Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Американці модернізуватимуть українські літаки

Категорія:

Авіабудівне держпідприємство «Антонов» домовилося з компанією General Electric з США про модернізацію українських літаків. Про це йдеться на сайті Укроборонпрому, до якого входить ДП «Антонов».

Меморандум про співпрацю вони підписали 21 липня за участю міністра інфраструктури України Володимира Омеляна.

Згідно з повідомленням, «Антонов» і General Electric замінять двигуни, модернізують системи і проведуть інші технічні вдосконалення.

Раніше міністр інфраструктури України Володимир Омелян повідомив, що Укрзалізниця і ДП «Антонов» домовилися про співпрацю з General Electric.

Нагадаємо, «Укроборонпром» уклав стратегічні договори з міжнародними компаніями в рамках в авіакосмічного салону Farnborough Air Show-2016. Отже, транспортний літак Ан-124, а також літаки Ан-148/158/178 матимуть сучасну авіонікою від канадської компанії Esterline CMC Electronics (CMC), а літаки Ан-132 будуть комплектуватися новою версією турбогвинтового двигуна PW150A від Pratt & Whitney Canada.

Рік тому Кабмін включив ДП «Антонов» до складу ДК «Укроборонпром». За цей час підприємство виконало програму імпортозаміщення російських складових у виробництві своєї техніки, поглибило кооперації із західними партнерами, розробило новий Ан-132, приступило до розробки вітчизняного безпілотного авіаційного комплексу, отримало замовлення від Міністерства оборони України. 

Наші інтереси: 

Україна - авіаційна держава.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олег Марчук.
0
Ще не підтримано

Гарна новина! Це один з небагатьох позитивних наслідків реформ.

Коментарі

Зображення користувача Олег Марчук.
0
Ще не підтримано

Гарна новина! Це один з небагатьох позитивних наслідків реформ.