Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Аудиторські консультації

Категорія:

Світ:

Вітаю! Відтепер на Народному Оглядачі ми можемо задавати персоніфіковані/анонімні запитання з фінансово-методичних і економіко-правових питань, на які будуть відповідати високваліфіковані аудитори з великим досвідом і відповідним фахом.

Отже, починаємо аудит-констультування, консультації. Питання можуть бути будь - які: правові (окрім кримінального права), оподаткування, бухгалтерський облік та ін..  Ми плануємо розміщувати вже готову інформацію, яка актуальна, і вже була надана окремим клієнтам, але є цікавою і для інших.

З часом, з відповідей, зможемо зформувати FAQ - відповіді на найактуальніші питання, які буде розміщено або у формі е-книги-каталогу, або як сторінки на ВікіБорії. Суть в тому, щоб допомогти читачам якнайкраще зорієнтуватись в "хащах" існуючого законодавства (допомогти побачити за деревами ліс), підказати представникам бізнесу вірні/вигідні рішення в складних бізнесових сітуаціях, пов’язаних з чиним законодавством. І, в результаті, на основі цього, сформувати довідник найактуальніших питань та відповідей.

На початковому етапі розміщувати інформацію і надавати відповіді на Народному оглядачі будуть:

  • аудитор Сергій Віталійович Остапенко (сертифікат № 002357), співвласник і керівник аудиторської компанії "ОСТ-АУДИТ" (свідоцтво про включення до Реєстру аудиторських фірм та аудиторів № 3597). Уродженець Одеської області, 1951 року народження. Освіта вища. З 1975 р., закінчивши Запорізький машинобудівельний інститут проходив службу в ракетних військах стратегічного призначення на офіцерських посадах.  Після демобілізації проходив службу в органах МВС України на керівних посадах. Навчався в Московському автомобільно-шляховому інституті (1981 р.) і Орловській спеціальній школі міліції МВС (1985 р.). Після демобілізації із органів МВС навчався в  Київському національному центрі обліку та аудиту (1995 р.), отримав сертифікат аудитора, заснував і очолив ТОВ «Аудиторська фірма «Ост-Аудит». В 2005 році фірма була перетворена в ТОВ «АДИТОРСЬКА КОМПАНІЯ «ОСТ-АУДИТ» (далі - АК «ОСТ-АУДИТ»). На цей час, послугами компанії користуються суб’єкти господарювання різних форм власності і галузей промисловості, сільського господарства, фінансового посередництва, страхування, малий та середній бізнес, державні і комунальні підприємства, громадські організації. В 2012 році АК «ОСТ-АУДИТ» виступила співзасновником КОРПОРАЦІЇ «ТРЕТІЙ ГЕТЬМАНАТ».
  • аудитор Володимир Іванович Драч, співвласник і керівник аудиторських фірм "АУДИТ-ВІД та Ко" і "АУДИТ-ВІД". Довідкову інформацію зможемо почерпнути з інтерв’ю спеціально для НО.

"Не часто підприємці мають змогу з легкістю отримати консультації у фахівців аудиторських фірм. В нашій країні, особливо малий бізнес зовсім не обізнаний з азами постійнозмінюючогося законодавства, регулюючого підприємницьку діяльність, що веде за собою помилки, які дорого коштують. Обов’язковою ланкою благополуччя в країні є професійний підхід до ведення малого та середнього бізнесу. Тому, задля цієї мети, варто вводити такі соціальні програми, як оця ініціатива у формі відкритих аудиторських консультацій.

У разі необхідністі, може бути проведено і аудит. Аудит – це фінансовий аналіз, перевірка фінансово-господарчої діяльності підприємства. Аудит проводиться незалежними кваліфікованими фахівцями – аудиторами. Аудит проводиться по запиту клієнта й носить рекомендаційний характер. В основному аудитори аналізують бухгалтерську звітність, зіставляють документи й т.п. Головна мета аудита – аналіз і оцінка фінансового становища фірми-клієнта й вироблення рекомендацій з нього поліпшення.

Взагалі, ми плануємо, що це буде виглядати приблизно так: Одного разу до Майстра  бойових мистецтв прийшов учень і запитав: - Вчитель, я чемпіон своєї країни по боксу і французькій боротьбі,чому ще ви могли б навчити мене? Майстер помовчав деякий час, посміхнувся і сказав: - Уяви собі, що, гуляючи по місту, ти випадково зайдеш на вулицю, де очікують декількох громил, що мріють пограбувати тебе і переламати тобі ребра. Так от, я навчу тебе не гуляти по таких вулицях." <кінець цитати>

 

Щоб отримати відповідь на юридичні та економічні питання, повязані з аудитом, напишіть коментар до цієї, чи любої статті спеціальної теми Аудит: впорядкування і розвиток

Для детальної аудит консультації, чи проведення аудиту контактуйте:

Сергій Віталійович Остапенко - [email protected]   тел. 0509565279

Володимир Іванович Драч -     [email protected]  тел. 0676140517

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи