Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

68% побудованих у 2015 в США енергопотужностей відносяться до чистої енергетики

Категорія:

У США в 2015 році були введені в експлуатацію енергогенеруючі потужності на основі відновлюваних джерел енергії на 16 ГВт. 

68% всіх нових потужностей - це «чиста енергетика», повідомляє Bloomberg. Таким чином, нові потужності «чистої енергетики» другий рік поспіль складають більшу частину всіх нових потужностей електроенергетики в США, повідомляє RNS.online
 
Найбільш значним було зростання в сегменті вітроенергетики - в минулому році запрацювали вітротурбіни на 8,5 ГВт. Розробники поспішали з будівництвом заради податкових кредитів. Втім, у грудні цей термін був продовжений Конгресом США.
 
Також зросли інвестиції в «чисту енергетику» в 2015 році на 7,5% - до $ 56 млрд. З цієї суми $ 30,2 млрд було витрачено на сонячну енергетику, $ 11,6 млрд - на вітряну, $ 11,1 млрд - на розвиток мереж і загальне підвищення ефективності.
 
Минулого року в США також закрили рекордну кількість ТЕС на вугіллі, їх сукупна потужність становить 11 ГВт.
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи