Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Бронемашини, яких нема. Скандал світового масштабу

Категорія:

Спецтема:

Програма "Гроші" показала журналістське розслідування на сотні мільйонів доларів. Державний концерн Укроборонпром закупив за кордоном корпуси застарілих бронемашин. Маштаби крадіжок перейшли всі межі. 

Британські бронемашини "Саксон" купили на суму майже 1 млн. 200 тис. гривень. Гроші за 10 бронемашин були сплачені два місяці тому, але вони досі пливуть до Україні. Але проблема в тому, що ці бронемашини не придатні для ведення бойових дій. Ці машини виготовлялися для розгону демонстрацій у Північній Ірландії, проти Ірландської республіканської армії. Більше того, "Саксони" випускали в Британії в 70-роках минулого століття, а в 90-х зняли з виробництва.

 Керівники Укроборонпрому не хочуть, щоб Саксони опинилися в бою. Саме тому вони затримують їх поставки в Україну, сподіваючись, що війна в Україні скінчиться раніше, ніж проллється світло на їхні оборудки. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи