Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

5 країн приєдналися до продовжених санкцій ЄС, введених за агресію проти України

Країни-кандидати Чорногорія та Албанія, члени європейської економічної зони Ліхтенштейн та Норвегія, а також Україна приєдналися до рішення Ради Європейського Союзу про продовження санкцій Росії.

14120801r.jpg

Федеріка Могеріні

Україна і ще чотири країни приєдналися до продовжених до 15 березня 2017 року санкцій ЄС, запроваджених у зв'язку з порушенням територіальної цілісності України.

Про це йдеться у заяві високого представника ЄС з питань зовнішньої політики і безпеки Федеріки Могеріні.

"Країни-кандидати Чорногорія та Албанія, члени європейської економічної зони Ліхтенштейн та Норвегія, а також Україна приєдналися до рішення Ради ЄС (про продовження санкцій – ред..)" - йдеться у заяві.

Зазначається, що ці держави приведуть свою політику у відповідність до цього рішення Ради ЄС.

"Європейський союз бере до уваги ці зобов’язання і вітає їх" - заявила Могеріні.

Як відомо, 15 вересня Рада Євросоюзу ухвалила рішення продовжити на півроку санкції проти 146 осіб та 37 організацій за агресію проти України.

У Раді ЄС нагадали, що є кілька заходів Євросоюзу у відповідь на кризу в Україні, в тому числі: економічні санкції щодо конкретних секторів російської економіки, які діють до 31 січня 2017 року; і обмежувальні заходи у відповідь на незаконну анексію Криму і Севастополя, які діють до 23 червня 2017 року.

Наші інтереси: 

Якби це тільки вплинуло на РФ.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
ЄС
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи