіло Ксеркса — це суцільний пірсинг. Що символізує проколювання плоті металевими предметами? І чому ця «мода» нині так настирливо просувається серед молоді? Річ у тім, що західна цивілізація стрімко перетворюється на суспільство тотального контролю. Важливим чинником ліберальної тиранії є «чіпізація» населення, тобто вживляння в людське тіло мікрочіпів у ролі електронного паспорта, медичної картки, фінансового ідентифікатора, пристрою глобального позиціювання. Нав’язлива реклама пірсингу призначена для психологічного звикання людей до грядущої примусової «чіпізації». Все просто.

Пірсингований трансвестит — символ глобалізації і роботизованої тиранії
Пірсингований трансвестит — символ глобалізації і роботизованої тиранії

Щоб «людський фактор» не заважав «князю темряви» керувати людською «біомасою», здійснюється системна дебілізація масової свідомості зі зведенням її до рівня тваринних інстинктів. Характерною є сцена нічної мультирасової оргії, в якій бере участь музикант з козлячою головою — відвертий символ диявола. Це вже не антична історія, а сьогоднішні реалії. Увімкніть на півгодини телевізор, і ви побачите «зірок шоу-бізнесу» — таких самих пірсингованих виродків і збоченців.

Сатанізм «дітей мороку»
Сатанізм «дітей мороку»

6. Різноманітність проти уніфікації
Кожен спартанець — яскрава індивідуальність. Натомість «перси», а також «жерці» і «нардепи» — безлика невиразна маса. Символом мертвотної одноманітності є однакові маски, що приховують обличчя «безсмертних» — еліти «персидського» війська. Через це всі вони нагадують біороботів.

Уніфікована безнаціональна «еліта»
Уніфікована безнаціональна «еліта»

Спартанці всі різні, але кожен знає свою функцію. Діють злагоджено, як цілісний колективний організм. «Ми б’ємось як один воїн. Це джерело нашої сили» — каже Леонід.

7. Расовий і культурний хаос
Раса — це чиста генетична лінія, що якісно відрізняється від інших ліній і здатна до відтворення собі подібних. При расовому ж змішуванні відбувається спроба поєднати непоєднувані елементи. Тому вже в другому і третьому поколінні відбувається різке зниження життєспроможності гібридного потомства, стрімке зростання генетичних і психічних захворювань, зменшення плодючості, підрив творчого потенціалу.

Пихатий начальник, раб Ксеркса
Пихатий начальник, раб Ксеркса

Оточення Ксеркса — це майже суцільні мулати. Чому? Тому що тиранії не потрібні сильні й творчі люди з расовою самосвідомістю, бо лише вони здатні вчинити опір. Натомість з «мультикультурними мулатами» таких проблем майже не виникає.

Щодо останнього в фільмі є цікавий діалог. Він відбувся після того, як спартанці з самого ранку перетворили передові ворожі загони на гору трупів. «У наших культур багато спільного!» — говорить Ксеркс, переконуючи Леоніда підкоритися. На що той саркастично відповідає: «Ми розділяли нашу культуру з вами весь ранок». У Ксеркса істерика.

Спартанці на тлі гори ворожих трупів
Спартанці на тлі гори ворожих трупів

Чистота людських рас і розвиток національних культур забезпечують різноманітність людства, яка є основою його життєвої сили. Руйнування ж расової і культурної різноманітності веде людський рід до занепаду і повільного вмирання. Це постулат арійського світогляду. Расовому хаосу і культурному змішуванню «спартанці» протиставляють расову селекцію і плекання культурної неповторності.

8. Арійський вольовий імператив
Головний конфлікт фільму «300» — протистояння між тиранією і свободою. «Ксеркс» вимагає повного підкорення і вважає це нормою. У «спартанців» інша норма: «Все, що робиться з чужої волі — зло. Все, що робиться з власної волі — добро. Треба знати це коротке визначення добра і зла». Це вихідна точка їхнього світогляду, це арійський імператив. Будь-що, зроблене під примусом, не йде в жодне порівняння зі зробленим свідомо й добровільно. Людина еволюціонує лише тоді, коли діє з власної волі.

Кшатрії, істинні арійці
Кшатрії, істинні арійці

9. Рішучість і нещадність до ворога
Персів ніхто не запрошував на землю Спарти. Вони прийшли в чужий дім, щоб знищити його законного господаря й заволодіти його «землею і водою». Вся їхня облеслива демагогія — лише елемент бойової тактики задля швидшого досягнення мети. Леонід розуміє, що з таким ворогом безглуздо про щось дискутувати. Він прийшов знищити нас, тому сам заслуговує на знищення. Покарання має бути рішучим, жорстким і демонстративним — як урок для інших бажаючих господарювати в чужій хаті. «Ми на нашій землі!» — говорить Леонід, і спартанці зіштовхують вороже військо у прірву. Жодного жалю! Лише спокійна рішучість і усвідомлення власної правоти. Красномовна сцена: на полі, устеленому ворожими тілами, стоїть Леонід і апетитно хрумає яблуко. Навколо спартанці весело добивають списами поранених персів.

Життєрадісний король Леонід після добре зробленої справи
Життєрадісний король Леонід після добре зробленої справи

10. Не вір потворам!
Ліберальна пропаганда настирно просуває тезу, що зовнішня краса не має жодної вартості, що потворна людина може мати прекрасну душу. Таке справді буває. Але лише як виняток, що тільки підтверджує правило і арійський принцип: «В здоровому тілі — здоровий дух!» Зазвичай є виразна відповідність між зовнішньою і внутрішньою красою. Рідко коли гармонійна духовна сутність втілюється в потворне тіло.

 Зрадливий виродок на оргії у Ксеркса
Зрадливий виродок на оргії у Ксеркса

Ця істина декларується у фільмі «300» — спартанців зрадив виродок-монстр. Він образився на «поганого» Леоніда за те, що той не дозволив йому воювати в спартанській фаланзі. Натомість «добрий» Ксеркс наобіцяв йому все, що той забажає, навіть нове тіло. В результаті виродок, що вчора хотів бути героєм Спарти, сьогодні стає її зрадником. А все тому, що потворні люди закомплексовані, на їхніх слабостях легко грають професійні маніпулятори. Натомість у здорових і красивих людей значно менше вразливих місць, тому вони надійніші. Спартанці — вірні воїни з прекрасними тілами й душами.

11. Якість і персональна відповідальність
Організована еліта здатна перемагати будь-яку навалу. Не слухайте панікерів, які волають про неминучу поразку, мовляв «проти нас весь світ!» Сучасний світ — це перегній. Арійська структура проходить крізь нього, як теплий ніж крізь масло. «Чим густіша трава, тим легше косити» — казав король Аларіх. «У тебе багато рабів, Ксерксе, але мало воїнів» — каже король Леонід.

Король спартанців б’ється в перших лавах і ризикує разом з усіма. Ксеркс особисто не бере участі в битві, а спостерігає за нею з глибокого тилу. Дві моделі організації. Згідно з арійським підходом, чим вища влада, тим більша відповідальність. Це шлях до компетентного керівництва. При ліберальному підході рішення приймають одні, а ризикують інші. Вся система тримається на маніпуляціях та демагогії — і в цьому її слабкість.

Леонід в першій лаві спартанської фаланги
Леонід в першій лаві спартанської фаланги

Влада — це відповідальність. А де відповідає більше одного, там не відповідає ніхто і починається анархія. Леонід несе персональну відповідальність за всі свої рішення. Тому радиться з розумними людьми. Дуже ввічливий у розмові. Накази віддає лише тоді, коли в цьому є необхідність. Зазвичай його люди самі знають, що треба робити. Головне джерело його влади не посада, а особистий авторитет. Тому заради нього воїни готові на все.

12. Честь і слава
Спартанці не бояться смерті, бо знають, що людський дух безсмертний. Він еволюціонує шляхом багаторазового земного втілення. Це називається палінгенезія, або реінкарнація. Кожне наступне втілення залежить від попереднього: «що посієш — те й пожнеш». І що залишиш після себе, те отримаєш у наступному втіленні. Залишиш здорових красивих дітей — народишся в здоровому красивому тілі. Залишиш чисту природу — народишся в земному раю. Залишиш культуру — народишся в світлі, зі знанням, хто ти, звідки прийшов і куди йдеш. А якщо в цьому житті здійсниш видатні, славні вчинки — то в майбутньому втіленні зможеш упізнати себе в одному з героїв минулого. Тому смерть — це не те, чого треба боятися. Згідно з арійським світоглядом, злякати нас можуть лише негідні вчинки, підлості, зрада. Бо вони руйнують долю, і за них доведеться відповідати якщо не в цьому житті, то в наступному. Тому арійців так цінують славу, а їхнє гасло: «Світ після нас має стати кращим!».

Король Леонід і курінний Артем
Король Леонід і курінний Артем

Світогляд «дітей ночі» діаметрально протилежний. Згідно з ним, людина живе на світі один раз. Тому яка різниця, що вона лишить після себе — все рівно цим вона вже ніколи не скористається. Тому гасло «нових кочівників» — «Після нас хоч потоп!» Його наслідки: фізичне і культурне виродження, екологічне самогубство, апофеоз егоїзму і соціальний розпад. Але «діти ночі» цього не розуміють. Для Ксеркса поведінка спартанців — суцільне божевілля. Спартанці вважають божевільним Ксеркса.

Описані вище ідеї протистояння Світла і Темряви показані у фільмі «300» з безпрецедентною сміливістю, категорично і контрастно. Тут немає напівтіней: добро — це добро, а зло — це зло. А що понад це — те від лукавого. На людство насувається морок розпаду, виродження і тиранії. Порятунок — у воскресінні Арійської раси. Ще ніхто з нами не говорив так відверто!

Як автору вдалося обійти американську політкоректність? Три нехитрі способи. По-перше, послання новим аріям замасковано під комікс для підлітків. По-друге, «дітей мороку» назвали персами, а «дітей Сонця» — спартанцями. По-третє, все це приурочили до антиіранської істерії, тому обгортка фільму виглядає привабливо для державної пропаганди США.

Королева Горго — уособлення Сонячної Землі, Батьківщини-Неньки
Королева Горго — уособлення Сонячної Землі, Батьківщини-Неньки

У фільмі символом віртуальної Спарти є осяяні сонцем золоті поля пшениці. Так само, як і символом реальної України. Природно, хочеться запитати: А яке відношення має Україна до всесвітнього арійського відродження? Схоже, що найбезпосередніше. 7500 років тому саме на цих просторах сформувалась Арійська раса. А нині саме Україна є головним бастіоном Білої Європи.

І хай не лякає нинішня системна криза України, — бо це криза перетворення. Весь столітній бруд виплив на поверхню — відбувається очищення. Пострадянська система переживає обвальний розпад. Разом з нею розпадаються світоглядні кайдани, що сковували український дух.

Фільм «300» — це сучасна Бгагавад-гіта, божественне повчання для нових арійських кшатріїв, тобто воїнів і державних організаторів. Воно з’явилося через рік після розшифрування (у 2006 році) «Доброї Новини Ісуса Хреста, Сина Божого» — божественного послання для нових арійських брахманів. Отже, час настав!

Сьогоднішня Україна де-факто є найвільнішою країною планети, з найбільшими потенціями творення нової цивілізації. Гіперборійський пульсар переживає чергове пробудження. До 2015 року на цій святій землі має народитися новий український етнос, нова арійська нація, нова цивілізація Золотої доби.

«Почалась нова ера — ера свободи!» — звертаються до нас герої славного минулого. «Ми вільні. Там — варварські племена. Тут — єдина сила, що йде на праве діло. Ворог чисельно переважає нас. Але сьогодні той день, коли ми врятуємо світ від тиранії, від мороку — і наше майбутнє буде яскравіше, ніж ми можемо собі уявити».

Цими словами закінчується фільм. У нас же все тільки починається. Дерзайте, діти Бога! Оздоровлюйтесь, реалізуйте свої таланти, об’єднуйтесь. Виховуйте дітей. Відроджуйте природу. Плекайте культуру. Творіть нове життя! І не реагуйте на темних і слабкодухих, що говорять: «У вас нічого не вийде. Ваші мрії — божевілля!»

Це не божевілля. Це Україна!

Хай Буде!

Кому вниз. Мажа-віра

NO-music


Музика з аудіодиску «Реформація: 25 пунктів» (аудіо, MP3)

-------------------------------------
В тему:

Машина часу «Третій Гетьманат» – реконструкція козацького духу в технотронну епоху

Пророцтво про Третій Гетьманат

Як стати арієм

ЕЛІТА

Земля Сонячного Вепра: Борія, Гіперборія, Вишня Борія

Продай одежу й купи меч!

Реформація: 25 пунктів

Відбувся Третій збір Арійської Стрілецької Асоціації (фоторепортаж)
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Воїн Світло.
0
Ще не підтримано

П. Арсене, а для чого тут підказка. Не пізнаємо, а знаємо!

Пройти будь-яке випробування - піти на випробування. Це неминуче.

Коментарі

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

?Чи носили косаки сережки на вухах?

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Ану ж, самі дайте відповідь ;) :

?Ну, а цього козака пізнаєте?!... Підказка: (!)він з нашої громади! ;)

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Воїн Світло.
0
Ще не підтримано

П. Арсене, а для чого тут підказка. Не пізнаємо, а знаємо!

Пройти будь-яке випробування - піти на випробування. Це неминуче.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Ура-а-а!
П.С. Але, справді, підказка відволікла від основного - у кожного з них є СЕРЕЖКА! Це до питання про те, чи носили козаки сережки.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

Жесть - ніколи не думав, що цей фільм має такий підтекст, треба буде його переглянути...

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

Вийшла друга частина. 300 ІІ: розквіт імперії (2014)
російською: http://kinogo.net/3804-300-spartancev-2-rascvet-imperii-2014.html

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Ага. В ролі царя Ксерокса - В. В. Путін.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)