Зображення користувача Олег Ціома.
Олег Ціома
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

40 днів практики Живого Слова моєї подруги Марічки

За цей час подруга моя змінилася і психологічно, що і підтвердила її тітка з Франківська. Стала добрішою, зникла дратівливість, перестала ображатися на людей за будь-яких обставин. Також змінився і почерк, став розбірливий, рівненькі букви без сильного нахилу, а до того був як у більшості лікарів.

Марічка, дізнавшись від мене про ЖС, вирішила спробувати, так як їй екстрасенс порадила використати якийсь метод для очищення. Хоч і ставилася з недовірою, але була якась цікавість.

Принтера не мала, тому вирішила переписати тексти від руки на папері (тепер Марічка вважає, що якщо від руки написано, то ефект значно кращий).

Переписуючи з ноутбука вона поклала руку на лист з текстом і відчула щось сильно гаряче, що аж припекло в руку. Що це? - подумала Марічка, такого ж не може бути. Переконалася, що сонячне світло  не потрапляє на неї. Далі поклала ліву руку на лист - і припекло знову.

У цей же день перед сном почала читати. Читає, повертається до вікна, а там батько ходить на вулиці, наче в нього щось болить, мати біля нього.

Марічка вирішила дочитати до кінця, потім вийшла до батька. В батька болі, то, як потім виявилося, ниркова колька, знеболювальні не допомагали. Врешті приїхав Марічкин брат і повіз батька в лікарню. Лікарі сказали, що то камені, але всіх його рідних це здивувало, бо ж ніколи і підозр на те не виникло б, ніколи він на те не скаржився.

Внаслідок цього Марічкин батько поїхав лікуватися до Трускавця на 10 днів, бо лише там можуть дробити камені вібраціями, без хірургічного втручання. Лікарі сказали, що це добре, що проявилося зараз, коли камені ще не великі, бо якби пізніше, то ймовірно довелося б оперувати.

Проаналізувавши потім це все, я дійшов висновку, що батька від Марічки забрали не даремно. Адже останній час він був надто сердитим, часто лаявся, і це заважало Марічці.

Наступного ранку Марічка захворіла, їй боліло все тіло, вона ледве вставала з ліжка. Але Живе Слово продовжувала читати. Її мама теж трохи прихворіла. Марічка три дні провела в ліжку, а потім їй стало краще. Вона ще вагалася і не могла повірити, що то може бути наслідком читання, думала: хіба ж то може вплинути так на моїх батьків?

Але згодом відбулося те, що змусило її повірити. Одного разу, коли вона підпилювала нігті металевою пилочкою, ця пилочка вислизнула з рук і замість того, щоб упасти, прилипла до Марічка. Що за дивина, подумала Марічка і прихилилася, аби струсити її, але пилочка не відлипала незалежно від рухів і положення тіла.

Давай пінцет спробую, він же важчий, тому не зможе так триматися - подумала Марічка. Але, до її здивування, тримався і пінцет. Далі вона пішла на кухню і взяла чайну ложку - і ложка тримається, далі взяла столову - теж тримається, взяла багато ложок - і вони всі тримаються і не відпадають. А коли відтягує ложку, то ложка тягнеться повернутися як наче до магніту.

Прийшла марічкина мама, побачила це і вирішила й собі спробувати, в неї теж ложка трималася, але порівняно слабо. Найсильніше магнітилося до шиї та грудей в зоні декольте, в зоні серця. Але через кілька днів минуло і більше ложка ніяк не трималася. Тільки тепер моя подруга вже не могла й подумати, що це випадково, тепер вона була переконана, що до цього причетне саме Живе Слово.

За моєю порадою Марічка пішла читати на природу, до Терношорської Лади, яка знаходиться на відстані 3 - 4 км від її домівки.  Подруга помітила, що на природі чудові відчуття під час читання і природа давала їй цікаві знаки. Як тільки вона почала читати, відразу почався дощ і йшов він рівно до закінчення читання Живого слова.

Від дощу моя подруга заховалася під Ладою, закрившись парасолею. Але великі краплі все одно, трохи стікаючи, потрапляли на папір, від чого почало розтікатися чорнило. Коли вдома увечері Марічка сіла читати і розклала тексти, то побачила, що жодних слідів чорнильних плям нема, хоча під час дощу вона точно запам'ятала, що в деяких місцях чорнило значно розтеклось.

Скажу, що Марічка є дівчиною націоналістичного спрямування, а також вона сильно переймалася політичними новинами, подіями на Майдані (адже її брат після розстрілу людей, поїхав на Майдан), потім війною, сумними новинами, але коли почала читати, то в неї пропала цікавість до телевізора і вона перестала перейматися новинами. А ще зникло бажання вживати м'ясо, тому їла вона переважно фрукти та овочі, так як тоді був серпень місяць і всього було вдосталь.

Ще було багато пригод з електроприладами: зламався телевізор, супутникова антена, іскрили вимикачі люстр, клавіатура ноутбука працювала хаотично, як сама схоче - одні букви друкуються, а інші ні... Були й нові цікаві знайомства, і неочікуване надходження грошей, виникли нові ідеї.

За цей час подруга моя змінилася і психологічно, що підтвердила її тітка з Івано-Франківська. Стала добрішою, зникла дратівливість, перестала ображатися на людей за будь-яких обставин. Також змінився і почерк, став розбірливий, рівненькі букви без сильного нахилу, а до того був як у більшості лікарів.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Чудово описав, Джейку, дещо оригінальний маріччин досвід зі Живим Словом! Насправді, попри спільне переживання з ним, кожен з нас має своє!

Запрошуємо до Н.О. і Твою Марічку!!!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Чудово описав, Джейку, дещо оригінальний маріччин досвід зі Живим Словом! Насправді, попри спільне переживання з ним, кожен з нас має своє!

Запрошуємо до Н.О. і Твою Марічку!!!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Олег Ціома.
0
Ще не підтримано

Дякую, панно Зірко!)
Передам їй запрошення, сподіваюся з лютеня місяця в неї з'явиться інтернет.

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Вітатиму, напевно не одна!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Добрався і я до цієї твоєї, Джейку, статті. Гарно написано. Вітаю! Оцінюю твою статтю трьома галами.