Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 3

2017 – рік ельфів Міжмор’я: матриці метаморфози, очищення, технологічне оновлення

У неділю 25 грудня 2016 року в Києві відбулося 26-те зібрання засновників «Народного Оглядача». Під час відвертої розмови «без телекамер» і «без аватарів» обговорили тему підвищення ефективності нашої роботи у творенні постіндустріальної цивілізації Міжмор’я в 2017 році. Головне питання – з ким працювати, де шукати союзників?

161229zbory-26.jpg

Потенційні ельфи майбутнього Міжмор’я :)
Потенційні ельфи майбутнього Міжмор’я :)

Раси Міжмор’я

У пошуках відповіді ми виходили з уявлення про наявність чотирьох рас Міжмор’я:

1. Гобіти (гомо сімплекс, «обитателі» прості). Щоб стати гобітом, треба інсталювати в мозок людську психіку (софт). Це відбувається автоматично під час виховання в соціумі. Якщо дитина не отримує такого виховання («діти-мауглі»), то вона залишається твариною. Гобіт – це душа у фізичній оболонці, поки-що без усвідомлення свого безсмертного духу.

2. Люди (гомо дуплекс, гомо люденс, гравці). Людьми є ті гобіти, які стали на шлях духовного розвитку, тобто плекають у собі свідомість того, що вони є носіями безсмертного духу – втіленими духовними сутностями.

3. Арії (реалізовані люди, надлюди, шляхетні). Люди, які пройшли шлях перетворення від гобіта до реалізованої людини (надлюдини, або арія – шляхетної людини). Шляхетна людина постійно вдосконалюється і прагне піднятися на наступну сходинку – стати боголюдиною, або ельфом.

4. Ельфи (мамаї, спаси, безсмертні). Ельфи настільки вдосконалилися, що мають безсмертними не лише дух, а й душу і тіло. Тобто для продовження земного життя безсмертного духу в них нема потреби періодично вмирати і народжуватися. 

З ким працювати?

Гобітів знайти найлегше – це 95% населення, проте робити справи з ними дуже важко. Тож починати треба не з них.

То може з людей? Люди більш активні і творчі, проте вони ще перебувають на етапі переходу від гобіта до арія, тому дуже непостійні і обтяжені проблемами. Сьогодні їм хочеться Третього Гетьманату, а завтра ковбаси з шампанським. У них постійно як не хвороби і аварії, то страхи і «нерви». З ними важко щось надійно планувати і виконувати. Якщо об’єднаємо 100 проблемних людей, то отримаємо  100 проблем – тоді вже точно буде не до Міжмор’я.

Щось серйозне робити можна тільки з аріями, тобто з реалізованими людьми, які вийшли з простору боротьби і звільнилися (або майже звільнилися) від хронічних хвороб, паразитичних програм психіки та помилкових світоглядних стереотипів. У них гармонійне оточення, безпечний життєвий простір, стабільна економічна база і вони знають, чого прагнуть.

Де ж їх знайти?

По-перше, подібне притягується до подібного. Тож якщо одні арії будуть гарно робити свою справу, то до них притягнуться інші арії. Головне – правильно піарити нашу діяльність, щоб дати можливість іншим дізнатися про нас.

По-друге, треба допомагати людям реалізуватися і стати надлюдьми. Як це робиться – кожен з нас добре знає, бо сам уже пройшов цей шлях.  

Ельфійський проект

Проте найбільшими духовними, інтелектуальними, організаційними, матеріальними та іншими ресурсами володіють ельфи, тобто безсмертні. Вони перебувають у найсприятливішому просторі подій, тому завжди досягають поставлених цілей. Відтак у справі творення Міжмор’я нашим надзавданням є: 1) перетворення на ельфів, 2) долучення до нашого проекту вже існуючих ельфів.

Але як стати ельфами? І як зацікавити інших ельфів? Найкращий спосіб – діяти так, наче ми вже є ельфами. Це перевірений спосіб: спочатку людина грає роль, а потім поступово вживається в неї і реально стає своїм рольовим героєм. Отже, граймо в ельфів! – і реальні ельфи потягнуться до нас.

Філософія динамізму

Практичне перетворення шляхетної людини (арія) на боголюдину (ельфа) досліджує аріянська філософія динамізму, заснована Ісусом Хрестос – найвидатнішим безсмертним. Головна ідея полягає в тому, що арійський триєдиний комплекс «дух–душа–плоть» і божественне ядро нашого духу (Іскра Божа, частинка Творця Всесвіту) перебувають у стані дружби, взаємно притягуються наче два магніти і прагнуть до злиття в боголюдський комплекс «дух–душа–плоть–божественна сутність». Цьому заважають фізичні, психічні й духовні перешкоди у вигляді бруду і деформацій. Отже, все, що треба зробити для перетворення на ельфа, – прибрати ці перешкоди. Як це зробити?

Метаморфоза-2017

Основні методі описані у статті «Друзі і вороги Царства божого» та в наступних публікаціях. У 2017 році зосереджуємо зусилля на таких трьох напрямках:

1. Застосовуємо ельфійські матриці Живого Слова, спеціально призначені для глибокого психофізичного очищення і досягнення свідомості боголюдини. Ці матриці легкі і приємні, тривалість одного читання – приблизно 15 хвилин, період читання кожної форми – 40 днів. Перша матриця метаморфози буде опублікована 31 грудня у спецтемі «Ельфійський проект» як новорічний подарунок всім шляхетним людям – аріям.

2. Очищуємо наш життєвий простір від зайвих і старих речей. Це відома магічна практика: позбуваючись старого мотлоху навколо себе, людина позбувається інформаційного мотлоху у власній душі. Це завдання на весь рік, проте особливих зусиль з очищення треба докласти до Арійського Нового року 22 березня 2017 року. Якщо речі зайві, але якісні, то продаємо їх за гали через Службу здійснення бажань. Хай зрадіє Всесвіт!

3. Оновлюємо технологічну інфраструктуру. Хто має можливість і бажання – переходить на передові для нашого часу технічні рішення, зокрема, засоби комунікацій, комп’ютерну техніку, програмні розробки тощо. Все, що звільнилося, продаємо за гали. Те, що для одного вважається застарілим, для іншого може виявитися цілком новим.

Не секрет, що наше оновлення стримує думка про те, що можна обійтися й старим. То хай тепер вона нас не стримує, оскільки  персональне оновлення в когось одного запускає цілу низку оновлень у наших братів і сестер. Вони зрадіють і наповнять нашу справу чистою енергією вдячності! Завдяки такій політиці спільнота «Народний Оглядач» буде передовою не лише світоглядно і фізіологічно, а й технологічно.

Вгору просування – без краплі вагання

На завершення учасники зборів констатували, що протягом 2016 р. у всіх них підвищилася якість життя, включаючи такі його компоненти як внутрішня і зовнішня гармонія, цікава творча робота, самореалізація, матеріальний добробут. Це означає, що ми, арії, стаємо дедалі ефективнішими. Так і має бути.

Показовим стало різке прискорення (у 3–5 разів) роботи сайту «Народний Оглядач», що дозволило з 28 грудня 2016 року перейти на утричі дешевший сервер. Звільнені ресурси застосовуємо для прискореного розвитку софту мережі Intermarium.institute, зокрема демосу Intermarium.TV як інтегруючого для всього проекту Міжмор’я.

Перехід до Ельфійської Гри в новому році піднесе нашу спільноту на ще вищий підрівень Простору волі і принесе нам ще більше можливостей, ресурсів, впливовості, щастя.

Свідомість править світом! Змінюємось!     

Хай Буде! 

Звернення футуролога Ігора Каганця до аріїв, людей і гобітів :)

Наші інтереси: 

Плануємо, малюємо, реалізуємо, енергію події матеріалізуємо! 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Навіть якщо ви просто комусь зробили подарунок, оформіть його на сайті як "куплю" і "здійснилося!" - хай усі іншій зрадіють цій світлій події дарування і вдячності.

Нагадаю, що Галія - це не ринок (купи-продай), а обліковане дарування.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Нова надія наснаги надає! Наука нависті навколо настає.

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Для публікації своїх бажань і пропозицій використовуйте теги "куплю" і "продам". Після задоволення бажання прошу змінити ці теги на тег здійснилося!

Сміливіше висловлюйте свої бажання!

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Навіть якщо ви просто комусь зробили подарунок, оформіть його на сайті як "куплю" і "здійснилося!" - хай усі іншій зрадіють цій світлій події дарування і вдячності.

Нагадаю, що Галія - це не ринок (купи-продай), а обліковане дарування.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Ретельно оновлюючи свою інфраструктуру, ти допомагаєш суспільству :)

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

Перша матриця метаморфози буде опублікована 30 грудня у спецтемі «Ельфійський проект».
Не бачу такої теми. Можливо не там шукаю?

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Ще в чорновиках. Готується публікація, буде на головній сторінці.

Володимир Світлий каже:
Перша матриця метаморфози буде опублікована 30 грудня у спецтемі «Ельфійський проект».
Не бачу такої теми. Можливо не там шукаю?

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!