Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

21 грудня – завершення брахманського року

Спецтема:

Сьогодні завершилося брахманське річне коло – на третій день після Николи (не-коло, кінець кола), святкування якого почалося 19 грудня. Число 21 символізує завершення циклу. Тож маємо найкращий час для підведення підсумків минулого року.

13122101e_hay_bude.jpg

Хай Буде!
Хай Буде!

З погляду Великого Переходу, в 2013 році відбулися такі найважливіші події.

1. Пасіонарний спалах Майдану, повалення в Києві пам’ятника Леніну, підняття жовто-блакитного прапора і започаткування процесу Національних Зборів.

2. Формулювання основ арійського світогляду в цілком новій книзі «Арійський Стандарт» (2014), яка побачить світ на початку наступного року.  

3. Розкриття найуспішнішого спецпроекту НКВД, який заблокував розгортання українського націоналізму – див.: «Проект Бандера».

4. Розгортання брахманської етномережі у формі стартапу Вишня Борія на сайті «Народний Оглядач» SD.ORG.UA.

22 грудня – початок нового брахманського року, через три дні після якого – 25 грудня – святкується народження Ісуса Хреста і починається Коляда (коло-да, нове коло). Брахмани починають планувати весняне відродження заздалегідь – серед холоду, мороку і снігів. За три місяці все має бути готово для осмисленого й енергійного пробудження від «зимової сплячки» і початку загальнонародного Арійського Нового року 22 березня.

Головне завдання 2014 року – формування ідеології Національного Солідаризму і підготовка до проведення Національних Зборів навесні 2015 року.

Як справу почнеш, так вона далі й піде. Починаємо новий рік резонансним читанням Живого Слова у неділю 22 грудня з шостої ранку за Київським часом.

Хай Буде! 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи